אירוח מספר 1 בפורום

m o r s h

New member
אסף גולדשטיין מתארח בפורום!../images/Emo6.gif

בתאריך ה11/10 אסף גולדשטיין מגיע לאירוח בפורום!!
אסף יתארח בפורום ולא בבלוג TV. הוא יכתוב לכם מיוזר מיוחד שיפתח עבורו ויסומן באדום ביום שני ה11/10/04 החל מהשעה 20:00 אפשר להתחיל לשרשר שאלות

m o r s h

New member
ביום שני זה קורה!! אסף מגיע!

מפגש פורום עם אסף גולדשטיין
שרשור השאלות ממשיך כאן..

m o r s h

New member
אסף ירשום מהיוזר "אסף גולדשטיין"

שיסומן בצבע!
אתם מוזמנים להמשיך לשרשר לו שאלות

miamor17

New member
אחלה../images/Emo127.gif יש עוד זמן אבל רציתי לשאול:

*איך זה לגלם את דמות ההומו ששיחקת בשיר שלנו? התחילו איתך הרבה ברחוב? (בנים ובנות) טוב שאלה רטורית וגם נדושה....אבל הייתי חייבת חח

Cat Woman5

New member
אכן חשוב!!

חחחח
, אבל רק בקופה אני
באסף! פשוט ביצוע מדהים, ריקוד הכובעים בהחלט מרשים, אלדר עשה עבודה מצוינת. ואתה היית גם מאוד נחמד (לא מבחינת הופעה אלא אישיות), אבל בטח אתה לא זוכר אותי...לא נורא
"שמיים יש לי אהבה מעל לראש ללא תקווה אצעק בקל מלא וחם אשיר את זה ברדיו גם שמיים יש לי אהבה"

moran500

New member
../images/Emo45.gif בקופה אסף היה מצויין!

הריקודים היו פשוט משגעים

aMiRi GiRl

New member
אספי...

מהן השאיפות שלך לחיים..? מה המקום הכי גבוה שאתה חולם להגיע אליו..? (ואני בטוחה שתגיע!!) וסתם מחמאה קטנה.. לא כדי להתחנף או משו כזה.. משו באמת מהלב: אתה בנאדם מדהים! מהמעט שהכרתי אותך אתה פשוט בנאדם מדהים ושחקן אדיר! שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך דרכך!!

Cat Woman5

New member
פשוט מדהים ../images/Emo13.gif

ושכחתי שורה מהשיר:"אצעק בקול מלא וחם, ושידע העולם שמיים יש לי אהבה" ובקשר לתגובה אחרת שלך, אין על קפטן, אחד הבמאים והאנשים הכי טובים שאני מכירה!מוכשר בטרוף!! שיהיה לך בהצלחה בהמשך

תשובה

miamor17 לגלם הומו זה כמו לגלם כל דמות אחרת .. רק שמתאהבים בבחור ולא בבחורה ;) אני חייב לציין שהתגובות ברחוב מאוד חיוביות אנשים מאוד מפרגנים , ולא זכור לי שהתחילו איתי בצורה יוצאת דופן בגלל הסדרה . אבל אנשים מאוד נחמדים ומפרגנים - ואני מודה להם על כך מכל הלב !

zionyeo

New member
יששששש המל(א)ך שלי בפורווווווווום

איזה כיף קפרה על אסיייי :p

למעלה