אירוח מספר 1 בפורום

שאלה לאסף!!!!../images/Emo23.gif

קודם כל אני רוצה לומר לך שאתה מאוד מוכשר ומקסים!!!!! רציתי מאוד לדעת אם תעשה תפקיד חדש בטלנובלה חדשה?

M i R i L e

New member
../images/Emo41.gifשאלה לאסף!../images/Emo41.gif

למה אתה לא עושה כלים? כזה בלאגן אני צריכה לראות כשאני חוזרת הבייתה? לא יפה מצידך, נתחשבן בבית
מירי

zionyeo

New member
../images/Emo26.gifאספוששש יקירי,כנס ../images/Emo36.gif

קודם כל מה נשמעעעע? זו ענבל :p כמה שאלות לי אליך- אוקיי אז ככה: 1. איזה דמות ממרילו היית רוצה לשחק? 2. מה אתה מעדיף- מרילו או קופהקבנה? 3. בקופהקבנה מתגלים הכישורים הרבים והנפלאים שלך, אתה חושב שאתה ממצה את עצמך במחזמר? היית רוצה להפגין כישור נוסף (חוץ משירה וריקוד)? 4. עם מי מצוות מרילו התידדת הכי הרבה? 5. מחמיא לך שמעריצות אומרות לך שאתה חתיך ושהן היו "עושות לך ילד"? 6. מי השחקן שמהווה מודל עבורך? 7. למדת משחק בחו"ל, מה שונה בין המשחק בחו"ל לבין המשחק בארץ? 8. אתה מתחבר יותר לשחק דמויות קומיות או דרמטיות? 9. קשה לשחק הומו? זה מביך? 10. אם היו נותנים לך לבחור לשחק איזה דמות שאתה רוצה ב"שיר שלנו", איזה דמות היית בוחר? 11. אתה הטיפוס שנחמד גם לאנשים שלא נחמדים אליך, או שאתה מחזיר מידה כנגד מידה? 12. אתה בנאדם שיחזיר מכתבים למעריצים שלו? 13. כמה הצגות עשית במרילו? תמשיך עוד הרבה הצגות? עד הסוף? 14. יש מצב שתהיה אי פעם המחליף של גבריאל? לדעתי תפור עליך! אחרי שאמיר יעזוב.... תחשוב על זה? :) 15. מה החלום שלך? השאיפה שלך? (בתחום המשחק/שירה וכו'..) 16. קשיש לך ימים קשים ואתה מגיע להצגה, מה אתה עושה כדי להירגע? 17. האם אתה מכניס לדמות מאפיינים מהחיים האמיתיים שלך כאסף גולדשטיין? 18. היית רוצה לשחק את הדמות של סמי? או שאתה מעדיף את פרדי? 19. יש לך תוכניות לזמן הקרוב? סרט/הצגה חדשה/תוכינת טלוויזיה? משהו אחר? 20. אם היו מציעים לך לשחק בסרט הוליוודי, היית עוזב פה הכל ועובר? (בהנחה שהיו לך גם בארץ כל מיני הצעות) 21. אחרונה חביבה: מבטיח לך להיעלם לנו בקרוב? :p חסר לך שתיעלם לנו! אוהבים אותך המון המון המון ומאחלים לך בהצלחה בהכל! בכל אשר תפנה :) ותודה רבה שהקדשת לנו מזמנך ;)

mary lou

New member
../images/Emo45.gifוואו ענבל... בהשקעה...והערה ...

בשביל מה להמשיך לשאול עם מי הוא הכי התחבר בקאטסט
הרי זה ברור כ
לא
טלי אורן
כל אדם באשר הוא, אשר ישאל בשאלה הנ"ל יענה טלי אורן... <טוב לפחות ע"פ הסטטיסטיקות...זה מין הסכם או חוק ברזל של ההפקה או משו> וחוץ מזה לא הבנתי את שאלה 3. כי קודם כל הוא מפגין גם כישרון משחק, שזה פרט קטנטון ששכח...ואיזה עוד כישורים הוא ירצה להפגין על במה? בישול?

אסף-תודה רבה שאתה מקדיש לנו מזמנך:)

אין לי שום שאלה כרגע..אם יהיה לי אני יוסיף בהמשך.

zionyeo

New member
לא יודעת אולי הוא רקדן סלסה מקצועי

והוא רוצה לעשות משו עם זה על הבמה... אולי הוא קוסם :p חחח סתם זה כבר לא קשור בכל אופן זה סתם עניין אותי איזה עוד כישורים יש לבנאדם המדהים הזה :)

תשובה ( ארוכה ) לzionyeo

ענבל המתוקה - סחטיין על כל השאלות - אני אשתדל לענות על כולן! אני מאוד נהנה מהדמות של פרדי - הייתי רוצה לשחק גם את סמי וגם את גבריאל , קופהקבנה נתן לי חשיפה של שחקן ראשי ומאוד נהנתי - אך אני נהנה משתי ההפקות ! כן - קופה בהחלט הוציא ממני הרבה - הודות לבמאי הנפלא - משה קפטן - אני משתדל למצות את עצמי הכל הפקה שאני משתתף , הערצה - זה דבר מחמיא בכלל - ונחמד דעת שיש אנשים שמעריכים את העבודה שאני עושה , אני יכול לכתוב ספר שלם על השוני בין ח'ול לארץ , אבל אני לא אעשה כך , יש שוני אני משתדל להיות נחמד לכולם המידה שווה - עשיתי 200+ הצגות במרי לו , אני אחזיר מכתבים לכולם - אתם אנשים שמרעיפים אהבה - ומי שמרעיף יקבל בחזרה ! השאיפות שלי הן להיות מאושר ולעבוד כל עוש אני יכול !! תודה לך על השאלות :)))

zionyeo

New member
אספוש המקסים! :)

תודה על כל התשובות, שמחתי לדעת עוד פרטים עליך! עידית, אם אתה זוכר אותה, מוסרת ד"ש חמה!! אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם ומקווה לראותך בקרוב :p אפילו בהפקה חדשה!!

תשובה לpopo261

יובל הוא בחור מקסים , והיה לי העונג לעבוד איתו , היינו נפגשים לעשות חזרות , והרבה בזכותו נבנתה הדמות של "ליאור " - אני מקווה שעוד נזכה לעבוד ביחד!

תשובה

רעות המקסימה , אין לי תשובה כרגע לגביי ההמשך , כל שאני יודע זה שיש עונה שניה של השיר שלנו - ואת ליאור לא הרגו ;) אז נראה לי שיהיה טוב ..

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif בבקשה כנס/ו ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

מה ההבדל בין משחק בטלוויזיה (השיר שלנו) לבין משחק ב"LIVE" (קופקובנה)-מה אתה מעדיף
אמנם ראיתי את שתי ההצגות:מרי לו וקופקובנה,אבל אני אשאל על קופקובנה .. האם תוכל לספר לנו על הדמות שלך ב"קופקובנה" ואיך זה לשחק לצד קלייר בן דוד המדהימה ושאר הקאסט המרהיב .. ואיך זה לשחק דמות ראשית (אתה אפילו מופיע בשיר המקורי
)
באילו עוד הצגות אתה משחק בתאטרון "בית צבי" ?? (שאני אדע מה ללכת לראות
) וסתם שאלה
:האם יש לך קשר לשחקנית לימור גולדשטיין

SupeRonit

New member
../images/Emo10.gif אסף לא ענה לי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה עוול

Nolly

New member
../images/Emo26.gifלאסף../images/Emo36.gif

אם כבר בקטע של שאלות
... איך הגעת לקטע של משחק שירה וריקוד? מאיזה גיל התחלת לרקוד? וסתם הערה : וואו. אתה רוקד מ-ה-מ-ם-! אני ומספר חברות ראינו אותך בקופקבאנה ויצאנו מאוהבות.. ועכשיו שגיליתי שאתה היית פרדי במרי לו אני חייבת להגיד שנדלקתי עלייך כבר משם.. עלייך ועל שחר ישי. :) אבל עד עכשיו לא היה לי מושג שזה היית אתה... אז לפחות אני עיקבית! בהצלחה בהמשך... אוהבת, נעה.

תשובה ל nolly

nolly - הדברים האלו תמיד היו בתוכי - אתה אף פעם לא " בוחר " להיות שחקן - זה מסוג המקצועות שבוחרים אותך , אני שמח שנהנת מההופעות - קופהקבנה - לא הייתה הופעה קלה עבורי ,היה לי המון זמן במה - וזה דורש ריכוז מאוד מאוד גבוהה - אבל אני מקווה שעמדתי במבחן :))

LOVEאמיר

New member
../images/Emo3.gifתיקון:

אחד מכוכבי "השיר שלנו" יהיה כאן! ושמו - אסף גולדשטיין! הוא משחק את החבר של רועי בר (יובל אברמוביץ') בסידרה&#2;

למעלה