אירוח מספר 1 בפורום

שלום לך אסף....

אני מעוניינת לדעת... האם גילמת את נחי? אם כן איך היה לשחק את התפקיד? אם לא.... סליחה....ואת מי גילמת? איך היה לשחק לצד מיה דגן? האם המשחק בסדרה השפיע עליך?לטובה?רעה? נ.ב אני וחברות שלי חולות עליך... אז אם אתה יכול לכתוב לנו איזו הקדשה קטנה..... קוראים לנו נעה נועה ושני.... אני מאד יעריך את זה.... תודה מראש.......נועה

mary lou

New member
../images/Emo68.gif ועוד שאלה../images/Emo68.gif

היי אסף. קודם כל תודה שנכנסת לפורום
אתה באמת מקסים ומוכשר בטירוף (נאמ... ונראה מעולה
) והשאלה- איך זה להיות מודגש באדום? נכון אנחנו מיוחדים?
סתם סתם, מה שרציתי לבקש הוא שתכנס לסקר שלנו (בראש דף הפורום) ותצביע הייתי שמחה לשמוע את דעתך. זו שאלה שעומדת ברומו של עולם

תודה על הפירגון

להיות מודגש באדום זה נחמד !! תודה רבה לך על הפירגון , אני מאוד שמח שאני מצליח להעשות טוב על הלב לאנשים ! אני שמח שיש אתר כזה שנותן לאנשים במה - :)))

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifאפשר עוד שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

אסף, איך זה לעבוד עם אמיר פיי גוטמן

תודה על הכל !

תודה על הכל - מאוד נהנתי להיות חלק מהצ'אט הזה - אתם עושים אחלה עבודה ! תמשיכו- אוהב אסף גולדשטיין

אסף , אחי ../images/Emo70.gif

מה המצב בן אדם ? זה אחיך משכבר הימים , זיו תמרי , מקווה שאתה זוכר.. ברכות על הצלחתך ! אשמח אם תכתוב לי מסר לתא ואשמח לחדש את הקשר.

mkbl

New member
../images/Emo4.gif אפשר עדיין לשאול שאלות את אסף?

היי אסף רציתי לדעת האם למדת ריקוד, איפה וכמה זמן רקדת. אם רקדת באופן מקצועי.. ספר קצת על התחום הזה.. תודה, מיקי

למעלה