|אישלגToday's McWeekend

rachel malasa

New member
|אישלגToday's McWeekend../images/Emo113.gif

אף אחת לא פתחה אז פתחתי..
שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:
סוף שבוע נעים

talosh1234

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: don't wake me up
שיר השבוע לא של מקפליי: New Found Glory - Kiss Me Bowling For Soup - London Bridge Thirty Seconds to Mars - From Yesterday
להקת השבוע:מממ.. New Found Glory
אלבום השבוע: ----
קליפ השבוע: So Much Love - הקליפ של השיר הזה XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:מה שראש אחד עשו עם טופ 10 !!
משהו ששימח:סתם בילויים עם חברות D:
משהו שעיצב:מממ...איזה ילד אחד (עזבו זה ארוך)
ציטוט השבוע:-
מתנגן בראש / בפלייליסט:New Found Glory - Kiss Me
תמונת השבוע: ממממ.. אני אשים אחת שלי ואחת של מקפליי D: - אממ.. אני וחברה שלי ..אני השמאלית

sweet shir

New member
תפוז החרא לא נותן להעלות תמונות!!!! :/

נשים תמונה בקישור. X: שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי יותר מדי מקפליי השבוע... Acoustic Medley שיר השבוע לא של מקפליי: עשיתי חרישה על שירי בנות חחחחחחחח נוסטלגיותD: Why Not - Hillary Duff Someone's Watching Over Me - Hillary Duff 4Ever - The Veronicas Revolution - The Veronicas Pieces Of Me - Ashley Simpson Unwritten - Natasha Bedingfield להקת השבוע: פראמור, ד'ה ורוניקס. כמו שאמרתי, חרישת בנות<: אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: המ, הקליפים שהיו באמטיוי היטס ב"בהילוך חוזר... - 2004". תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "האי", "בובות" / "השטן לובשת פראדה." משהו שהכעיס אתכם השבוע: ההורים שלי. :/ משהו ששימח: נמ, שימח אותי זה שלדאגי יש חברה..
וחברות שלי. וזה שהשלמתי עם חברה. :) משהו שעיצב: לא היה. ציטוט השבוע: חהחה הפעם זה יצחיק רק אותיD: בעקבות הציטוט שהיה לי עם האוגר, משבוע שעבר: BrownEyedGirl<3 [making love on the green grass behind the stadium] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט עם האוגר של טוםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :p (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: איך את רוצה שהוא יחיה את חייו בלי פוצ'י?!?!?!!?!?!! (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: שיואואואואוא את יודעת מה נראה לי סיבת המוות האמיתית?! BrownEyedGirl<3 [making love on the green grass behind the stadium] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח פוצ'יXDDDDDDDD (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: טום בטעות ישב עליו (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג התלהבנו על באייסי על אייקונים XD Nameless ‎(03:43): Q_Q וואי זה חמודXD Shir. ‎(03:43): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הארי פוטרXD Shir. ‎(03:43): ישלו זין בתוך העיניים XD Q__Q XD Nameless ‎(03:43): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עשינו א'-ב' על הומואים XD Nameless ‎(03:53): אפשר רייזינג.. Shir. ‎(03:54): מה זה רייזינג? חח כאילו, עולה, אבל מה הקשר? מתרומם אהההההה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nameless ‎(03:54): לאXD אבל גם טובXD Shir. ‎(03:54): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD והנה הא'-ב' (עד שפרשנו כי לא מצאנו לט'.
): ~תשירו במנגינה של "א' אוהל ב' זה בית..."~ "א'- אוכל ב'- בתחת ג'- גיידאר משוכלל מהו ד? זהו דופק שעולה בזמן משגל ה'- הורמון ו-ו' ויאגרה שהעלו לי ת'ציפיות ז' ח' שתיהן ביחד זהi זין חריייייייייף..." (לא היה מה לכתובXDDDDDDDDDDDD) תראו איזה דילמות היו! Shir. ‎(04:33): מה עוד מילים בח'? חרא Nameless ‎(04:33): זין חסידי? Shir. ‎(04:33): חקיין XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nameless ‎(04:33): חזירי?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ‎(04:33): עם ציציות? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ציציות ותלתלים כאלו Nameless ‎(04:34): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ‎(04:34): תכלס תלתלים יש XD Nameless ‎(04:34): את עושה לי לצחוק בקולי קולות ואני אעיר את כולםXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ‎(04:34): אני עושה לך לצחוק? XD תחי העברית הצחה והתקינהXDDD Nameless ‎(04:34): זין חרדי! הציציותXDDDDDD "...בני עשרים, עשרים ושבע, מזיינים ומוצצים, משחקים ומשחקים ואז גומרים הם לפנים! ויוצאים מן הארוןןן כןןןןןןןן הם יוצאים טרי לה לי לה לי לה לי לי ה-ו-מ-ו-א-י-ם!" אחרי שהשיר נשלח אל ליאן: XxLianxX אומר/ת: אבל למה א-אוכל?.. למה לא אורגזמה?!? שיר D: אומר/ת: מפגרת, לא הבנת? שיר D: אומר/ת: אוכל בתחת כאילו חח שיר D: אומר/ת: זה כל הקטע חחחחחחחחחחחח XxLianxX אומר/ת: הבנתי אבל עדיין.. שיר D: אומר/ת: כי זה יותר מצחיק חח XxLianxX אומר/ת: מה זה שווה אוכל בתחת שאפשר לשים שם זין?? XxLianxX אומר/ת: XD שיר D: אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קפראליך XD Shir. ‎(05:50): איך קווין לא קולט שלוק גיי??! למען השםXD הוא פרקטיקלי צועק לעולם "איים קוויר! איים היר! אנד איים נוט גואינג טו דיסאפיר!" XDDDDDDDD Nameless ‎(05:51): הוא צריך שזה יהיה כתוב לו על המצח G-A-Y Shir. ‎(05:51): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי XD ב-ורוד! וציור של קשה ליד Nameless ‎(05:51): עם דגל גאווה Shir. ‎(05:51): והוא עדיין לא יקלוט הקווין הזהXD Nameless ‎(05:51): ומשולש ורוד Shir. ‎(05:51): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן XD Shir. ‎(05:51): וגופיית רשת XD Nameless ‎(05:51): חחחחחחחחחחחחחחחחXDDD Shir. ‎(05:51): וסקיני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nameless ‎(05:51): ורוד! Shir. ‎(05:52): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן! XD והגופייה אדומה כמו מה שאמט לבשXD קפראל אמט 3> XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nameless ‎(05:52): שיא הסטייל Shir. ‎(05:52): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~נסחפנו.
~ אני: "וואי, אתן קולטות שעוד מעט 2008?" ליאן: "אני בכלל חשבתי שזה 2009!" קמי: "גם אני!!" ליאן: "לא, זה הכל בגלל האי! זה בלבל אותי לגמרי! זאת לא אשמתי!" ~שאלנו את הפלייליסט שאלות~ קמי: "האם אני אאבד את בתולי עד גיל 17? No Worries." אופיר: "כנ"ל? Misery. מתי בערך?! You Know What They Do To Guys Like Us In Prison." אני: "ומתי אני אאבד אותם? I Wanna Hold You." קמי: "האם היא תאבד אותם עד גיל 90?! Never Again." אני: "ובערך?! Take A Look Around" *כולן נמלטות ממני בצרחות. כולל אותי.
* ליאן: "ואני? What's My Age Again? ובערך? I Never Told You What I Do For A Living" (בקיצור, ליאן תהיה זונהXD) קמי: "מה, אתן חושבות ש**** כל כך מכוער? לדעתי *** הרבה יותר מכוער!" אופיר: "מה? אם הוא לא היה כזה ננס הוא היה יכול להראות ממש טוב!" אני: "ואם היה לי שיער חלק ארוך בתחת...-" קמי: "אז היית סוס!" ליאן שואלת את הפלייליסט: "האם שיר סוס? How To Save A Life. (ואז הגענו למסקנה שכדי להציל את העולם אני צריכה להיות סוס, ולא הבנתי למה סוס ולא סוסה.. אז..) האם שיר תהיה סוסה? Stuck In The Middle." (אני אהיה חצי סוס חצי אישה. XD) מצוטט מתוך הספר ה-6 של ה"פ, פרק "סק(ס)טוסמפמרה:
Malfoy gasped and gulped and then, with a great shudder, looked up into the cracked mirror and saw Harry staring at him over his shoulder. Malfoy wheeled round, drawing his *wand*. Instinctively, Harry pulled out *his own*.​
עכשיו לכו תגידו לי שזאת לא סצינת סקס!!!!!! XDDDDD חברה שלי, גילי: "אי פעם היית ברגע אינטימי עם מישהו?" אני: "לא." גילי: "גם אני לא!!!! רגע, אולי הייתי ולא שמתי לב?!" (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: דגים זה רצח!!!! (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: מה הדגים עשו לכם?!?! (tu)(R)*nafשיר D: אומר/ת: תאכלו את התרנגולת!!!!! מתנגן בראש / בפלייליסט: האלופה 1 בהוט בידור ישראליXDD פלייליסט של כל שירי הבנות שיש לי על המחשבD: (חוץ מאבריל לאבין כי אין לי כוח אליהXD) תמונת השבוע: נמ, הלק שלי. כי הוא שיעשע אותי. XD וכי אין לי משהו אחר לשים XDDDD http://img529.imageshack.us/img529/683/img0459zz2.jpg

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זין חסידיXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עם ציציות
אני ממש צוחקת כאןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sharon Kez

New member
מה לדאגי יש חברה?! מאיפה לך?../images/Emo2.gif

*כרגע אמרת לי שמיקי אמרה לך* מיקי? פרטים? מישהייי?? איך אפשר לשים דבר כזה בדברים ששימחו אותך השבוע ולא בדברים שהעציבו? חחחחחחחחח טוב תאמת אני סתם חרא עכשיו. אני מאוד שמחה בשבילו וכל זה.
הלוואי שהיא מדהימה... האי האלה כל כך חראות!! מה הפסקה על ה-25 פרקים הראשונים?!?! *נרגעת* חחחחחחח הרגת אותי עם הציטוט על האוגר של טום
ישב עליו XDDD 33>

sweet shir

New member
כי אני שמחה שיש לו חברהD:

חמודי שכמותו3> חחחחחחחחחחחחחחחח זה כמו עם השמינייהP: חחחחחחחחחחח XD 333>

m i c k e y 15

New member
אמ אמרו לי שיש לו כבר איזה חודש חברה

אולי פחות.. אבל יש חחח והיא לא מדהימה..היא מכוערת אש.. ראו אותה XD

Sharon Kez

New member
את רצינית איתי?../images/Emo2.gif

אני מקווה שאמרו שהיא מכוערת מתוך קנאה... אם כבר יש לו חברה, אז אני מקווה שהיא תהייה מושלמת או משהו..חח ><

sweet shir

New member
למה? חח אם היא מכוערת זה אומר שדאגי לא שטחי

והמערכת יחסים תהיה ארוכת טווח. (כי זה יהיה ע"פ רגשות ותחושות ולא ע"פ מראה חיצוני.)

Sharon Kez

New member
ולמה החלטת שאם היא יפה אז הקשר לא יהיה

ע"פ רגשות ותחושות? אם היא יפה זה אומר שהוא התאהב בה רק בגלל המראה החיצוני? יש באותה מידה מצב שגם אם היא יפה המערכת יחסים תהייה ארוכת טווח.

sweet shir

New member
לא קפרא, אבל אם היא ~לא~ יפה זה אומר שדאגי

בחור לא שטחי. לא שאם היא יפה הוא שטחי, אבל אם היא לא יפה היא לא שטחית. הבנת? ^^

Sharon Kez

New member
חח אבל קפרא, מה זה קשור למערכת יחסים-

ארוכת טווח? גם אם היא יפה וגם אם לא המערכת יחסים יכולה להיות ארוכה. <:

sweet shir

New member
מה?! את לא מבינה אותי בכלל!

אני לא אומרת שזה שהיא לא יפה מעיד על המערכת יחסים, אבל אני אומרת שאם היא לא יפה אז זה אומר שדאגי לא שטחי, ואז זה אומר שהמערכת יחסים לא מבוססת על יופי. ואם היא לא מבוססת על יופי זה אומר שזה מבוסס על רגשות, ואם זה מבוסס על רגשות אז זה אומר שיש לזה יותר סיכויים להצלחה מאשר מערכת יחסים שמבוססת רק על יופי. זה כל מה שניסיתי להגיד לך, ואת ממש לא הבנת אותי ושיערת שאני חושבת שלבנות יפות אין מערכות יחסים ארוכות טווח, וזה ממש לא מה שהתכוונתי. מה שהתכוונתי זה שמערכות יחסים שמבוססות על רגשות יותר ארוכות טווח מאשר מערכות יחסים שמבוססות על מראה חיצוני. ^^ מקווה שהבנת אותי עכשיו ^^

Sharon Kez

New member
אוקיי, אבל פשוט תנסי להבין

שכשכתבת בהודעה הראשונה שלך שאם היא לא יפה המערכת יחסים תהייה מנוהלת ע"פ רגשות ותחושות ולא ע"פ מראה חיצוני זה היה נשמע כאילו את שוללת תאפשרות שאם היא יפה אז זה לא יהיה. זהו, אני חושבת שהכל עכשיו ברור והדיון יכול להיסגר XDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח לא, זה ממש לא מה שהתכוונתי. ^^

סורי אם הייתי ברורה P: ואכן. חתיכת חפירה דפקנו כאןXD

למעלה