|אישלגToday's McWeekend

O0NoNi0O

New member
אבל זה גם עיניין של משיכה

זה כמה דאגי נמשך לחברה שלו שזה אמ גם חשוב בדיוק כמו רגשות.

rox love BSM

New member
מה זה משנה?

מה שחשוב שהם אוהבים אחד את השני ושטוב להם אחד עם השני. מקסימום דאגי יהיה יפה בשביל שניהם

Sharon Kez

New member
חח בדוגרי דאגי יהיה יפה בשביל שניהם../images/Emo6.gif

מה 'מזה משנה'? אני רוצה בשבילו את הטוב ביותר מה שאומר- שתהייה חמודה, מצחיקה, מתוקה, תשתגע איתו עד השעות הקטנות של הלילה, מדהימה, יפה, כוסית, זורמת.... בקיצור מה שכתבתי למעלה = מושלמת זה לא הגיוני בכלל כל הבקשות האלה אני יודעת XDD אני מבקשת מוטציה חחחחחח אז מן הסתם כשמיקי תכתוב שהיא לא ממלאת את אחד התנאים אני אתבאס. XD

O0NoNi0O

New member
את יודעת מה זה זורמת?

זה שרמ*טה על פי דוד שלי המוכשרXD; "שתשתגע איתו עד השעות הקטנות של הלילה" ממ..אני מקווה מאוד שלהתשגע אומר לראות סרטים שלא מדורגים לגיל שלהם. חחח סתםXD אבל הרגת אותי עם זהXDD

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם את הרגת אותי עם זה XDD זורמת התכוונתי יעני שיהיה ביניהם אחלה כימיה..ושתזרום עם השטויות שלו.. ושתשתגע איתו עד השעות הקטנות של הלילה - בדיוק כמו שזה נשמע לך....אם את מבינה..

O0NoNi0O

New member
חח כן הבנתיXD

אין לי ראש כמו לדוד שליXD אמ..לא הבנתי בא לך להסביר? חח נראה לך?XDDDD חח אבל איך אני לא רואה את דאגי כזה מחשק או מה שלא יהיה עם בנות? רק את דני כי הוא זייןXD

Sharon Kez

New member
XDD

איזה פאדיחות אם היית מתכוונת ל'בא לך להסביר'
כזה - 'התכוונתי שכזה..אממ..שבלילה..הם לא ישנו..ו..יעשו דברים..את יודעת..' XDDD בדוגרי גם לי קשה לתאר אותו ככה חח אבל את דני...חופשי...

O0NoNi0O

New member
חח באמת פאדיחותO:

מזל שנשאר קצת שכלXDD חח אני הייתי אומרת לשאול את אמאXD;

loli kiss

New member
אומאיגאד ../images/Emo2.gif איך לא ידעתי מזה ..

מישהי בבקשה יכולה להעלות תמונה שלה !?

ענבז

New member
מצאתי-תמונה-מצאתי תמונה

אבל אני לא בטוחה שזאת היא, כלומר ראיתי את התמנוה הזאת בלפחות 3 אתרים והם אומרים שזאת היא.. מצד שני זה אתרים כאלה בטיפו אז אני לא יודעת אם לסמוך על זה ענבז 3>

למעלה