איתי וונסההההההההה עכשיו במקלחתת ביחדדד שוכבי

היא לא רוצה את איתי היא רוצה ../images/Emo226.gif

אבל איתי הוא היחיד שיכול לספק לה את זה ולכן "התלבשה" עליו. צבר? אחרי כל הנסיונות הוא לא נכנע ודוחה אותה כהרגלו.. אין סיכוי שי? את לו את המוריאל שלו.. אין סיכוי לאון? אוהב בנים.. אין סיכוי אשר? נשוי.. אין סיכוי אבובליל? נשוי.. אין סיכוי מי נשאר? איתי שאמור לספק את צרכיה..

דורון

New member
זה בדיוק מה שקורה פה ואיתי לא מבין את זה

הוא פשוט נופל למלכודת הזאת ולא יודע איך להתמודד עם זה.

איתי בל

New member
מלכודת...

כולה בחורה חרמנית קצת מה מלכודת אם היא לא הייתה רוצה אותו היא לא הייתה מתקרבת אליו מלכתחילה היא הייתה נכנסת למקלחת עם מלפפון אתם פשוט עוד לא הבנתם שכל מה שיוצא מהפה של בחורה זה שטויות לא צריך להיות תקוע עם מישהי בוילה ולהיות הגבר היחידי שפנוי לה כדי הליות במצב שהיא תגיד לא רוצה לא רוצה לא רוצה ואז תדפוק לך נשיקה ואז תצרח ששורף לה השבלול חשבתם אולי פעם שונסה קצת דואגת לעתידו של איתי בוילה ודואגת לעשות אותו יותר פופולארי? איתי הרוויח כמה אס אמ אסים היום...והמצלמה לא יורדת ממנו

דורון

New member
ונסה מוציאה לו עכשיו שם של אנס!

היא אמרה לכולם עכשיו שאיתי הדביק אותה למקלחת. שאיתי ניסה לנשק אותה. אבל היא עשתה את הדברים האלה, לא איתי! איפה הביצים של הבן אדם הזה? הוא חייב להוריד את הבחורה לקרקע אחרת הוא יסיים כמו ערן

איתי בל

New member
אוי שטויות

היא סתם משתגעת הוא לא צריך להוריד אותה לקרקע הוא לא אבא שלה שתתחרפן קצת זה דווקא מצוין ואחלה שיחשבו שהוא הדביק אותה... והוא ממש לא יסיים כמו ערן זה רק עישה לו טוב הבחורה הזו ממש בכיף ושמחה תוציא אותו גבר ותעלה לו את המניות חבל על הזמן

Eil

New member
המממ... היו צריכים ללהק יותר רווקים לתכנית

אז היינו יכולים לראות דברים יותר מעניינים מצבר מגלגל בצק כבר עשר דקות.

למה אתה מצמצם אפשרויות../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מה עם שיפרא.... תכלס, הייתי רוצה לראות את קרן בסצינה לסבית תפור עליה יאמי

וואי וואי ונסה שיכורה ../images/Emo185.gif

לא היה כזה עד עכשיו. גם שהיא "ברגיל" היא חרמנית, אבל עכשיו...פששש..היא מתה לקחת את איתי ל"פינה" והמניאק הזה מסתובב לה בלי חולצה, "איתי תכנס בבקשה לחדר, אתה לא יכול לשחק בי ככה, אני אישה" אני חושב שהם כרגע מנסים להתחמק מלהראות אותה.

d a n 6

New member
זה לא קשור לזה שהיא שיכורה

מה שהדליק אותה לפי מה שהיא אומרת זה שאיתי לקח אותה לחדר שירות ושם את היד שלה על האיבר שלו שעל פי מה שהיא אומרת כ23 ס"מ חחחח ועכשיו היא חרמנית לגמרי

Eil

New member
אשר: "לכולנו יש ענפים"

"...אבל אני לא אתן לענף שלי לשלוט בי". זה אחרי שליאון הסביר לו ש"כשהענף עומד, הציפורים מצייצות". לילה מבורך הלילה.

miracle8dl

New member
מה הקטע שאיתי פתאום הוריד חולצה?

הוא רואה שהיא עוד רגע תאנוס אותו כבר מרוב חרמנות אז לפחות שישים עליו משהו אם הוא לא מעוניין בסקס בכפייה הלילה ונסה נראית כל כך שיכורה "אני בן אדם אני לא יכולה להחזיק חודש. אי אפשר לשחק עם השבלול שלי" חחחחחחח מענין מה יהיה אם היא תישאר 3 חודשים

miracle8dl

New member
חחחחחחחחחחח גדולל

אשר (על איתי): אני לא מבין כמה בן אדם יכול להיות מושפל לאון: כשהענף עומד הציפורים מצייצות אשר: בסדר לכולנו יש ענפים לאון: אבל לאיתי יש גזע שלם אשר: בסדר אבל אני לא אתן לענף שלי לשלוט בי . אני אשלוט בו ואם צריך אני גם אחתוך אותו חחחחחחחחחח זה היה קטע טוב עכשיו

למעלה