נראה לי שלאיתי בא עוד נשיקה....
S santa barbara New member 3/10/08 #56 ממש חבל לי על איתי... הוא נראה בחור ממש טוב ונראה שבאמת אכפת לו מהונסה הזאת. היא לעומת זאת סתם משחקת בו משעמום או מחפשת קצת להנות...
ממש חבל לי על איתי... הוא נראה בחור ממש טוב ונראה שבאמת אכפת לו מהונסה הזאת. היא לעומת זאת סתם משחקת בו משעמום או מחפשת קצת להנות...
ע עיני לילה New member 3/10/08 #73 ברור! יש את מייסון ואת ג'ינה המרשעת.. וסיסי.. לפחות זה מה שאני זוכרת ממתי שהייתי קטנה.
S santa barbara New member 3/10/08 #75 לא הזכרת את החשוב ביותר...הדובדבן שבקצפת... היהלום שבכתר...קרוז אוי אוי אוי...מה הייתי נותנת בשביל שהסדרה הזאת לא הייתה מפסיקה
לא הזכרת את החשוב ביותר...הדובדבן שבקצפת... היהלום שבכתר...קרוז אוי אוי אוי...מה הייתי נותנת בשביל שהסדרה הזאת לא הייתה מפסיקה
H Hello Kitty Miao New member 3/10/08 #62 ונסה עכשיו: אנלא יכולה לסבול אשכנטוזים מגעילם כמו איתי'' היא באמת חרמנית...
ד דורון New member 3/10/08 #65 שהוא יחזור הביתה הוא יחטוף שוק הוא כבר בונה על חתונה. והיא הולכת לעינב ואומרת שהיא סתם חרמנית וחייבת סקס. הולכת לקרן ואומרת שהיא לא הייתה יורקת לכיוון של איתי מחוץ לוילה. לא נעים
שהוא יחזור הביתה הוא יחטוף שוק הוא כבר בונה על חתונה. והיא הולכת לעינב ואומרת שהיא סתם חרמנית וחייבת סקס. הולכת לקרן ואומרת שהיא לא הייתה יורקת לכיוון של איתי מחוץ לוילה. לא נעים
S santa barbara New member 3/10/08 #67 לאא...כרגע היא סתם שיכורה. היא לא באמת מבינה מה היא אומרת...אני לא חושבת שהיא בחורה רעה. אבל כן...בלי קשר היא לא חולמת על חתונה חחח בחורות זה עם חרא, אין מה לעשות חחח (ואני בחורה )
לאא...כרגע היא סתם שיכורה. היא לא באמת מבינה מה היא אומרת...אני לא חושבת שהיא בחורה רעה. אבל כן...בלי קשר היא לא חולמת על חתונה חחח בחורות זה עם חרא, אין מה לעשות חחח (ואני בחורה )
ד דורון New member 3/10/08 #70 את מה שהיא אמרה לקרן היא אמרה שהיא הייתה בלי טיפת אלכוהול בדם. היא אמרה את זה לפני יומיים...
E Eil New member 3/10/08 #68 אני חושבת שהיא אמרה את זה בעיקר כי היא מרגישה פגועה מהדחייה. זו גם הסיבה לנאום שלה על האשכנטוזים המגעילים. זה אמירות של מישהי שנעלב.
אני חושבת שהיא אמרה את זה בעיקר כי היא מרגישה פגועה מהדחייה. זו גם הסיבה לנאום שלה על האשכנטוזים המגעילים. זה אמירות של מישהי שנעלב.
ה הריאליסטי New member 3/10/08 #69 עכשיו החזיקה מערוך ואמרה "מה זה מזכיר לכם?" חחחח היא גמורה טוטאלית!
י יNOT New member 3/10/08 #78 ../images/Emo6.gif קבעת עובדה ?! במבחן הזמן אני לא חושב שהדברים יצאו בדיוק כמו שצפית