חחחחחחחח בן הורס אותי עם הצעקות שלו
פ פוציקוצי New member 16/7/11 #49 גדול! כל הג'רלולים (וליהי) מרימים את ליז איזה מאה אלף פעם לכבוד יום הולדתה. דניאל ברחה לאיזו פינה למה זה לא בכבוד שלה לראות את המחזה הנורא של ארבעה גברים (וליהי...) נותנים תשומת לב לאישה אחת.
גדול! כל הג'רלולים (וליהי) מרימים את ליז איזה מאה אלף פעם לכבוד יום הולדתה. דניאל ברחה לאיזו פינה למה זה לא בכבוד שלה לראות את המחזה הנורא של ארבעה גברים (וליהי...) נותנים תשומת לב לאישה אחת.
D didush100 New member 16/7/11 #56 טוב ליז לא תלך בראשון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לינוי חזרה להוביל
ה הפקת האח הגדול New member 16/7/11 #60 פעם חשבתי שזה רעיון אדיר לעשות את היפה והחנון בסגנון האח הגדול(24 שעות ביממה..) היום ,אחרי שיש כבר תוכנית כזו(הדור הבא) אני מבין שזה רעיון גרוע.
פעם חשבתי שזה רעיון אדיר לעשות את היפה והחנון בסגנון האח הגדול(24 שעות ביממה..) היום ,אחרי שיש כבר תוכנית כזו(הדור הבא) אני מבין שזה רעיון גרוע.
ב בוףברכה New member 16/7/11 #61 WE...יש כאן..אחת..שאני תמיד רואה אותה..בים.. זאת עם השחור שדומה לפקינז.., זאת מהמצלצלים...
מ מיצי החתולה5 New member 16/7/11 #65 מישהי מהבנות אמרה שהיא הנחתה את התוכנית מצלצלים. אבל אני לא זוכרת מי זאת.
D didush100 New member 16/7/11 #69 באמת? מעניין מי זאת מיצוש את לא תאמיני אבל ראיתי פעם את התכנית הזאת חחחחח