יש 1 שרקדה..עם הישבן.. ..לוס..ברזילוס., מה שמה?...
D didush100 New member 16/7/11 #162 איילת והיא קצת מטורללת יש לה קראש מטורף על איתן והיא מקנאה בטירוף כל שניה היא בסרט אחר בגללו
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #158 זה רק אני... או שהם במצב רוח חברותי? הרוח נושבת קרירה... נוסיפה קיסם למדורה איפה הריבים, לעזאזל?
D didush100 New member 16/7/11 #161 על הגז../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תן להם עוד שעתיים וחבל לך על הזמן מה שתקבל, קרן נראית לי די עצבנית כי היא הבינה מה קורה שם
על הגז../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תן להם עוד שעתיים וחבל לך על הזמן מה שתקבל, קרן נראית לי די עצבנית כי היא הבינה מה קורה שם
מ מיצי החתולה5 New member 16/7/11 #164 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כולם קלטו שהם נעלמו. ויוני הזה עשה להם שירה בציבור
T tapuzo New member 16/7/11 #165 לקרן יש פרצוף כועס תמידית שמתי לב משהו עם הבעות הפנים שלה נראה כעוס תמיד עם הגבות למעלה.. לא מבין איך הייתה מלכת יופי או דוגמנית.
לקרן יש פרצוף כועס תמידית שמתי לב משהו עם הבעות הפנים שלה נראה כעוס תמיד עם הגבות למעלה.. לא מבין איך הייתה מלכת יופי או דוגמנית.
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #166 ימות המשיח בפתח... פיספסתי בסך הכל שעתיים... ואני כבר לא מעודכן בכלום. הם עוד יגיעו ל-10% רייטינג
ב בוףברכה New member 16/7/11 #170 שמתי../images/Emo23.gif..שהשקיעו...בדמיות.. חלק מהם...מקרטון "איכותי..כולל למנציה..עם מסנן קרינה גבוהה...
שמתי../images/Emo23.gif..שהשקיעו...בדמיות.. חלק מהם...מקרטון "איכותי..כולל למנציה..עם מסנן קרינה גבוהה...
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #175 חבוב, הכל פה מושקע.... הביאו ת'חיקויים הכי טובים שיש בשוק. את פרידה ג'וניור כבר הכרת (ההיא מהנקיונות) ?
חבוב, הכל פה מושקע.... הביאו ת'חיקויים הכי טובים שיש בשוק. את פרידה ג'וניור כבר הכרת (ההיא מהנקיונות) ?
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #169 הפרלמנט מתכנס במקלחת... פרלמנט בלי יובל סמו... זה פרלמנט יבש. לפחות אני אדע מה קרה בשעתיים האחרונות
פ פוציקוצי New member 16/7/11 #172 הבעיה שגם הבמאי התכנס איתן אז הוא עשה "קאט" נראה לי שיש לכולן שם איזה חוזה שברגע שהן עוברות מינון של ריכול/הוצאת ארס/פדיחות. (מזמוזים במקרה של הצנון) ארס מסויים אז עוברים מצלמה.
הבעיה שגם הבמאי התכנס איתן אז הוא עשה "קאט" נראה לי שיש לכולן שם איזה חוזה שברגע שהן עוברות מינון של ריכול/הוצאת ארס/פדיחות. (מזמוזים במקרה של הצנון) ארס מסויים אז עוברים מצלמה.
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #173 אני בכלל מתפלא... שעד עכשיו לא העבירו מצלמה. הייתי בטוח שבשעה כזו... כבר רואים ת'בריכה ריקה
פ פוציקוצי New member 16/7/11 #176 נראה לי שהקריטריונים אצל איתן זה מהצוואר ומטה לא משנה לו הפרצוף או מה שמאחוריו. העיקר שתהיה דקיקות, גבוהות ושזופות. הוא לא צריך מישהי מעניינת כי הוא ממילא מתעניין רק בעצמו.
נראה לי שהקריטריונים אצל איתן זה מהצוואר ומטה לא משנה לו הפרצוף או מה שמאחוריו. העיקר שתהיה דקיקות, גבוהות ושזופות. הוא לא צריך מישהי מעניינת כי הוא ממילא מתעניין רק בעצמו.