אי התאמה בתחביבים

SupermanZW

Well-known member
את מדגישה שכאשר אתם מטיילים יחד הוא כן נהנה

לכן, הבעיה היא כפי הנראה בדרך, שאלי אותו מה אפשר לעשות כדי שיהיה לו יותר נעים בדרך לפני שאתם מגיעים וגם בדרך חזרה.

מי שלא אוהב לטייל גם לא נהנה מהטיולים.

cool210

New member
תקשיב אני בעצמי לא מבינה

אני אומרת לו אתה כל הזמן משמיע שאתה לא אוהב טיולים אבל בטיול יש לך חיוך מאוזן לאוזן . שבוע לפני עושה לי את המוות ובסוף נהנה , ואז התשובה שלו אני נהנה איתך בכל מקום אבל לא צריך לסוע לחול בשביל זה זה לא מעניין אותי אין לי צורך ותשוקה לסוע לחול , כמובן שיש משהו משפחתי בנושא גם המשפחה שלו כל הזמן משמיעה את זה .. כמובן שהוא לא נהנה מהטיסה באופן מיוחד ואני לא מכירה הרבה אנשים שנהנים מהטיסה עצמה אבל זה לא קשור. אני אפילו מפחדת אבל מתגברת

cool210

New member
אני יודעת שזה נשמע מוזר

אבל זה פשוט ככה, אני גם לא מבינה איך מישהו שנהנה בטיןל עצמו לא רוצה להמשיך ולסוע הרבה, לטענתו אין לו צורך בזה וזה לא מושך אותו

אבל זה לא מפתיע. אם אתם לא עושים כלום חוץ מלשוטט בעיר,

והוא לא מתעניין במיוחד בארכיטקטורה, נניח - זה באמת לא מעניין. זה נעים לטייל איתך, אבל אין שום סיבה מבחינתו שזה יהיה בחו"ל. כדי שישנה שזה בחו"ל צריך לעשות דברים שייחודיים למקום הספציפי (וזה לא חייב להיות מוזיאונים - זו יכולה להיות פעילות מיוחדת, אוכל מקומי, וכו' - העיקר שזה לא יהיה משהו שאפשר לעשות בלי בעייה בארץ).

cool210

New member
אבל אני מסבירה לך שזה מה שאנחנו נהנים

לטייל להכיר את העיר מלא אוכל מקומי סמטאות שונים, אם פעילןת אז כן היינו בגן חיות או במגדל שממנו רואים את הנוף זה מה שכיף לנו לעשות , אבל עדיין אין לו תאווה לחול כמו שלי יש הוא לא מתלהב כמוני

אז כנראה שהבחירות הספציפיות לא מספיק מלהיבות

עבורו, גם אם זה נחמד לטייל איתך. את המשפט "אני נהנה איתך בכל מקום אבל לא צריך לסוע לחול בשביל זה זה לא מעניין אותי אין לי צורך ותשוקה לסוע לחול" הוא לא היה אומר אם הדברים שהייתם עושים בחו"ל היו דברים שאי אפשר לעשות בארץ וחייבים לנסוע לחו"ל בשבילם. במקומך, כאמור, הייתי מקדישה בפעם הבאה מחשבה רבה יותר (ומנסה גם לשתף אותו בבחירה, אם הוא מוכן) לבחירת מקומות/פעילויות אטרקטיביים במיוחד עבורו (לא עבורך - עבורו) שאי אפשר למצוא בארץ ושהוא ממש יתרגש מהם. אם את לא מוצאת כאלה - בעצם הוא צודק, ואין לו סיבה לטוס לחו"ל. נעים ונחמד וחביב ומהנה יכול להיות גם בארץ - החידוש (אבל זה צריך להיות חידוש שמעניין אותו, שוב). הוא מה שמייחד את חו"ל, ומה שגורם לאדם עם פחד טיסות להסכים לסכן את חייו (לדעתו) בשביל להגיע לשם. זה לא אומר שהטיול צריך לכלול ר-ק דברים שאטרקטיביים ומלהיבים עבורו, כמובן. אבל כדאי שלפחות חלק מהדברים יהיו כאלה, אם את רוצה שייפול לו האסימון לגבי למה כן כדאי לו לטייל בחו"ל.

סליחה שאני שיפוטי

אבל לנסוע לחו"ל ללכת לקזינו זה לא ממש לנסוע לוח"ל. אם היה קזינו בארץ הבעייה הייתה נפתרת לכם. האם הקזינו כל כך חשוב לך שאת מוכנה לריב עם בעלך על זה?

cool210

New member
מה הקשררררר?

אתה עונה על דברים שלא קשורים לנושא.. איפה אמרתי שאני מכריחה את בעלי ללכת לקזינו? להפך אמרתי ששנינו ממש אוהבים את זה $_$

זה לא בדיוק "תחביב".

בכל מקרה, אולי תתפשרו על פעם בשנה, נניח (ואולי טיול קצת יותר ארוך). ואולי גם תגיעו ביחד להחלטה לגבי איפה הכי כדאי לטייל ו"תפתי" אותו לגבי המקומות בהם את מעוניינת. גם אולי תתכננו את הטיול כך שיהיו יותר אטרקציות לטעמו. אנחנו משפחה ואני מאוד מקפידה שכל בני המשפחה יזכו לחוויות שבדיוק מתאימות להם והם ישמחו להיזכר בהן בעתיד (ולאו דווקא מדובר האטרקציות תיירותיות מרכזיות או משהו בסגנון אלא דברים שקשורים לתחומי העניין וההנאות הספציפיים שלהם).

cool210

New member
תראי נכון

שאפשר להתפשר על פעם בשנה , אבל אותי זה קצת מבאס אני בן אדם שאוהב לטייל , מה גם שיש לי הרגשה שגם אם זה יהיה פעם בשנה תמיד יגיד שלא ממש בא לו והערות האלו כבר מוציאות את החשק לטוס , כמובן שלא נדבר על זב שאני תמיד אהיה היוזמת אבל זה עוד מילא

אבל זאת המשמעות של זוגיות. זוגיות מלאה בפשרות. אתם לא

תאומים זהים עם רצונות זהים (נתעלם לרגע מכך שאפילו תאומים זהים לא זהים ברצונות).
יכול להיות שאם תתכנני את הטיולים נכון הוא גם יתאהב בעניין של הטיולים ותוכלו לחזור לפעמיים בשנה - אבל בהחלט יכול להיות שלא. וברור שאת יוזמת את הדברים שאת אוהבת, במיוחד כשהוא בכלל לא מעוניין בהם. מה הבעייה בזה?

cool210

New member
תראי

טיול האחרון לקחנו מאורגן כי הוא לא מוכן שנשכיר רכב ורציתי לראות מקומות שקשה להגיע אליהם לבד ובאמת נהנו פחות מהקונספט הזה
&nbsp
אבל ב2 הטיוליים לפני זה היה בדיוק בקונספט ששנינו אוהבים ודווקא מהבחינה הזו אין לנו חילוקי נדעות, אוהבים לטייל בעיר לספוג את האווירה וגם לנוח מידי פעם
יש כנראה אנשים שפחות אוהבים לטייל וזה פחות מעניין אותם, כמוהו , וזה לא קשור שאני היוזמת והקובעת כביכול, טיול לפני הוא ממש נהנה ועדיין לא היה לחוץ לו לטייל חצי שנה אחרי שוב

אז אולי בכל זאת יש קונספט שהוא יאהב יותר

מאשר סתם לטייל בעיר ולנוח מדי פעם. נסי בפעם הבאה לעבור על מידע לגבי העיר הרלוונטית ולמצוא מקומות/פעילויות שאולי ימצאו חן בעיניו במיוחד. אם הוא אוהב משחקי וידאו, אולי יש משחקייה שווה, כנס בנושא, חנות טובה, וכו'. אם הוא אוהב מאכלים מסוג מסוים - אפשר לחפש מסעדה רלוונטית. וכו' וכו'. סתם לשוטט בעיר חסרי מטרה זה באמת לא קונספט אטרקטיבי לאנשים רבים, גם אם הם די נהנים בסך הכל בזמן אמת - אבל יש עוד הרבה אפשרויות אחרות.

cool210

New member
קודם כל

ההצעה לראות מקום עם משחקי וידיאו באמת נהדרת , אבל חוץ מזה אנחנו נהנים בדיוק מלשוטט בעיר ומסעדות קניות , הולכים לאטרקצעות אם זה לא מוזיאון נגיד גן חיות או תצפיות.. הוא פשוט לא לחוץ על חול כמוני זה אופי הלוואי וזב ישתנה אבל לא נראה לי

YoniS007

New member
ומה הוא אוהב לעשות?

אולי תגיעו להסכמה שאת באה איתו למה שחשוב לו ואהוב עליו והוא בא איתך לחו"ל. בכל מקרה נשמע שהיחסים שלכם לא מאד בריאים אם נושא כזה מוציא ממכם הרבה ריבים ומרמור.

cool210

New member
הוא אוהב משחקי מחשב

אין לי ממש איך לתרום בזה הוא יכול לעשות את זה לבד
תתפלא זה נושא שהגיוני לגמרי שיוציא ריבים וממורמר

YoniS007

New member
אני קצת יותר מבוגר, בוגר ומנוסה ממך

ותאמיני לי שממש לא הגיוני לריב על זה. אבל שיהיה לכם בהצלחה.

את יוצאת עם הגרוש שלי?!

הלך על פרגית? סחטיין

תשמעי, היה לי את זה עם בעלי... אני מאז ומתמיד באטרף לנסיעות לחו"ל (בארץ כמעט לא יוצאת לבלות, לא משקיעה במסעדות ופאבים לא קונה הרבה בגדים... כלום, הכל הולך לנסיעת וטיולים)....
החיידק הזה לא עוזב ואני ככה כבר יותר מ-20 שנה.

בעלי מעולם לא ייזם נסיעה, וגם ליוזמות שלי לא תמיד נענה בשמחה.... אבל כשזרם, זרם בכייף.
אבל כן, נסעתי הרבה לבד (במסגרת העבודה) והרבה עם חברות (את צעירה- תממצאי חברות שבקטע.. זה יותר קל מלהחליף בעל...).....
ככה שזה היה פתרון מפוצל... פעם ככה ופעם ככה ופעם ככה.... אפשר לחיות עם זה.

זה בסופו של דבר מסוג הדברים שאפשר לגשר עליהם ולא צריך להפוך אותם ליותר דרמטיים ממה שהם באמת.

cool210

New member
ברור גם לי לא נשמע הגיוני

להיפרד מאדם שאני אוהבת בגלל דבר כזה .. אבל שאני כל כך אוהבת את זה ורוצה שזה יהיה איתו זה לפעמים ממש מבאס וגם מוביל ללא מעט ריבים, שלא תביני לא נכון אני מבינה שזכותו לא לאהוב או לעוף על זה אבל זה מציק.. נגיד שאני רואה את חברה שלי וחבר שלה ביחד משותתקים לזה ומתכננים בכיף זה מעורר בי קנאה כי אצלי זה כזה בכוח וההתלהבות רק מהצד שלי

למעלה