אי שוויון.

spoop

New member
אמממ...../images/Emo4.gif

אני באמת מזדהה עם הצער שלך. אבל אתה חייב להבין! זה די מסוכן לקחת ערבי טרמפ בישראל של ימינו. זה לא עניין של גזע,דת,מין,צבע שיער,או לא יודעת מה. העובדה היא שאנשים שלקחו ערבים טרמפ,חלקם נרצחו. הטרוריסטים הם ערבים,רוב הערבים לא סובלים אותי,אז אני אפחד לקחת אותם טרמפ,לא מתוך רוע. את הטרור הערבי אתה מגנה? הבעיה אצל המדינה שלנו שלא רק רוצחים היא "מקפחת",אלא גם סתם אנשים מסכנים חסרי יכולת. מה חסרים עולים מרוסיה,או עניים? אז אני מאחלת לך שתצליח,ואם באמת לא טוב לך בישראל אולי באמת תעבור למדינה שיהיה לך טוב בה? כמו שאני היהודים ברחו מכל העולם כדי להגיע לארצנו.

Rotema3

New member
זה מה שאת מציעה לו?

ועוד אומרת שמדינת ישראל מקפחת 'רוצחים'? מה קורה פה לעזאזל.

Rotema3

New member
חתיכת זבל מסריח,

תקראי למישהי אחרת מפגרת את מבינה? אתם פשוט בזיון.

spoop

New member
חחחח רותם מה לקחת קשה...

חשבתי שזה כל הקטע בפורום אתאיסטים הקללות (הכללות) וזה...

One Echoe

New member
../images/Emo128.gifזלזול.

הפורום הוא אתאיזם ודת, ולא אתאיזם. והדתיים שם מקללים הרבה יותר מהאתאיסטים.

רולדההה

New member
אני משתתפת בצערך. ../images/Emo98.gif

כואב לי, בדיוק כפי שכואב לי על כל אפליה, כי כולנו בני אנוש. אני מאחלת לך, בשבילך כמו גם בשבלנו, שיהיה טוב יותר
. ולאלה שתומכים באפליה המגעילה הזאת - אתם לא קולטים שהערבים השיראלים הם ישראלים לכל דבר, עם תעודות זהות כחולות וזכויות? אתם ממש טיפשים. ממש. אח"כ מי שלא נותן ליהודי ללמוד באוניברסיטה הוא גזען ואנטישמי ופשוע, אבל כשאנחנו עושים את זה במדינה שלנו, אנחנו, העם היהודי, זה שאמור להיות אור לגויים! כשאנחנו עושים את זה אז זה בסדר? פשוט מחריד.

Rotema3

New member
כ"כ כ"כ נכון!!!

ושתביני, הם עוד מציעים לו לעבור מדינה, כדי שיקבל שם יחס יפה. זוועה.

LHOswald

New member
ממש כואב

לי. לפחות הם לא מציעים למחוק את הערבים מהמפה. זוועה עלאק. דברי חללי אל אקצה - זוועה.

spoop

New member
פסיכית.

הצעתי את הפתרום הכי מציאותי כרגע. מה הוא לא ירגיש בנוח בטורקיה למשל? מה מזוויע בזה? איך אפשר לקחת ערבי טרמפ שחוששים שהוא מחבל? אז בגלל שהוא באמת תמים ולא טרוריסט,אז הדרך היחידה שלו לא לסבול מהקיפוח,היא לעבור למדינה שדוברת את שפתו,ואנשים יקחו אותו טרמפ.

One Echoe

New member
נופר.

שימי לב כמה את מקללת ומזלזלת. אל תיקחי אותו טרמפ, זה רק מעיד עליך, אבל יש לו את כל הזכויות המלאות שיש ליהודים במדינה המסריחה הזאת.

spoop

New member
כמה אני מקללת חחחח

גיל את תשחק אותה אידיוט,אני לא באמת חושבת שרותם פסיכית או מפגרת,היא פשוט לא מספיקה להעליב אותי גם בפורום אתאיסטים,אז מגיע לה.

One Echoe

New member
תפסיקי לשחק אותה קדושה.

את מקללת המון, אפילו בהודעה עכשיו קראת לי אידיוט. כל הזמן את מקללת ואז מתפלאת למה מדברים אליך בצורה לא יפה. אם יש לך שפה נקייה, אל תתני לאנשים להשפיע עליך.

spoop

New member
גיל זאת סתם התממות...

לא אמרתי שאתה אידיוט,אמרתי שאתה משחק אותה אידיוט.מקטין ראש,מקובל עליך? אני מודה:אני לא צריכה לקלל,זה סתם קטנוני וטיפשי,אבל יש אנשים שפשוט בא לדפוק להם נבוט לראש,אז לפעמים אני לא שולטת בעצמי.

One Echoe

New member
בדיוק. תביני

שיש עוד אנשים שלא שולטים על עצמם לפעמים ומקללים. אבל בדוגרי אני אומר לך עכשיו, בלי היתממות, את מקללת הרבה נופר. ואת מזלזלת הרבה פעמים, גם בפורום אתאיזם, למשל את אומרת " החיים שלכם בזבל ? " " אתם אתאיסטים טיפשים ", ועוד כל מיני כאלה, אני יכול להביא לך לינקים מדויקים מהפורום... אני אשתדל לא לקלל אותך יותר, ואני מקווה שגם את

spoop

New member
לא נכון גיל...

בפורום אתאיסטים,אמרת שאישה לא יכולה להתפלל,אז התחרפנתי מהשקר הזה! אז אמרתי:מה עובר עליכם? מה קרה? החיים בזבל?(יעני להראות שזאת שטות ומאיפה הבאתם את זה לעזאזל)

למעלה