אי תדירות מספקת של קווי אגד וג'י בי טורס

amitk80

New member
תשובות

היי, כל מה שנכתב במכתב הוא |על סמך מה שכל הסטודנטים פה בפורום כתבו|. במכתב מצוין במפורשות שאנחנו מבקשים שיגדילו את כמות האוטובוסים כי הכמות הנוכחית היום אינה מספיקה.. אם למישהו יש נוסח טוב יותר הוא מוזמן לשלוח לדוברת האגודה את הנוסח עם העתק אלי. יום טוב

salt of earth

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

בעיקרון אני יכולה לשים נוסח מתוקן אבל יכול להיות כי מה שכתבתי לעיל לא מייצג את טענות שאר חברי הפורום. אם מטרת המכתב היא להפנות את האגודה לבעייתיות בקווים ושהם ייקחו יוזמה להציג בעיות ספיציפיות לחברה אז המכתב מממש את יעודו, אבל אם מטרת המכתב היא להציג בעיות ספיציפיות אז עדיף שיהיה יותר מפורט ומדויק.

tutiris

New member
בתור מישהי שנוסעת הרבה עם 333

אני חושבת שההערות של salt of earth ממש מחדדות את הדברים. יש צורך ביותר דיוק. לגבי מרכז המידע הטלפוני- הבעיה היא שבנצרת יש 2 תחנות- צומת ח'אנוק ותחנה מרכזית. בטלפון ובאינטרנט מפרטים את זמן היציאה מהתחנה הראשונה- צומת ח'אנוק, אבל כדי לחשב מתי בערך יגיע האוטובוס לטבעון, צריך לדעת מתי הוא יוצא מהתחנה המרכזית (והבנתי שלפעמים יש לו זמן המתנה שם, כך שאי אפשר לחשב את זה לפי התחנה הראשונה). אולי בכל זאת תנסי לנסח מחדש את המכתב? זה מייצג לפחות את הטענות שלי...

salt of earth

New member
אני אשתדל

לעניין תחנת צומת ח'אנוק אז האוטובוס יוצא משם ומחכה כ 10 דקות בתחנה המרכזית אצלי בלוח הזמנים מצוין שני זמני היציאה משתי התחנות, העובדה שבאינטרנט מוזכר רק זמן היציאה מתחנה אחת די מטעה את הציבור ולכן כדאי לציין במכתב עוד סעיף שמתייחס לנגישות המידע על זמני האוטובוסים. אני יכולה בעיקרון לנסח מחדש את המכתב ואם יתווספו עוד הערות/תיקונים אז אפשר להוסיף אותם

amitk80

New member
היי איריס

אהלן, מה נשמע? אם כבר נכנסת חזק לנושא את יכולה לנסות לדחוף את הנושא הזה בתוך האגודה? אני ניסיתי לשלוח לכמה אנשים באגודה כדי לדחוף את הנושא כי זה משהו שאני רואה לנגד עיני כי אני גם נפגע מחוסר התדירות של קו 141. את יכולה לסייע?

tutiris

New member
היי עמית

מה אתה רוצה שאני אעשה? כמו שאמרתי לך, אני עכשיו תקופה ארוכה לא אהיה באוניברסיטה... בקיצור, אם אתה רוצה ממני משהו באופן אישי, אנא פנה אליי בצורה כזו (מסר/ מייל/ פלאפון).

תיקון קל

הקווים 331 ו 332 לא בדיוק מסובסדים, כשהחברות הנצריות לקחו את קווים מאגד אחד התנאים היה שהם יורידו את המחיר.

קוים 141 ו 143

יש עידכון לגביהם? אני מילאתי טופס ע"י נציגה מהאגודה לגבי קו אוטובוס מהקיון לאוני' שאם אני לא טועה יעבור דרך נשר.

flutter girl

New member
ר"ל: לא מהדירה בחיפה,

כי פה יש לי ישיר (141 ו-36 להיט), אלא מהבית של ההורים.

flutter girl

New member
כבר דרשתי שיפורים...

עזוב את 36, שהוא לא קו כזה פופולרי ואני מבינה למה הוא נוסע רק פעם בשעה (כמעט ולא יצא לי לעלות על הקו כשהוא מפוצץ), אבל 141? הקו האלטרנטיבי למי שרוצה להגיע למפרץ/אונ' זה 143, שמי רואה אותו בכלל. לי הוא לא מועיל גם. אבל צריך להעלות דחוף את התדירות של 141, אם לא לתדירות של 37 אז לפחות פעמיים בשעה. הקטע שהוא רק פעם בשעה לא מובן לי בכלל...

flutter girl

New member
אגב אם כבר בהשוואה בין השניים

141 הרבה יותר אמין מ36. כמעט תמיד כשאני מחכה לאחד מהשניים, ו36 אמור להגיע 5-10 דק' קודם, 141 מגיע לפניו.
ואגב, בשעה 11 הוא יוצא ב11:00, 11:15 ו-11:30. משהו מוזר אבל אני לא מתלוננת.

חח כן, יש לו לו"ז ממש מפגר

וגם 36 כמעט תמיד מאחר בלפחות 10 דקות. רק 37 סבבה. אבל הוא משרת אכלסיית סטודנטים מאד ספציפית..

flutter girl

New member
כן, חברה שלי גרה בהדר,

ואחרי שהיא סיפרה לי כמה זמן לוקח לה להגיע לאוניברסיטה, אני מעדיפה את איפה שאני גרה ואת קו 141. מקסימום במקרה הכי גרוע מבקשים מאחותי יפה יפה שתקפיץ אותי... אם היא לא בלימודים בעצמה.
בכל אופן, עד כה טפו טפו לא איחרתי ללימודים, כי הקו גם יוצא בכל "וחצי", ככה שגם אם הוא מתעכב קצת, עדיין לא ייקח לו שלושת-רבעי שעה להגיע. הרי הנסיעה מהמרכזית במסלול שלו בהנחה שאין תנועה היסטרית היא בסביבות ה20 דק'.

למעלה