אי תדירות מספקת של קווי אגד וג'י בי טורס

tutiris

New member
טופס של האגודה? בטוח?

לא שמעת על דבר כזה. הדבר היחיד שראיתי זה נציגים של אגד שהחזיקו טפסים לגבי זה ופרסמו לסטודנטים על ה"חופשי-סמסטריאלי"...

amitk80

New member
אני יודע על מה מדובר

כי במקרה ראיתי את אותה נציגה ששאלה סטודנטים על כך. הם שאלו בשביל לעשות סקר ובשביל לנסות לדחוף את הנושא. איריס - הנציגה היא מאיה ממדעי המדינה

salt of earth

New member
הנוסח החדש של מכתב 333

הוספתי/שיניתי קצת, מקווה שזה ממצה מספיק ולא ארוך מדי
תיקונים והוספות יתקבלו בשמחה

tutiris

New member
קודם כל, ../images/Emo51.gif וכל הכבוד על המכתב!

הערה קטנה: יש אופציה לחופשי-שבועי או משהו כזה. צריך לבדוק... (לי לא שווה לעשות כרטיס לא בג'י בי טורס ולא באגד, כי אני נוסעת בשניהם...) זה בעיה כשהקויים בעמק יזרעאל הם של חברה אחת ובתוך חיפה הם של חברה אחרת.... [נדמה לי שעלות חופשי-שבועי גבוהה וזה משתלם רק אם נוסעים 5 פעמים בשבוע לאוניברסיטה- הלוך+חזור. גם את זה צריך לבדוק].

salt of earth

New member
אני מכירה את החופשי שבועי

אבל מעולם לא השתמשתי בו כי הייתי לומדת רק 3 ימים באונ' והשאר מחוץ לאונ'. אבל אם הייתי לומדת 5 ימים בשבוע אז הנסיעה הייתה עולה לי 9.7 שקל במקום 16.4 שקל (הבדל די משמעותי) כי זה 14 נסיעות ולא נראה לי שיש מישהו שנוסע 7 ימים בשבוע לאונ'. אם זכרוני לא מטעה אותי אז כיוון אחד בקו 331 עולה משהו כמו 10 שקלים.

tutiris

New member
331

מטבעון 11.70, אבל אולי זה השתנה/ ישתנה ל 12 ש"ח, כי בין טבעון לרמת ישי זה היה 7.60 ואגד שינו ל 7.70, וג'י בי טורס (או נזרין טורס- או לא באמת מבדילה) שינו אחריהם. בשנים א' ו ב' גם אני למדתי 3 פעמים באוניברסיטה והשאר בפקולטה לרפואה של הטכניון או יום למידה, אבל גם השנה זה לא משתלם כי לפעמים יש טרמפ וכאלה... (בעצם גם ככה זה 4 פעמים במערכת ולא 5).

amitk80

New member
אהבתי

את רוצה שנשב יחד ונשלב את שני המכתבים (מה שאני רשמתי ומה שאת רשמת) למכתב אחד ונעביר אותו לאגודה? נראה לי יותר הגיוני שנעבוד ביחד כי שנינו פה התחלנו להניע סוג של תהליך ולשנינו יש את אותה מטרה.

TheBigBrother

New member
עכשיו חזרתי מאונ'

וראיתי בשאיזור שבו עוצר תמיד 333 תלו לוח זמנים חדש ויפה מעץ(אני חושב) עם זכוכית והכל, כשלוגו החברה מודפס עליו. אני מתאר לעצמי שבשבוע הבא כבר יתלו בו את לוחות הזמנים של הקו

JaneGrey

New member
חשוב מאוד

כמה דברים חשובים שלא ציינת במכתב: שעות ההגעה של קו 36 מוזרות ביותר ואינן קשורות לשעות השיעורים, מן הראוי שאוטובוס שמגיע לאוני' יגיע בשעות של שיעורים ולא 30 ד' לפני או רבע שעה אחרי. כשרוצים להגיע באמצע היום מזיו לאוניברסיטה זה כמעט בלתי אפשרי, הקווים של 141 מגיעים מלאים לחלוטין מהקריון ולא עוצרים בתחנה הרבה מאוד פעמים! ואם רוצים לחכות ל36 אז כמובן מאחרים לשיעור... ככה שיוצא מצב אבסורדי שמשכונת זיו ורמז שיש בהן הרבה מאוד סטודנטים, מאוד קשה להגיע. אני אישית קניתי חופשי שנתי ומרגישה שהוא ממש בזבוז כי אני נאלצץ לקחת שני קווים דרך חורב או לעלות על מונית שירות. כבר פניתי לאגודה אבל לא עשו כלום בנתיים....אני מקווה שהפעם זה יצליח.

amitk80

New member
טוב אז ככה

אני מציע דבר כזה. אני ביום שני עולה לאוניברסיטה. אני מוכן לשבת עם כל סטודנט שהגיב פה בפורום או מי שמוכן לקחת איתי את הנושא ברצינות ולנסות לשנות את המכתב ולהוסיף עוד דברים רלוונטים כי מכל ההתתכתבות הזאת עולים הרבה דברים. מי שמוכן לעזור לי לרכז את כל הבקשות (מה שלא מופיע במכתב) שישלח לי את זה במסר ואני אגלגל את זה הלאה.

למעלה