אכלתי דג ואז שאלתי...

rucale

New member
סיריוס

תעשה לי תקשור ! יש 4 מקומות ללמוד אליהם פניתי. לא יודעת מה לבחור ומי מהם. מה יהיה? נסה למצוא עבורי תשובה...ודש לכל ה"אורשם" המטיילים, שאולי פגשתי במירון ... רחלי.

maysabel

New member
כיוון שביקשת מסיריוס,

נמנעת מלענות לך :)) נראה מה יגיד..אם מתאים למה שקיבלתי.. חיבוק לך מאיזה

maysabel

New member
שלחתי לך מסר

מקווה שיעזור חיבוק לך הולכת להתארגן ליום אהבה ארוך וללבנה המלאה כאן מאחלת לכולם חג אה-וו-יה בחותם מלוא זוהר וטוהר הלבנה כמובן מחייכת.. :)) מאיזה

סיריוס1

New member
טוב. ביקשת. קיבלת. הינה:

תקשור עם ממסר "יהואיאל" לגבי נשמתך עבור עתיד התפתחות: "שלום לך נעימה יקרה. את נעימה לנו כאן. אנחנו שמחים שאת שואלת, ובכן, תבחרי בשני שראית. שכן הוא המתאים לך לנשמתך. באהבה, ממסר יהואיאל" בהצלחה !!

rucale

New member
תודה רבה רבה

ובכן, אל המקום השני שראיתי , הלכתי ביום ההולדת שלי לראיון. אכן בהתלבטויותי וממש שניה לפני שקראתי כאן את המסר, נטיתי לכיוון מכללה זו. גם מאיזה שלחה מסר וכללה אותו במסר. חוץ מזה ראתה גשר מבטון ובאמת כדי להגיע למכללה ,צריך לעבור על גשר שמעל הכביש. תודה ותבורכו, רחלי.

maysabel

New member
אבל..

כפי שראיתי את ההתלבטות שלך בין לבין ראיתי גם את התוצאה איך שלא יהיה.. כמובן שנטיית לבך היא להתחבר ולזכור דווקא מה שאת רוצה,זה טבעי.. מסרתי בדיוק את התמונה שראיתי בלי פרשנות ובלי נסיון שכנוע ובלי הכתבה מה עלייך לעשות, כן ראיתי תוצאה וכתבתי מה בלט מבין שניים,גם אם טועה לגבי זה(את זה נראה בהמשך ולא משנה כלל), הארתי מעלה לגבי נטיית ליבם של אנשים לתת משמעויות שרוצים ולהבליט דווקא את אשר רוצים או חושבים שרוצים- לא טועה :)), אולי כאן טמון לימוד כלשהו? שיהיה לך המון בהצלחה בכל אשר תעשי, מאיזה

maysabel

New member
לשתוק..

למען כבוד לדג התמים..(ולמען האמת למען כבודך- סיריוס, גם), בוחרת בשתיקה היפה לה.. ....................... ........................... .............................. שותקת כמו דג.. שבוע קסום ומלא אהבה.. מאיזה

סיריוס לך יש אפשרות לעשות תיקון

בארץ לחוקק חוק כמו הפרלמנט השוודי שחוקק חוק, לפני שמונה-עשר שנים, שאוסר על יבוא, מכירה ואכילה בשר לווייתן.

סיריוס1

New member
כן. נחייב בחוק...

...לסמן בשר של בהמה או עוף שסבלו לפני ואחרי השחיטה. וכך, ניתן לאסור בחוק יבוא ומכירת בשר כזה. צריך לשים "פקחי סבל" שיסמנו בשר שעבר סבל...

לחי7

New member
כן אבל

יהיה נחמד אם מידי פעם יופיעו גם דברים בעלי תוכן....אממממ........תוכני! לא?

ובכן מרגע זה מונית לתפקיד

מונית במובן של מינוי ולא טכסי שדווקא כשאתה זקוק לו הוא בבחינת אין ואין, שאם אני חושב על זה לעומק יש צורך לחקוק חוק נגד הקנוניה הזו

maysabel

New member
ולמה את לא מביאה מדי פעם דברים בעלי תוכן

ומטילה זאת רצונך על אחרים? חוץ מזה- אם נכסנ לקטגוריזציות של מה זה תוכן בשבילך ומה זה תוכן בשביל ההוא -איפה עובר שביל הזהב? לכן מזמינה אותך מכל הלב להביא דברים שנראים לך כ"תוכן" ולהגיב עם "תוכן" לכל דברי האחרים,ו/או אולי בעצם תעשי כאן רשימה שלך למה שנראה תוכני בעינייך כדי שנבין אותך קצת יותר? מקווה שזה לא מוזר בעינייך.. מאיזה

../images/Emo103.gifדוד מצליח לך ......

מאז הסידור החדש שהפורום שלך דוד סופר כניסות של אנשים ומהיכן הם מגיעים ... ולפי מספר הכניסות אתה מקבל פרמיות אלף דולר באמת קטן עליך !! ומה בקשר לאחוזים בשבילי עבור העידוד ?? זה מתחיל למצוא חן בעיני.......

קיבלת!

רק תבקש ידידי ותקבל יש לך 10% החל מרגע זה את עשרת האחוז הנותרים אשמור לי למקרה שעוד מישו יבקש לעצמו חלק מהכנסותי הוירטואליות

למעלה