אכלתי דג ואז שאלתי...

מגי 336

New member
יווו אלו חדשות מרעישות ../images/Emo2.gif

טוב שאני נכנסת לכאן לפעמים למה אף אחד לא סיפר לי? מה אתה מציע דויד שאפנה גם אני להנהלה? ואולי אצלי אין מספיק רייטינג אז משלמים לי פחות מאשר לך? מה זה האפליות האלו???
אה... נכנסתי לאחל לכם חג אהבה שמח

מגייייייייייייייייייי

""מאחורי כל הדברים הנראים לעין, יש דבר מה גדול יותר:"....זה כתוב אצלך בחתימה וכל כך נכון עזבי הכסף ולכי על המהות...שזה כסף גדול חג שמח יקירה הפורום ריק בלעדיך ואין מי שיקרא לנו בקלפים ויכין קפה

מגי 336

New member
../images/Emo24.gif

הרי ידעתי שפה אמצא תשובות ששולחות אותי לעצמי חזרה
ואיך אתה אומר שהפורום ריק? הרייטינג פה רק צומח ועולה... מה, עוד אין כאן ממונה חדש על הקפה? יאללה שים מים, אני באה

דוד ../images/Emo219.gif באמת תודה לא היית צריך...

באמת אני סתם צחקתי שכתבתי אחוזים באמת שלא היית צריך כזו חבילה גדולה עם הפתעות לא חבל זה עלה לך בטח הרבה מאוד כסף כל מה שעשיתי למענך זה מתוך חברות גם אם לא היית מבקש הייתי עושה זאת ברצון. בכל אופן אם כבר עשית כזו חבילה מפוארת אז , אני ומשפחתי מודים לך מאוד בכל אופן אני ממשיך לספור את הכניסות ביום - ולמען האמת אני שמח בשבילך. (מגי אם את מעוניינת אני יכול לעזור גם לך.)

הבושה אוכלת בי בכל פה ידידי

שלא חשבתי ויזמתי ואתה היית צריך להזקיר לי באם עשרה אחוזים נוספים יקלו וימחו מאשמתי זו הרי לך קבלם באהבה ומרצון...החבילה זה סתם על הדרך ואת עשרת הנותרים אשמור כמובן לימים קשים

maysabel

New member
אחחח אין כמו רגשי אשמה..

בדיוק השבוע עלתה לי הבנה על כך וכתבתי לי מאמר על זה.. שמתי לב שאני נטולת רגשי אמשה כלל וכלל.. חשבתי עם עצמי-לא יכול להיות.. הלכתי אחורה לגבי השנים האחרונות ובאמת הדבר הזה: נטולת רגשי אשמה..הבנתי גם למה.. המשך יבוא..או שלא יבוא.. :)) פשוט תחבר לי כאן בשרשור..

מגי 336

New member
בטח מעוניינת אלא מה...

במה תעזור לי אריה - בהעלאת אחוזי הרייטינג אצלי או בקבלת אחוזים מדוד?

מגי ו דוד תוכנית עיסקית להעלאת אחוזי הרייטינג

מגי אהובה זה זמן רב מנקרת בי המחשבה של פיתוח מערכת של העלאת אחוזי רייטינג ,מביני דבר הציעו להקים חברה. חברה העוסקת בבניית תכניות עסקיות ואסטרטגיה לפורומים ואתרים ,כמו כן גם לחברות, עסקים וסטרט אפ . משלב הרעיון ואילך. החברה תסייעת לעסקים חסרי צמיחה לזהות פוטנציאל עסקי חדש ולהגיע אליו. דוד ידידנו עלה במידגם והתחלנו להריץ דרכו , דרך הפורום את התוכנית בפרט שידענו שדוד מתוגמל כראוי היות ודוד משתף פעולה ואת מעוניינת להצטרף. עלה לי רעיון להוסיף עוד זכיינים מוכשרים שיעברו אצל דוד השתלמות. בהמשך התוכנית נצא גם לבורסה , כפי שדוד הציע. אנחנו פנויים להצעות ומבקשים את שיתוף הפעולה של הגולשים.

מגיע גם לך מגי היקרה

לפחות עשרה אחוז ובהחלט גם יותר ואת עשרת האחוזים הנותרים אשמור הלאה למקרה שיצוץ לי פה עוד בוזז...אלה הם אחוזי פלא כידוע ולעולם אינם מתכלים אנחנו בעד רייטינג שקט בעת האחרונה והמים על האש

מגי 336

New member
טוב, תיכף העוגה יוצאת מהתנור ../images/Emo212.gif

אני לא שותה קפה ללא מאפה.

למעלה