אכתוב שנית כי שירשרתי למטה וחושבת שלא יקראו

בת חן191

New member
כשאין בן זוג יש ילדים ואם אין ילדים יש גופים

מבטוח לאומי,,וגם חיבור ללחצני מצוקה כמו כן לעמותות עזר מציון ויש שרה ויש עוד
אני לא מכירה יותר

ןלפעמים בכס.ף שוכרים מטפלת,,לכן אדם זקן צריך לשמור על כספו ולא לחשוב רק על הילדים או על עמותות,,אם אין אני לי מי לי
החכם עיניו בראקו

הבעיה כשהצד השני עם בעיה שלו לא רואה את בן הזוג שגם לו בעיו.

היינו באיכילוב ומסתבר שיש לה סרטן במצב ראשוני וצריך לכרות שליש ריאה כדי שלא יתפשט.
היא עצבנית וצועקת עלי בלי סוף, אני מנסה להיות סבלני כי אני מבין שהיא במצוקה, אבל היא ממוקדת את עצמה, וכשאני אומר לה שאין לי כח לדחוף את כסא הגלגלים בכל רחבי בית החולים איכילוב ,היינו שם 0900-1400, אני ממש חוזר משם גמור באפס כוחות, והיא לא מנסה להבין אותי והיא צורחת עלי , לפני כולם כאילו אני הפיליפיני שלה.

הצעתי שתפנה לבן, אשתו יושבת בית ואין לה ממש מה לעשות כי הם רק שלושה ולא מלכלכים ולא צריך בישולים מי יודע מה, שהיא תלך איתה לבית החולים (אני יודע שהיא תסכים בחפץ לב כי גם ההורים שלה בסין חולי סרטן)
ואני מקבל צריחות מעשה פולניה מוכר:"אז אני אלך לבד"..... מזל שלא אמרה :"בחושך".....

דברתי עם הבן

אשתו תלך איתה לכל מה שהיא צריכה, כעת נרגעה (עד הפרץ הבא).
רק הוא מקווה שלא יחשבו ש-כלתי היא הפיליפינית שלה (כלתי סינית...)

כסא גלגלים

כשאני מגיעה עם בןזוגי לבית החולים וצריכים ללכת קצת רחוק, אני לא מסוגלת לדחוף כסא גלגלים ומזמינים לנו סניטר, נכון שצריכים קצת להמתין, אבל זה בסדר,
אנחנו לא ממהרים.

מינהר

New member
שפירא, למה אתה דוחף בכלל כסא גלגלים?

אני דחפתי 20 מטר כסא גלגלים של אמא שלי המנוחה בביח השרון, וקבלתי כאב גב לשבועיים. אחרי זה התפטרתי מתפקיד הדוחף. יש סניטרים שזה תפקידם, ויש בני משפחה צעירים.

אז תארי לך אותי דוחף בכל רחבי ביה"ח איכילוב הענק.....

גם אי אפשר לחכות לסניטר כיוון שאלו מעטים וכולם מגיעים באותו זמן וכמות הסניטרים אולי 5% מהזקוקים וזמן ההמתנה ארוך מאוד ובטוח מאחרים לבדיקות.

לכן בקשתי מהבן שירתום את אשתו למשימה, ואמנם כאשר הם פנו לאשתי, עשתה טובה והסכימה.....

בת חן191

New member
גם אני לא יכולתי לסחוב את העגלה של אחותי וכמה שביקשתי מבן

אחותי שיקנה לה כסא חשמלי(יש לו כסף) לא הסכים
אני רואה בעיר המון והם נידים לבד לכל מקום אפילו לאוטובוסים נכנסים
ולא צריכים אף אחד הם עצמאים,,אני חושבת שזה פתרון טוב,

מינהר

New member
כן, בתחן. אני רואה בסביבתי הרבה

כסאות גלגלים שנעים על סוללה כנראה. עם גגון אפילו לגשם.

זוג הורים יגדלו 10 ילדים, 10 ילדים לא יכולים לעזור להורים...

אז הנה זה לא יכול וההוא יש לו כך וכך, וזה יכול להקדיש רק שעתיים, ואחר בכלל לא מגיב,,,,,
לכל אחד יש עיסוקים משלו, ולא אוכל להפקיר את אשתי, אז אמשיך למשוך בעול.....

סה לה וי.....

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

מאחלת החלמה שלמה לכולם... אל תשכחו שאנחנו
לא נהיים צעירים מיום ליום...
בעלי מתכונן לסדרה נוספת של צנתורים בבלינסון עוד שלושה שבועות...
הדברים בבית מתחילים להתקלקל וזה מעצבן...
נפלה לי הדלת של הארון הזזה בחדר שינה... הגיע נגר ואמר שהיום כבר אין
צירים כאלה וצריך להחליף את המסילה, וזה מצריך לקצר את הדלתות הקיימות...
אינסטלציה, צריך להחליף את המוט במקלחת...קניתי אבל עוד לא מצאתי מי ירכיב... צריכה גם חשמלאי כי המפזר חום במקלחת שבק חיים...
ולכל הדברים האלה ... אני דואגת

שבוע טוב לכולם!!!

שבוע טוב לכולם, בריאות לחולים, תיקון מהיר לחפצים

שמתקלקלים, גם אני נתתי היום שואב של חברת שארק לתיקון, אמרו שיקח חודש כי הם מוצפים.

שבוע נפלא.

היום יש לנו יום נישואין 49 שנים, הזמנתי לנו ולזוג חברים טובים כרטיסים ל-"גריי" ביהוד שזה מקום כמו הזאפה, מופיע שם הערב רביב דרוקר, עם סיפורו של עיתונאי, מצפה שיהיה מרתק, אספר לכם מחר איך היה.

הדסה, במיוחד בשבילך, תרגיל לשינה מהירה וממושכת, לי זה עוזר.

קשה לכם לישון בלילה? אתם סובלים מבעיות עיכול ועצבים? יכול להיות שטכניקת הנשימה של ד"ר אנדרו וייל מאוניברסיטת הרווארד יכולה לעזור לכם.

הטכניקה שקרויה "4-7-8" היא שיטה טבעית להרגעת מערכת העצבים והיא מחקה היבטים של יוגה ומדיטציה וניתן לעשותה בכל זמן ובכל מקום. "זו לא טכניקה חד פעמית", מסביר ד"ר וייל בסרטון יו טיוב בו הוא מדגים לקהל בעצמו את האימון הנדרש. לדבריו, ממולץ לבצע את התרגול כשקמים מהמיטה בבוקר, ובלילה לפני השינה. גם אם התעוררתם באמצע הלילה, הטכניקה אמורה לסייע לכם לחזור לישון.
אז איך זה עובד?
1. רוקנו את כל האוויר מהריאות שלכם דרך הפה, במעין צליל של "ווש".

2. סגרו את הפה ושאפו אוויר דרך האף במשך 4 שניות.

3. עצרו את הנשימה למשך 7 שניות.

4. רוקנו שוב את האוויר דרך הפה במשך 8 שניות.

5. זה מחזור נשימה אחד. לאחריו, יש לנשום שוב ולחזור על המחזור שלוש פעמים נוספות, כדי להשלים לסכום של ארבעה מחזורי נשימות

מינהר

New member
ניצת, כמה לוקחים בגריי לערב כזה לאדם?

זה כולל ארוחה? אני לא מכירה את זאפה, בקושי ריקודי עם ומתנ"ס שכונתי.

לשאלתך מינה, כרטיס בגרי עולה

60 ש''ח לאדם בהזמנה מוקדמת, בערב ההופעה זה עולה 70 ש''ח לא כולל כלום, צריך להגיע שעה קודם על מנת לקבל מקומות טובים, אוכל עולה שם בסביבות 60 ש''ח לאדם, אבל אפשר להזמין רק קפה וזה גם בסדר, יש גם מנות זולות יותר כמו חציל עם טחינה שכולה 28 ש''ח לא יודעת אם זה כולל לחם.

בת חן191

New member
שקד טוב מאד שאת מבלה האמת שלי בכלל אין חשק לצאת

חוץ מאשר בבקר למועדון
מצירת מפסלת קוראת רואה טלויזיה נפגשת עם חברות,,גם לא תמיד
אוהבת את העיסוקים שלי,ומסתפקת בהם
שבעתי ,ביליתי כל כך הרבה בחיי אני מחפשת שקט ושלוה,

למעלה