אכתוב שנית כי שירשרתי למטה וחושבת שלא יקראו

מינהר

New member
יוליקה, אולי אצל הנגר הזה אין ציר

מתאים, אבל בחנויות גדולות של אבזור אולי יש. למשל צאלח באור יהודה, ובתל אביב בטוח יש חנויות גדולות כאלה של פרזול נגרות.
העיקר- בריאות לבעלך ולך.

מינהר

New member
הבוקר נפגשתי עם חברה בקפה ארומה,

והיא נתנה לי בנדיבות ספר וקרם גוף, לכבוד יום הולדתי ה 70. אני לא אוהבת פיציפקס, מלבד ספרים, ואני לא יודעת מה לעשות עם הקרם הזה. יש לי קרם לחות קבוע של דר' פישר, ולא בא לי לעשות נסיונות עלי.

תעבירי את הקרם הלאה, לכלתך למשל או לשכנה.

לי יש ארון מלא מתנות כגון ספלים קרמיקה, מפות של 3 מטר אורך, רנרים לשולחן, קרמים למינהם, תיקים לכלי איפור, מכיוון שאנחנו טסים הרבה אז גם בחו''ל אני מקבלת מתנות וממש אין לי שימוש בהם, אחרי 120 שלנו הילדים ימצאו מאגר של חפצים שאיש לא נגע בהם.

מינהר

New member
ניצת, תודה. תהני בגריי.

אני זורקת חפצים, כולל תיקים, ספלים, עכשיו אולי אזרוק קרם, אם בזמן הקרוב אף אחת ממכרותי לא תרצה. הכל -יש לו טבע לתפוס מקום ולצבור אבק.
וכידוע כל מטר רבוע עולה 20000 שח.

זה מזכיר לי את אשתי בטיסה לטורקיה

כל הדרך תפסה לי את היד וכמעט היתה שוברת אותה.
אמנם הרווח שלה היה שהיה לה מורה דרך כיוון שלא משנה שמעולם לפני כן לא הייתי בטורקיה, אני יודע בדיוק מה אני רואה בעתיקות.

ואז היא כמובן תפסה בולמוס של קניות לנוכח המחירים הנמוכים של מוצרי עור. וקנתה לכל בנות המשפחה (אני לא ראיתי מעולם שמי מהן הלכה עם איזה תיק שהיא קנתה.....)

אחרי הנסיעה הוזעקתי למטה הארצי והבהירו לי חד משמעית שאסור לי להיכנס לארצות מוסלמיות בהיותי בעבר חבלן-משטרה.

למעלה