אלבום השבוע 141
!

קזאר

New member
אלבום השבוע 141 ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif!

כדי לעודד אתכם לכתוב יותר ולהשקיע יותר כשאתם כותבים החלטנו לחלק השבוע פרס למי שכתב את פינת אלבום השבוע הכי מעניינת, הכי מסקרנת והכי גורמת חשק לשמוע. דברו איתנו.

milkofamnesia

New member
Attention!

Unbelievers! Fashion Victims! Opportunists! Blood Sports! Cop Killer! Don't Trust Art! Don't Trust Culture! טוב.. אחרי הפתיחה החביבה הזאתי אני רוצה להמליץ על good news.. של מודסט מאוס הייתי בשלישי בתלאביב עם חברים וכשהיינו בחנות בגדים שנייה (או משהו כזה) הם השמיעו את השיר הראשון בלאלבום ואת פלואוט און וזה עשה לי חשק רצח. שמעתי גם דאחויה (מי שמבין רוסית שיתרגם) בי-סיידס של בלוק פארטי, אפילו הקלטת דמו של קלה וליידיטרון\פאז.

Pink Roses

New member
modest mouse?

כאילו עכבר צנוע.. לא שמעתי אותם בחיים הם Pאנק במקרה?

milkofamnesia

New member
אהמ..

הם אינדי אמריקאי עם השפעות של בלוז לפי מה שאני שמעתי באלבום, הם ממש טובים..

../images/Emo45.gif

מודסט הם משהו לא מהעולם הזה, וGNFPWLBN פשוט שינה לי את החיים. לא סתם נדרתי נדר להשתמש בשיר שלהם בכל סרט שאעשה בחיי.

Pink Roses

New member
שלי

טוב בזמן האחרון אני שומעת המון המון פו פייטרס ומיוז ומטאליקה. אבל בעיקר מטאליקה. ויש לי כמה אלבומים השבוע. Metallica - Ride The Lightning וגם ה-Reload שלהם ובמיוחד במיוחד ה-S&M וזה מדהים אותי לראות איך הלהקה הזאת התפתחה ואיך הקול של ג'יימס היה מצויין בלייטנינג ועוד יותר טוב ברילואוד ואיך שהוא נכנס ללב ולנשמה ב-S&M ואיך התיפוף של לארס מטורף, כל פעם מחדש. ואין, הלהקה הזאת בשבילי היא פשוט אגדית ואני לא מבינה איך יש אנשים ש"כועסים" על מטאליקה כי הם עשו את הS&M האלבום הזה, ההופעה הזאת היא פשוט יצירת מופת לכל דבר. וזה הסיכום השבועי שלי ולא כתבתי כדי לזכות בפרס

Pink Roses

New member
חחח....

מקסים. ולפי דעתי גם אוף מונטריאול זה חרא ומה אנשים כל כך מתלהבים מהם בפורום הזה? אתה יודע, מכבדים את הדעה של אנשים, לא רק את של עצמך

al-x

New member
מצד אחד,

מטאליקה זה לא אלטרנטיבי ורחוק מלהיות טוב. מצד שני, במקום לעשות לינץ' לבחורה המסכנה שרק רצתה לשתף את קוראי הפורום בחווית המוזיקה השבועית שלה, אפשר היה "לחנך" אותה לדברים טובים שהיא תאהב, עד שתוך כמה חודשים טעמה המוזיקלי יתאזן. הרי רבים מאתנו פה שמעו חרא בימים עברו (תזהר קלינג, אני מחזיק אותך בביצים בקטע הזה ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר) ואני בטוח שתגובות שנגררות על דברים אישיים לא בדיוק עושות נעים לאף אחד, ובטח שלא מעודדות אנשים חדשים שטרם כתבו כאן להתחיל לכתוב. כל הגישה הזו מצוינת אם אתם רוצים להפוך את המקום הזה לביצה קטנה שאף אחד לא ידרוך בה. בשביל זה אפשר להקים קומונות. אה, וקלינג, אתה יודע שלפעמים אתה שווה ציטוט, נכון? אז בבקשה: "כן, אחלה, אז בנאדם לא מכיר מטאל עדיין... אז במקום לעזור לו אז נרתיע אותו... בעיקר כי כל השכבה שונאת אותו. זה בטח אומר שהוא חרא של בנאדם. תאמין לי שאם מישהו שונא מישהו אחר - אז כנראה שיש לזה סיבה. אם השינאה היא קולקטיבית - בד"כ זה בגלל שהוא החלש. כן, ראיתי את זה קורה מספיק פעמים." - מתישהו ב- 2002. אני לא מכיר את ההקשר שבו זה נכתב, אבל בטוח שאפשר לשייך את זה לקבלות פנים לא נעימות שעושים לאנשים בפורומים. מקווה שנהנה בהופעות הערב.

Pink Roses

New member
אוי אתה יודע,

זה ממש מוזר, חשבתי שאני מכירה אותך, לא וירטואלית, וכנראה שטעיתי. או שממש השתנית. בכל מקרה, תגיד מה שבא לך על המוזיקה שאני שומעת, זה בטח חלק מהפאסון ומהפוזה-לקטול מוזיקה שאנשים אחרים שומעים. וזו גם דרך מצויינת לעודד כתיבה בפורום. דעתי קיימת ואם אתה חושב שהיא לא שייכת לפה אתה יכול להתפוצץ בשקט. וגם "לחנך" אותי.. אהמ.. את החינוך שלי קיבלתי מהבית
ובלי שום קשר אני תמיד שמחה להיפתח לסגנונות מוזיקה חדשים. שבוע מקסים שיהיה

SmokeyStover

New member
מסתבר שאנחנו כן מכירים

לא, זה בכלל לא הקטע שלי לקטול אנשים אחרים, זה מיותר הרי אני לא מצפה מאנשים שיהיו בטעם שלי. וממש לא אכפת לי מה את שומעת כל עוד זה עושה לך טוב, שמעי מה שבא לך אבל לדבר על מטאליקה פה, זה פשוט לא הולם את אופי הפורום, לא אישי בכלל ליאורה לא ידעתי שזו את בכלל חח :)

Pink Roses

New member
חמוד ../images/Emo13.gif

חח משעשע אותי כל הקטע הזה.... סתם רציתי לשתף בכלליות, כמובן. אני לא אכתוב פה על פו פייטרס ובפורום מטאל על מטאליקה ובפורום ישראלי על אסף ארליך אז כתבתי
בכל מקרה, משעשע

קזאר

New member
תכתבי

תכתבי גם על בקסטריט בויז אם זה מה שמעניין אותך (Am I sexual? yaaaaa), הכותרת הזו של "מוזיקה אלטרנטיבית" אמורה, לפחות בעיני, בסך הכל למשוך לכאן אנשים שנמשכים למגוון סגנונות, או לסגנון פחות מקובל בנורמה, אם בעינייך זה מטאליקה, וגם אם את משוכנעת שזה מיינסטרים (Am I original yaaaa) את עדיין יכולה לכתוב על זה כן. (Am I everything that something something rock your body now) קזאר, הבוי השישי.

moe7

New member
מכאן זה רק משתפר

כבר ראיתם את זה? מאוד בקסטריט בויזי וגם ג'סטין טימברלייק. מקום ראשון בבהיות צופי יו-טיוב. אלה יודעים איכות מהי.

העכביש2

New member
לפי איך שאתה מגיב...

אז גם מקומי לא פה....כי אני לא שומע רק אלטרנטיבי אלא עוד דברים אבל אני מוצא עיניין בפורום הזה... (ובאותה הזדמנות- שלום לכולם, אני לירן).. חבל שזה היחס שמקבל מי שמשתף אחרים.. אתה קצת נסחפת, אבל האמת שאני לא מכיר אותך אז אין לי יותר מידי מה להגיד...

למעלה