מצד אחד,
מטאליקה זה לא אלטרנטיבי ורחוק מלהיות טוב. מצד שני, במקום לעשות לינץ' לבחורה המסכנה שרק רצתה לשתף את קוראי הפורום בחווית המוזיקה השבועית שלה, אפשר היה "לחנך" אותה לדברים טובים שהיא תאהב, עד שתוך כמה חודשים טעמה המוזיקלי יתאזן. הרי רבים מאתנו פה שמעו חרא בימים עברו (תזהר קלינג, אני מחזיק אותך בביצים בקטע הזה ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר) ואני בטוח שתגובות שנגררות על דברים אישיים לא בדיוק עושות נעים לאף אחד, ובטח שלא מעודדות אנשים חדשים שטרם כתבו כאן להתחיל לכתוב. כל הגישה הזו מצוינת אם אתם רוצים להפוך את המקום הזה לביצה קטנה שאף אחד לא ידרוך בה. בשביל זה אפשר להקים קומונות. אה, וקלינג, אתה יודע שלפעמים אתה שווה ציטוט, נכון? אז בבקשה: "כן, אחלה, אז בנאדם לא מכיר מטאל עדיין... אז במקום לעזור לו אז נרתיע אותו... בעיקר כי כל השכבה שונאת אותו. זה בטח אומר שהוא חרא של בנאדם. תאמין לי שאם מישהו שונא מישהו אחר - אז כנראה שיש לזה סיבה. אם השינאה היא קולקטיבית - בד"כ זה בגלל שהוא החלש. כן, ראיתי את זה קורה מספיק פעמים." - מתישהו ב- 2002. אני לא מכיר את ההקשר שבו זה נכתב, אבל בטוח שאפשר לשייך את זה לקבלות פנים לא נעימות שעושים לאנשים בפורומים. מקווה שנהנה בהופעות הערב.