אלבום השבוע 141
!

TON3

New member
יותר קר מקור

אני לא בארצנו החמימה עכשיו ונורא קר במיקומי אז תקליטי חורף רצים אצלי במערכת... אז דבר ראשון בעקבות הביקורת בשרת נכנסתי ל עומרי לוי- swim איזה כייף לשמוע יצירה ישראלית מעולה כזאת בגלות... antony and the johnsons- i am a bird now התקליט שזיקה את הבחור/בחורה בפרס המרקורי המשובח ילד החסות של לו ריד שגם מופיע באלבום. ההשפעה של ריד מורגשת אז לכל חובבי המלך וולוט אנדגראונד זהו הגילגול המושלם בשבילכם! חוץ מאילו עכשיו אני בוחן לעומק את החדש של tv on the radio שאני עדין לא בטוח איפה אני עומד איתו אבל עם הצליל של הלהקה הזאת קשה להתאכזב

ArsaWhat

New member
מייקרו האוס לא שגרתי

Akufen - My Way מ 2002 או 2003, כבר לא זוכר. מיקרו האוס שהוא בעצם ביט 4 על 4 אבל עם סאונדים לא אופייניים, סימפולים מכל מקום שרק אפשר לדמיין (אבל לא לזהות את המקור) שמופיעים בדיוק מתי שלא תצפו לו, מדוייק, מלוטש, מעולה. מומלץ במיוחד - Deck The House (ממחיש בדיוק את מה שאני עליו)

PrinceOFdespair

New member
שלי!?

a spectre is haunting europe - astonishing tales of the sea פוסט פאנק מאוד מעניין, עם מלודיות חביבות + + מזכירים קצת את אינטרפול .

קזאר

New member
TV on the radio

Return to cookie mountain איך אפשר לא לאהוב אלבום עם שם כזה? חוץ מזה - לטונדה, הזמר של טיויאונדהרדיו, יש את אחד הקולות הכי יפים ששמעתי בחיי. בניגוד לרוב הזמרים שרק הקול שלהם מספיק בשביל לכבוש אותך, הוא לא מסתפק רק בזה. יש לו אינסוף גימיקים ושטאנצים ווקאליים שמשדרגים את הקול שלו, ויש להם מלודיות מקוריות כמו שהן ממכרות בשילוב עם הפקה מקורית כמו שהיא ממכרת. אחרי Desperate youth, Bloodthirsty Babes, גם אלבום עם שם מעולה אבל פשוט לא אלבום משהו, טיויאונדהרדיו חוזרים עם אלבום שני (אם לא סופרים את האי.פי הראשון הגאוני) שמפצה על האכזבה. מומלץ בהמון חום. מי שהיה אתמול בFull exposure - נכון היה באסה?

milkofamnesia

New member
הקשבתי לו אתמול

באמת אחד האלבומים הטובים, הדרך שבה הוא שר את איי ווס א לובר תקועה לי עכשיו בראש כשאני בכלל מקשיב למשהו אחר.. וווולף לייק מי ממכר ברמות בלתי מתוארות, תחשבו הרואין, אבל בלי הזיות..

TON3

New member
פגשתי את

אחד מהם בבר בברוקלין לפני שנה קישקשנו על בירה וג'וינט ורק אחרי שעזבתי קלטתי עם מי דיברתי... איזה פיספוס!!! למרות שבאותו ביקור של חמישה ימים בתפוח הספקתי לראות את low ואת calla מדליק לא?

Gogol Bordello

אלבום השבוע האישי שלי הוא האחרון של גוגול בורדלו, Underdog World Strike. לגוגולים נחשפתי בחודשים האחרונים במקום הכי לא צפוי בעולם - MTV האירופי. כן, איפשהו בין הפופ המתקתק של ג'סטין טימבהומו (כמו שניסח סטואי בצורה משובחת) וה"מטאל להמונים" של אוונסנס, הסתתר לו הקליפ ל-Not A Crime. ועכשיו להסבר - גוגול בורדלו הם שישה חברים, ביניהם אורן קפלן המקומי על הגיטרה והקולות, ועוד כמה ישראליים מבצבצים בהיסטוריית הלהקה. במשפט אחד אפשר לתמצת אותם בתור החגיגה הכי טובה בעיר - מוזיקה צוענית, עם טוויסט של raga ופאנק. לא לחינם הם מכנים את עצמם Gypsy Punks(וכן, זו לא רק עקיצה על משקל ג'יפסי קינגס). למרות שהם לא כל כך ידועים, הם כבר הפסיקו להתארח בפסטיבלים הגדולים, דוגמת רוסקילד, sgizet ולידס. במיוחד נחמד לשמוע אותם בהשוואה לבלקן ביט בוקס, שאיתם שיתפו פעולה לפני שנתיים באלבום שיצא בסופו של דבר רק תחת שמם ושמו של תמיר מוסקט. הדבר הכי יפה בגוגול לטעמי הוא שבמהלך השמיעה תופסים שהם נהנים מכל רגע ולא אכפת להם להשתטות לשנייה. אחד מהשירים הכי מוצלחים נקרא Start Wearing Purple, קיבינימט. קיצר - גוגול הם הבחירה השבועית שלי כי הם פשוט פאן אידיוטי טהור. ובברכת "מי ייתן וייצא כבר Myths of the Near Future כי Xan Valleys EP פשוט לא ממצה", שבוע טוב והאזנה ערבה!

milkofamnesia

New member
klaxonssssss!!!

אני חייב לשמוע את האלבום! נמאס לי מאטלנטיס, גראוויטי וגולדן סקאנס!

ראית את הקליפ לזונות המוזהבות?

עליו אמרנו חז"לינו - Pure Genius. ;) מה עם Four Horsemen of 2012 ו-The Bouncer הסקיטי אבל החביב פלוס? גם הם נמצאים בXan Valleys. היי, מה זה בכלל Xan? מאיפה השם מוכר לי?

milkofamnesia

New member
יש לזה קליפ?

חשבתי שיש רק לאטלנטיס וגראוויטי, אני לא צופה בטלוויזיה הרבה בזמן האחרון.. אני אבדוק ביוטוב... נ.ב. יש גם למאג'יק..

מאה שקל אם ברור לך הקונספט

כל הקליפים שלהם יותר הזויים מ... מ.... טוב, פשוט plain הזויים. וכן, יצא. לפני שבועיים-שלושה. הזדמן לי לראות אותו ב-120 דק'. אח, זו השעה לדברים כאלה.

TON3

New member
היי...

סילסקתי את ה Gypsy Punks Underdog World Strike והתלהבתי... יש לך עוד מתכון צועני מוצלח כזה??

צועני? אני יכול לנסות...

אני פשוט מזגזג בין סגנונות מוזיקליים ללא הפסקה. לדוגמה היום שמעתי את Jaga Jazzist, ג'אז מודרני קצת שונה. אם עדיין לא שמעת את בלקן ביט בוקס, מומלץ ביותר. וכמובן שהשטיק הישן של פסקולים של אמיר קוסטוריצה מספק כל פטיש צועני. מה שיעזור לי אישית זה מדריך נבוכים לסולסיק, כיצד מוצאים שם מוסיקה ישראלית והאם יש דרך להעלות את התוכנה על Disk-on-Key.

למעלה