אלבום השבוע 149

moe7

New member
יתכן שמאר מצא סוף סוף את מקומו?

הוא נשמע מאוד טבעי שם. בחיי, מודסט מאוס עברו התמסחרות/התמקצעות די נסבלת. הטראקים הבודדים ששמעתי מהאלבום החדש מעניינים יותר מהקודם, ולמרות זאת הכל כבר מזמן נקי ומשופשף מדי.

featherhead

New member
lady sovereign - public warning

אחרי השיר הראשון הייתי בטוח שהיא תעצבן אותי, אבל זה לא קרה. מאוד נהנתי אפילו. מעניין אם היא כוסית, כי יש לה קול של כונפה.

קזאר

New member
שמעתם שהודלף

בלונד רדהד חדש? ושהשינס החדש במקום השני במצעד המכירות האמריקאי? חסר תקדים! חוצמזה - אני מצטרף אל עמית בהמלצה על הראשון של ביל קלהן, מי שלשעבר היה סמוג, Woke on a Whaleheart הוא אלבום מצוין, וההפקה המלוכלכת של ניל הגרטי (נדמה לי שזה שמו) מהרויאל טראקס (עם X) תורמת, לפחות למי שחושב שקצת בעיטות רוקנרוליות מוסיפות למונוטוניזם של קלהן. אם כבר X, מה דעתכם על Add N to X? בעיני זה טוב.

moe7

New member
לא נוגעת יותר בשינז

במילה אחת: קקי. פעם היה רק "SO SAYS I" אחרי חצות ב-M2. אחרי 'גארדן סטייט' יש הרבה יותר מדי (ואם השיר האחד שביצעו בשני האלבומים הקודמים היה לפחות שיר מוצלח, עכשיו זה כבר שיר אחר וגרוע). ומה עם X, הרכב הPאנק של אקסן קרבנקה? הם הוציאו בתחילת העשור סוג של אוסף שמכיל אינסוף טראקים, בהם גם גרסאות חיות ודמואים. ממש לא הרכב להיטים, קאלטי להחריד. אד N טו (X) מתחילים לשעמם אחרי כמה האזנות.

קזאר

New member
אני גם לא אהבתי אותו.

אולי כי הוא מחורבן, אבל אולי אני טועה. ואולי לא. I could go on forever.

Add N to X

מגניבים. הם לא נועדו לעניין הם נועדו להיות מגניבים, וממלאים את המטרה הזו היטב. לא שזה בהכרח רע.

eyeCoof

New member
add n to x להקה טובה

אבל צריך הרבה סבלנות בשביל להקשיב. זה לא סתם איזה שמיעה ברקע בסבבה. בלונד רדהד כבר אצלך? או שסתם שמועת-הדלפה?

חולוני

New member
קצת סדר באלבומים החדשים

ובמודלפים למיניהם (מאלו ששמעתי) - השינס - חביב מאוד אבל פחות טוב מ-2 הראשונים (במיוחד מהשני שהכי טוב שלהם לדעתי). בלונד רדהד - גרוע. קינגס אוף ליאון - גדול, הם משתפרים מאלבום לאלבום. On Call כבר עכשיו יכול להכנס בשקט לשירי השנה 2007. LCD סאונדסיסטם - מאכזב. מודסט מאוס - מעולה. דה בירד אנד דה בי - חמוד מאוד. בלוק פארטי - גרוע ומאכזב בטירוף. דה גוד דה באד אנד דה קווין - סביר, אבל גם לא להיט גדול. ארקייד פייר - טוב אבל הרבה פחות טוב מ"הלוויה". נויזטס - טוב מאוד. !!! - לא משהו, לא ברמה של Louden Up Now בכל אופן.

למעלה