אלבום השבוע 149

חולוני

New member
לא מחדשים כלום

כל האלבום נשמע כמו שיר אחד ארוך ומעייף במיוחד, האלבום חלף לי ליד האוזן ואין לי שום חשק לחזור אליו. פשוט לא טוב.

חולוני

New member
אהבתי את Misery Is A Butterfly

וגם קצת את Melody Of Certain Damaged Lemons למרות שלא הכי התחברתי אליו.

hospital_food

New member
מסכים עם הרוב

במיוחד שבלונד רדהד החדש גרוע וקינגס אוף ליאון גדול(!!!) אני דווקא הייתי מכניס את Charmer לשירי השנה :)

חולוני

New member
גם שיר ענק ../images/Emo13.gif

וכמו שאמרתי, הם משתפרים מאלבום לאלבום. אלבום הבכורה היה אלבום חמוד עם כמה להיטים וקצת פילר, האלבום השני היה יותר טוב והחדש הוא כנראה יצירת המופת שלהם.

hospital_food

New member
עוד אחת שמשתבחת מאלבום לאלבום היא

לורה וורס( חח יצא לי שישי עם מיכל סטייל). החדש שלה פשוט מקסים. אי אפשר שלא לאהוב אותה, אי אפשר.. פה יש כמה טעימות הכי מומלץ בעולם

last caress

New member
מודסט מאוס החדש הוא אחד האלבומים

המאכזבים והסתמיים ביותר ששמעתי לאחרונה..לא מאמין שאיזאק אשכרה מנסה לשיר בצורה "עמוקה" בחלק מהשירים, האלבום הזה מסריח ממסחריות יתר לטעמי. אחח, איפה הימים של the moon and antarctica..

milkofamnesia

New member
מסכים איתך

אפשר להכניס גם את knocked up לרשימת שירי השנה, ממש אלבום מצוין! מודסט מאוס עדיין לא יצא לי לשמוע מהתחלה עד הסוף אבל הוא נשמע טוב מאוד בלוק פארטי, איכזבו.. האלבום משעמם וסתמי, מיוניפורם עד לקרצבורג זה נשמע כמו שיר אחד ארוך, הבי סיידס של האלבום בהרבה יותר טובים. את השאר עוד לא שמעתי מהתחלה עד הסוף..

קזאר

New member
פעולה נגדית

דיווח מהצד האפל יותר של הירח: השינס - אלבום חסר חן. בלונד רדהד - בשמיעה ראשונה נחמד מאוד, לא ברמה של מלודי ואולי יותר טוב ממיזרי. קינגס אוף ליאון - למרות שלא שמעתי את החדש, מוזר לי שמישהו עוד זוכר את קיום הלהקה הבינונית הזו. LCD Soundsystem - למה מאכזב? הוא תמיד היה גרוע. מודסט מאוס - נמנע. דה בירד אנד דה בי - מישהו מעוניין לספר במה מדובר? אני, לפחות, אשמח לשמוע. דה גוד דה באד אנד דיימון אלברן - הגורילאז היו שיא היצירה שלו (וימותו אוהדי בלר) ארקייד פייר - לא בשבילי, תודה. נויזטס - מצטער אסף, עוד לא הספקתי לשמוע. !!! - להקה מעפנה, הולכת ומתעפנת עם כל אלבום. אוף מונטריאול - מעולה, גם אתה אהבת? (קניתי אותו!)

חולוני

New member
כן, אהבתי את האוף מונטריאול

איפה קנית? תשמע את הקינגס אוף ליאון, תאמין לי שהם יפתיעו אותך, הם כל הזמן משתפרים. ובקשר לבירד אנד דה בי - הוספיטל_פוד המליץ עליהם פה לא מזמן, לא זוכר?

last caress

New member
שלי

the twilight sad - Fourteen Autumns And Fifteen Winters אינדי רוק/פופ עם השפעות לא קטנות של פוסט רוק..אלבום מקסים, והראשון של הלהקה(לפני זה היה רק ep). עקב האכילס היא הסולן הסקוטי, לוקח קצת זמן להתרגל למבטא, אבל זה באמת לא כזה נורא. ככה aerogramme צריכים להישמע.

חולוני

New member
אוסף נפטונז אלטרנטיבי

הכנתי אוסף נפטונז אלטרנטיבי והנה הוא להורדה למה הכוונה באוסף אלטרנטיבי? לא מדובר כאן בהפקות הכי מצליחות שלהם מסחרית, למעשה אף אחד מהשירים באוסף הזה לא היה סינגל (אולי חוץ מהשיר של לודקריס שאולי יהיה סינגל בעתיד והשיר של Kenna אך הוא לא זכה להצלחה), הוא מכיל אך ורק Album Tracks שמה שמשותף ביניהם זה שאני מאוד אוהב אותם. תשמעו ותגיבו. מקווה שתהנו. הטראקליסט: 1. Ludacris - Girls Gone Wild 2. Missy Elliot - On & On 3. Snoop Dogg feat. Pharrell - It Blows My Mind 4. Clipse - Guns N' Roses 5. ODB - Pop Shit 6. Kelis - Get Even 7. Nelly feat. Pharrell - Play It Off 8. Kenna - Freetime 9. Foxy Brown - Magnetic 10. Lil' Jon feat. Pharrell & Ying Yang Twins - Stick That Thang Out 11. Skillz feat. Cee-Lo & Pharrell - Suzie Q 12. N.E.R.D - Bobby James

Luna Sphere

New member
Little Man Tate- About What You Kno

אני לא חושבת שהרס לי שהכרתי כבר את רוב השירים מלפני כן כי אחרת הייתי פחות מצליחה להתחבר לאלבום הזה, אבל בסך הכל אני אוהבת אותו, ואני אוהבת אותם

למעלה