הממ..
כמובן שאתה צודק, אבל זה רק כי אתה מנהל הפורום. למה שאני אעלב בשם דרייק? למה שדרייק ייעלב? למה לבזבז זמן בלנסות לחנך את ההמון ? ההמון מטומטם מעצם ההגדרתו. (ולמה שההמון ייעלב, הוא הרי כל אחד חוץ ממני?) ומה זה האשכנזיות המתנצלת הזו? מוסיקה שכלתנית זו הגדרה שמוכרי דיסקים משתמשים בה מאונס, ובחיים שלי התייחסתי למוסיקה בצורה הזו, ולדעתי זו גם טעות- מימי לא שמעתי משהו באמת טוב שיצא מהגישה הזאת. כשקרימזון מנגנים מהבטן יוצא להם רד וקורט, כשהם מנגנים מהראש יוצא להם אונס קבוצתי עם 15 מתופפים 8 באסיסטים ומשהו שקוראים לו פרוג, אין לי מושג למה הוא טוב. גם ב"שיא השכלתניות" -במוסיקה קלאסית- הדבר הכי קשה זה להרגיש את המוסיקה. על זה רוב האימון והמאמץ. בכל אופן - הייתי בסביבה ושמעתי שמטילים ספק בכנותו של דרייק, זה מספיק בשביל להוציא ממני תגובה כלשהי.אבל אם זה היה פורום של ראפ משעמם לא הייתי מגיב בכלל. בפורום הזה בא לי שידעו, כי יש אלבומים ש"אין עוררין" שהם מדהימים בלי קשר לזאנר. הורסס של פטי, בלו של מיטשל, ובמקרה כל האלבומים של דרייק. אם מישהו יגיד שפטי זקנה ומה זה החרא הזה, או שמיטשל היא סתם זמרת מתלהבת (זה מה שחשבתי ששמעתי בהתחלה בלו, כאילו שאין שום כנות בווירטואוזיות מופלצת כזו) או שניק לא "אמיתי", אני אשבור לו את האף. או לפחות אמציא עליו משהו למס הכנסה. לראיה - חברים שלי שבכלל שומעים בעיקר מטאל ופרוג התאהבו בבלו של מיטשל , למרות שהיא צווחנית. היום הם לא יגידו שהיא צווחנית, וגם הם ישברו לכם את האף אם תגידו שהיא כזו (למרות שהיא כזו).