אלבום
השבוע
153

קזאר

New member
כולם מפגרים!

חולוני פחות מפגר כי הוא סתם זורק טענות חסרות בסיס. אתה לעומת זאת מנסה "לחנך" את ההמון. תהנה מהמוזיקה שלך כמה שתרצה. מישהו ביקש ממך לעשות אחרת? דרשתי ממך להקשיב\להרגיש\להבין את קלאודד? אמרתי שרק מוזיקה שכלתנית היא מוזיקה טובה? חבל שרצת להיעלב בשמו של דרייק במקום לקרוא את מה שנכתב.

חולוני

New member
למה חסרות בסיס?

אני חושב שהאוזן שלי זה בסיס מספיק טוב לטענות הנ"ל.

הממ..

כמובן שאתה צודק, אבל זה רק כי אתה מנהל הפורום. למה שאני אעלב בשם דרייק? למה שדרייק ייעלב? למה לבזבז זמן בלנסות לחנך את ההמון ? ההמון מטומטם מעצם ההגדרתו. (ולמה שההמון ייעלב, הוא הרי כל אחד חוץ ממני?) ומה זה האשכנזיות המתנצלת הזו? מוסיקה שכלתנית זו הגדרה שמוכרי דיסקים משתמשים בה מאונס, ובחיים שלי התייחסתי למוסיקה בצורה הזו, ולדעתי זו גם טעות- מימי לא שמעתי משהו באמת טוב שיצא מהגישה הזאת. כשקרימזון מנגנים מהבטן יוצא להם רד וקורט, כשהם מנגנים מהראש יוצא להם אונס קבוצתי עם 15 מתופפים 8 באסיסטים ומשהו שקוראים לו פרוג, אין לי מושג למה הוא טוב. גם ב"שיא השכלתניות" -במוסיקה קלאסית- הדבר הכי קשה זה להרגיש את המוסיקה. על זה רוב האימון והמאמץ. בכל אופן - הייתי בסביבה ושמעתי שמטילים ספק בכנותו של דרייק, זה מספיק בשביל להוציא ממני תגובה כלשהי.אבל אם זה היה פורום של ראפ משעמם לא הייתי מגיב בכלל. בפורום הזה בא לי שידעו, כי יש אלבומים ש"אין עוררין" שהם מדהימים בלי קשר לזאנר. הורסס של פטי, בלו של מיטשל, ובמקרה כל האלבומים של דרייק. אם מישהו יגיד שפטי זקנה ומה זה החרא הזה, או שמיטשל היא סתם זמרת מתלהבת (זה מה שחשבתי ששמעתי בהתחלה בלו, כאילו שאין שום כנות בווירטואוזיות מופלצת כזו) או שניק לא "אמיתי", אני אשבור לו את האף. או לפחות אמציא עליו משהו למס הכנסה. לראיה - חברים שלי שבכלל שומעים בעיקר מטאל ופרוג התאהבו בבלו של מיטשל , למרות שהיא צווחנית. היום הם לא יגידו שהיא צווחנית, וגם הם ישברו לכם את האף אם תגידו שהיא כזו (למרות שהיא כזו).

*ט"ת - "ההמון הוא הרי כל אחד חוץ מ"

-ממנו -ממך -ממני ? אוף,%$^^, סמנטיקה זה לחכמים... ו- "בחיים שלי" --לא -- "התייחסתי למוסיקה בצורה הזו," ////בסופו של דבר רק רציתי לציין שזה לא לעיניין לפקפק בכנות האומנותית של אומן שהחזיק כ"כ הרבה זמן ב"חיים", 99.99% מהלהקות שאנחנו שומעים כאן לא יזכו לכבוד הנ"ל... ותמיד כיף ללכת מכות.

never

אבל בנישה הזאת - כן. ההיפך לא. כשהזמן עובר הוא בורר מתוכו טרנדים אופנות ולהקות בנים. אבל כשזה קורה להיפך - כש"חופרים" מהזמן אומן עלום ונשכח- זה לרוב מדד לאיכות, לפחות לפי הניסיון המוגבל שלי. לא היו מגלים את באקלי המנוח אם האלבום שלו לא היה פחות ממדהים (באיזשהו קנה מידה), כנ"ל דרייק לא היה מצליח לולא האיכות, וכו וכו. גם את הורסס לא הייתי מכיר אם המוכר/גורו שלי לא היה חופר לי אותו, גם לא את בלו. הם כ"כ מצליחים שבחיים לא שמעתי עליהם (אלבומים) לפני זה, בזמנו. להיפך זה לא עובד.את כימיה של סימיאן אף אחד לא יכיר בעתיד, את petra jean המדהימה אף אחד לא מכיר היום ,,,,, אין קשר.

קזאר

New member
זה נכון,

רק קומץ אנשים (אמנם לא כזה קטן, אבל כלום בהשוואה לחסידי דרייק שהיום כבר הולכים וגולשים אל מחוץ לגבולות האלטרנטיבי, בעוד שבעבר הרחוק הם היו בגבולות האיזוטרי) מכיר את Chemistry is what we are של סימיאן, אחד האלבומים האהובים עליי - ever, האם זה אומר שהוא פחות טוב מדרייק? לא ולא. לא שזו בהכרח נקודת מפגש הולמת להשוואה - סימיאן VS דרייק. אבל אתה העלת אותם קודם.

moe7

New member
נועם, הגישה שלך היא הגישה הטכנית

זו שסותרת במהותה את הלו-פאיית התמימה. אני אוהבת את הגישה השנייה, זו שלא ניגשת למוסיקה בתור תורה, אלא אוהבת להשתעשע בנסיונות וללמוד על בשרה. אני לא אוהבת להעריך דברים מסוימים שמשפריצים לכל כיוון מורכבות, מיומנות ותחכום מוסיקלי (וגם אם יש בהם "כשרון ודאי ולא מעורער", אם תרצה), אני בסך הכל מעדיפה אותם פשוטים וערומים, אותנטיות היא שם המשחק.

אז את לא אוהבת את chemo limo ???

אותנטיות זה טוב.. אלא אם זה צופית גרנט שותה פיפי. היא סתם מוציאה שם רע לכל השאר ששותים שתן..

ד"א

את מוזמנת להוריד את Secret Affinities של chuzzlewit , ולצחוק על הלאו פיי ה"משפריץ" שאני הכי אוהב..

Dark Tranquillity - Fiction

אלבום חדש ללהקת הדת' מלודי משבדיה. פשוט מעולה. איכות לפנים. אה, וגם הרבה רג'ינה ספקטור השבוע (איזו הופעה, חרוט בזיכרון לעולם).

hospital_food

New member
השבוע שהיה

Dntel - Dumb Luck אוף. לאלי פונה,ברייט אייז, ג'ני לואיס, פוג,גריזלי ביר.. כל כך הרבה שמות מבטיחים ויצא כל כך משעמם. נראה כמו אוסף של שירים שלא נכנסו לאלבומים המקוריים של היוצרים, השיר של ברייט אייז אפילו צועק את זה. חבל. *אבל ג'ני לואיס עדיין מוכיחה שהיא מלכה אמיתית. Fountains Of Wayne - Traffic And Weather עוד אלבום שדי אכזב אותי, אחרי האלבום המושלם הקודם הם חוזרים לעשות בדיוק אותו הדבר, רק הרבה פחות טוב. אין כאן שירים בסדר גודל של סטייסי מאם או פאייר איילנד, אבל עדיין מדובר באלבום טוב עם כמה יציאות שוות (Someone To Love) ומרגשות (I-95). Rosie Thomas - These Friends Of Mine אף פעם לא התחברתי יותר מדי לרוזי תומאס, נשמעה לי רגילה מדי, מעין גרסה קצת יותר מפותחת של שרה מכלכלן, לאלבום החדש שלה היא לקחה שחקן חיזוק בשם סופיאן סטיבנס, שעושה קולות רקע ברוב שירי האלבום ואף מבצע איתה דואט לקראת סיום. ויצא....מממ....טעים ביותר. אלבום אקוסטי מקסים גדוש בשירים קטנים ומרגשים. ממש כדאי.

חולוני

New member
שמעתי היום את החדש של הפאונטיינס

דווקא אלבום מעולה משמיעה ראשונה, זרם לי בכיף ומאוד נהניתי. מה שכן, מסכים שהאלבום הקודם יותר טוב. באמת אין שיר ברמה של Fire Island אבל יאמר לזכותו שזה עדיין אחד האלבומים הכי טובים שיצא לי לשמוע בזמן האחרון. אגב, מי שעושה קולות רקע בסינגל Someone to Love הממכר היא לא אחרת מ-Melissa Auf der Maur (הבסיסטית לשעבר של הול והסמאשינג פאמפקינס). בקשר לשבוע שלי - אחרי ההופעה המדהימה במוצ"ש האחרון, חרשתי בעיקר את Soviet Kitsch ו-Begin To Hope של רג'ינה. והשיר שעשה לי את השבוע הוא The Bomb הסינגל השני הפצצתי של New Young Pony Club אחרי Ice Cream המעולה משנה שעברה. אני מאוד מצפה לאלבום הבכורה שלהם שאמור לצאת בתחילת מאי.

חולוני

New member
אגב

גם ל-You Say Party! We Say Die! יש אלבום חדש בשם Lose All Time, אחרי השמיעה הראשונה די חביב אבל Hit The Floor! הרבה יותר טוב. חבל.

hospital_food

New member
Lose All Time,

גם שמעתי פעם אחת, אבל לפני שבועיים ומאז לא חזרתי אליו, לא הותיר בי את הרושם שהותיר אלבום הבכורה המעולה. אבל היו כמה שירים שאהבתי ואתן עוד הזדמנות בקרוב. דלף אתמול אלבום הבכורה של Voxtrot, יצא לך לשמוע? לדעתי מעט מאכזב ביחס לאיפיז המצויינים, אבל עדיין...די שווה.

arcade fire - neon bible

האלבום החדש של החבורה המופלאה הזאת הוא מדהים. האלבום הראשון עדיין יותר טוב בכמה רמות, אבל השני מצוין גם כן ואני חורש אותו כל השבוע

featherhead

New member
יותר פלייליסט

בעיקר שקטים
Yeah yeah yeahs - Warrior (השיר הכי טוב בדיסק הפעם) Decemberists - From my own true love Fischerspooner - The 15th Sol Seppy - Seems to be my star Low - When I go deaf (לא מפסיק להעציב
) Fiery Furnaces - Teach me sweetheart Ooberman - Running girl Elliott Smith - The biggest lie Kristin Hersh - Day glow

למעלה