אלבום
השבוע
153

לגמרי שינס החדש

רוקס מיי וורלד, כצפוי. והקליפ של פנטום לימב פשוט שילוב מדויק של הקליפים: "מממ" של קראש טטט דאמיז, "טונייט טונייט" של סמשינג, ו"גלוסולי" של סיגרוס.

The Miller

New member
אני יודע

Outkast - Speakerboxxx\The Love Below Mew - And The Glass Handed Kites Leonard Cohen - Songs Of Love & Hate אל תחכו לי שבוע הבא. אני בפולין

Ellabll

New member
הEP החדש של ברייט אייז

four winds, הEP הזה הוא משהו טוב kings of leon - because of the times the good, the bad & the queen בדילאי we are the 1990s!

PrinceOFdespair

New member
אז ככה!

ממש יום שישי הזה נתקלתי במשהו שתפס לי את האוזן ולא הולך לצאת לי מהנגן ... זה נקרא peter scion-devachan , הבחור הזה פטר , עושה מוזיקת פולק אקוסטית מינימליסטית ומרגשת במיוחד, עם כל מני אוריינטציות לאוקולטיזם , משהו מכשף במיוחד.

זה היה שבוע של גיטרה ספרדית..

דיסק - alirio diaz - masterpieces of the spanish guitar קונצרט - narciso yepes מנגן את concierto de aranjuez קטע - Villa-lobos - etude 11 in e minor שמנגן Bream. ..אני מכור. *ההודעה הזו בשילוב הקודמות עלולות להיתפס כפלצנות, אז?

Sanssouci

New member
דינג דונג

אז..... לעשות ניים דרופינג? או להלל ? או לקלס? או לעכס? כ"כ קשה באינדיQ.... פאק! נו טוב..... the decemberists-the crane wife רק כי זה עדיין האלבום היחיד מ2006 שנתן פייט יפה לכונפת הנמשים המתהלכת עם השם neko . the aliens-astronomy for dogs(או משהו כזה) את הבטא בנד לקחו צעירים ויפים אז הם הלכו להיות צעירים ויפים עם שם אחר... בבקשה תנו כבוד לאלבום השנה של 2007. laura veirs-saltbreakers אני אוהב אותה. יש לה קול שהיה גורם לכל בריה אחרת לנדור שתיקה אבל היא משתמשת בו כל-כך יפה אז מי אני שאתערב. חוץ מזה לבחורה פשוט אין נפילות. אין. only son רק כי הוא עושה את רג'ינה ספקטור! ואני חושב שהיא מתלבשת ממש יפה אז זה די מעורר קנאה.... נו טוב אני סתם הומו. low-drums and guns החבר'ה האלה יודעים לעשות מוזיקה. באמא! בידיים הקטנות והשעירות שלהם הם לוקחים את הכלים , מהבנאליים ביותר לאנאליים ביותר ומנגנים. וזה יפה. וגם אם האלבום הבא שלהם יהיה אלבום קונספט על בר רפאלי אני אוהב. כי זה נמוך. יום טוב.

שני החדשים

השבוע לא היה לי כח לחפור אז פשוט טחנתי עד דק את החדש של ארקייד פייר ואת החדש של מודסט מאוס. לא מאוד מקורי מצדי, אבל שנים אלבומים מצויינים, אז זה נסלח. כשאסיים להתלהב מהם, ואני מניח שזה ייקרה בתוך כמה ימים, אעבור הלאה. ואגב, שמעתי את החדש של ניורוזיס, ולא נפלתי. ככל הנראה זה כבר לא בשבילי (או שזה באמת לא אלבום מוצלח שלהם. קשה לשפוט. אולי אתן לזה עוד כמה האזנות). מישהו שמע את החדש של פליקאן ורוצה להחוות דעה?

Yadun

New member
הקינגז אוף לאון החדש

פשוט יותר טוב מהקודמים.. זה כאילו הם התחילו לשמוע פיקסיז..

למעלה