אלביס נדבי בן 3

רוית ב

New member
אלביס נדבי בן 3../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הגבר הקטן שלי המחזר הראשי שלי"אמא את הכי יפה בעולם" "אמא אני אוהב אותך" " אמא עוד חיבוק ונשיקה" מליון פעם בבוקר בכניסה לגן... האור של חיי. 3 שנים עברו מאותו יום בחדר הניתוח, זה פשוט לא נתפס בכלל, ילד מלא מחיים, מופנים ומצחיק, רגיש ועדין, עקשן אוהב שיפודים מהתקווה...שניצלים בבוקר, ומכוניות של ספידי מקווין, משוגע על סרטי וואלט דיסני (כל סרט 500 פעם בשבוע עד שעוברים לסרט הבא) משוגע על חיות ומסתובב בבית כשמאחוריו צועדים בנאמנות אין קץ איציק ונופר החתולים שלו שמצא בגינה לפני 6 חודשים בהיותם גורים עיוורים והביא הביתה "אמא תראי מה מצאתי"?, טיפל בהם בעזרתי במסירות אין קץ "אמא לתת להם מאמ"? (מאמ זה החיתול בד השמעטע האלמותי שבלעדיו אסור לצאת מהבית כי צריך להמולל משהו באצבעות כשרוצים לישון) נתן להם חלב אם חתולים שקנינו במיוחד במזרקים והיום יש לו שני חברים מתוקים ועדיני נפש שמחכים לו ב 4 בחלון שיבוא כברררר. גנדרן אלטימטיבי "אמא תעשי לי קוצים בראש עם ג'ל כמו אבא", או "שימי היום את הנעליים שלך עם הפרחים הצהובים זה יותר מתאים לשמלות הכתומות"..חחח מזל שלמישהו יש טעם בבית הזה..., ומתאים לעצמו בגדים ותחתונים באותו הצבע כל ערב לפני השינה, אוהב ספרים הכוכבים עכשיו זה קריוס ובקטוס , רוצה "כל לבד לבד" ובאמת כבר מתלבש לבד לבד לגמרי (הכל הפוך אבל למי אכפת), ואתמול הכי בידור כשנגמרה המסיבה הוא הגיע לחדר השינה נשכב על הצד של אבא, עטף עצמו בשמכת פוך, לקח את משקפי השמש שלי, ו"פתח ספר של גדולים" - חוות העצמות של פטרישיה קורנוול (אנחנו מתים על ספרי מתח ואימה בבית) וציין שהוא קורא מהיום רק ספרים של גדולים!!!! (נפלנו, בעיקר כשהאו החזיק את הספר הפוך ו"דקלם" סיפור שהמציא בעצמו. ילד דייקן "אמא עכשיו צריך להתרחץ כבר 7!!1" ותמיד צודק עד היום לא הבנתי מאין הוא יודע במדוייק מה השעה, או "אמא קומי צריך ללכת לגן כבר 7 (משום מה זה תמיד ב 5 וחצי בבוקר.... בבוקר הוא לא קורא טוב שעון.. פכככ) ילד עם אג'נדה - "אמא ני צריך ללכת לר' הפונדקאית לשמור מקום בבטן שלה , תמיד אני שומר מקום גם בגן, מקום לתינוק שלנו"... או "אמא כבר יום שישי"צריך להכין ממולאים וחריימות" (חריימה... פולני טוב שאמא למדה להכין בסוף...) מאוד אוהב סדר.. לא יודעת ממי הוא למד את זה אולי מהפגייה כי אצלינו סדר זה לא הצד החזק... ילד שקובע מה ומי יהיה עם עצמו "אמא מחר הולכים לרטטוי הזמתי את רוני ועמית מהגן שלי"... ובאמת ב 5 הופיעו הילדים והאמהות חמושים בארנקים ללכת לסרט ואני בכלל לא ידעתי שהולכים.... או לחלופין אמהות וילדיהם שמפציעים אצלינו בבית ב 4 וחצי כי "נדבי הזמין".. אז אני זורמת עם זה וכל יום כמעט חצי גם בבית שלנו ואין מאושרת ממני בעולם. רכלן... הגננת יודעת בדיוק בדיוק מתי אב או אמא רבו , ועל מה...חחח או מתי הולכים לסבתא ומה קנה לו אבא בשבוע שעבר ואיפה הוא החביא כל דבר (כולל המפתחות של האוטו שיומיים שלמים חיפשתי אותם ביאוש מוחלט מזל שהוא סיפר לגננת) מאוד אוהב לדבר בטלפון גם אם אנשים שהוא לא מכיר כי בא לו לדבר בטלפון, הוא פשוט מחייג איזה מספר ולפעמים גם מישהו עונה..חחחחוהוא משתמש בטונים שלי או של אבא שלו... זה הורסס אותי מצחוק. ילד עם חלומות "אני רוצה קוצים כמו אבא בפנים ושערות ברגליים כמו לגדולים".... ילד שהוא עולם ומלואו שלא יהיו ולא היו לי חיים בלעדיו ועד שלא הייתי אמא לא ידעתי בכלל שקיימת כזו אהבה. והכי חשוב!!! המתנה ליום ההולדת של נדבי שלי........... בטא 110 לפונדקאית תעשו קולולולו

זהב33

New member
יוווווווווווווווווווו גרמת לי לדמעות על הבוקר

אחרי שכתבתי את כל מה שרשמת על נדבי ונהייתי ברווזה מצומררת פתאום ככה בסוףףףףףףף הודעת בטא .. בא לי לצרוח משמחה בשבילך[עוד מעט אתקשר ואצרח לך} איזה כייף.. מותק שתמיד תיהיי מאושרת ושנדבי ימשיך להיות המאהב שלך וכל יום יפתיע אותך עם משהו חדש אוהבת מאוד מאוד

מרב.

New member
די די די די די!!!!!!!!!!!!!

עד שגמרתי להתרגש מהברכה שלך לנדבי, מהאהבה המדהימה הזו ומהילד המצחיק כל כך שלך, הבאת אותה בסוף בפאנ'ץ ליין, נפלתי! איזה אושר! זו באמת *ה*מתנה עבור כל ילד, אח קטן (הם לא חושבים כך בהתחלה..) וואוו רוית, שימשיך כך האושר, שימשיך בשלום ההריון הצעיר והיקר כל כך, שיעבור בשלום ונשמע בשורות נפלאות.. מזל טוב מכל הלב!!

zamzam

New member
מתכבדת להיות הראשונה שמברכת../images/Emo140.gif

לא כותבת כאן הרבה. בעיקר קוראת. מכירה אותך עוד מפורומים קודמים. המון מזל טוב לנדבי, וכמובן ברכות על הבטא הנפלאה. אכן מתנה מופלאה לנדבי. מחזיקה אצבעות להמשך מוצלח

26may

New member
תגידי את אמיתית../images/Emo2.gif

את זה השארת לשורה אחרונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל-טוב בשעה טובה עוד אלף ואחד איחולים אין מילים לתאר את האושר והשמחה ל-110 איזה יופי של שבוע ושוב רק מזל-טוב

פינקי33

New member
מזל טוב כפול !!!!!!!!!!!!!!

איזה מזל שקודם כל ירדתי לשורה האחרונה ועכשיו אני מעודכנת בכל החדשות המרעישות... מזל טבו גדול לנדבי שנראה מתוק כמו מלאך, כרגיל את כותבת מדהים ומרגש כל כך... ומזל טוב גדול על הבטא של הפונדקאית ומי יתן ותעלה ותגדל ותוכפל ושתהיי אמא ל-3 מבלי שתרגישי בכלל בעוד 9 חודשים....

פינקי33

New member
יו, אני זוכרת את התמונות האלה של אלביס...

כמה מדהים איך הוא גדל ואיך הזמן רץ... טפו טפו...

שמת לב שאתם לבושים אותו הדבר ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

מן הסתם שמת לב
קולולולולולו ענקי. אחלה מתנה שבעולם בטא כזו לפונדקאית
שימשיך ויהיה רק טוב!!!!!!!!!!

מזלטובמזלטובמזלטובמזלטובמזלטובמזלטובמזלטובמזל

רוית, אני אתחיל דוקא מהסוף - מזל טוב ענקי על הבטא
שיהיה הריון מוצלח ופשוט ושיסתיים בזמן ובצורה הכי נפלאה שיש - עם אחות קטנה או אח קטן לנדבי. אין ספק שנדבי יהיה אח גדול נפלא, את מתארת אותו כל כך יפה, כל כך צבעוני, כל כך *ילד*, ולמה אני לא מתפלאה שלאמא כמוך יצא ילד שמחליט, שמבצע, שקובע? מזל טוב ענקי לילד בן ה-3, שיגדל ויצמח ויהיה מאושר במשפחה המצוינת שאת בונה לו.

s h r o n i t

New member
איזה ילד מגניב.ממש קטעים איתו.

מאחלת לכם הרבה אושר ונחת וכמובן המון המון ברכות על הבטא ושימשיך קל ותקין והכל יהיה בסדר.

קולולו בענק!!!!!../images/Emo57.gif

לא יודעת למה להגיב קודם - למה שכתבת על נדב או לשורה האחרונה... כולי התרגשות!!!! לגבי נדבי - הרסת אותי מצחוק (בייחוד בקטע עם הספר
), הוא נשמע ילד מקסים והוא מתוק ומקסים!! מזל טוב והמון אושר ושרק תמשיכו להיות כאלו מאושרים (אגב - איציק ונופר??
אחלה שמות...) לגבי הבטא - אין לי מילים מרב התרגשות. כולי צמרמורת. שרק ימשיך ככה ובשלום ובבריאות לעוד תשעה חודשים עגולים ומלאים ואז - אלביס 2 (או אולי פרסילה
)

אפרסקה

New member
יומולדת שמח פולניה אהובה ../images/Emo65.gif

מזל טוב לך יקירתי, שכבר שלוש שנים את אמא מזל טוב לנדבי המקסים והאהוב, עובר שעשה צרות הותקפי לב לכולנו, ונולד כפגפגון לוחם וגדל להיות נער יפה תואר עם לב אוהב ודמיון עשיר
מזל טוב שוב ושוב ושוב על הבטא ואני ממשיכה להחזיק אצבעות לעובר או שניים, בריאים ומקסימים, ולהריון נטול דרמות
(בתקווה ש-ר' פחות דרמטית ממך בענייני הריונות
) אוהבת, אפרסקה.

חמניה1

New member
קולולו

על יום ההולדת. על הבטא. על ההתרגשות הכפולה. מחכה להודעת לידה מרגשת.

למעלה