אלביס נדבי בן 3

לבנה123

New member
וי וי וי

איזה יופי!!! מזל טוב לנדבי, והרבה אצבעות מוחזקים לך ולפונדקאית. טפו טפו טפו!

הנועיתה

New member
מזל-טוב מזל-טוב מזל-טוב מזל-טוב...

על האושר הגדול שכבר בן 3, ועל האושר החדש שיגיע בקרוב.
ו

../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif

איזה ילד גדול נדב- לא יאמן שכבר בן 3! המון מזל טוב, אושר בריאות ושמחה. ועוד מזל טוב לנדב לך ולד' על הבטא - מקווה שההריון הזה יהיה קצת פחות דרמטי מההריון של נדב!

מזל טוב ענקי וגם ../images/Emo57.gif

רוית יקרה אני כל כך שמחה ומתרגשת לקרוא גם על דיווחי היומולדת וגם על הפונדקאית. מאחלת לכם רק צרורות של אושר ושמחה והרבה הרבה שמחה

chompi1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב, פולניה יקרה שלנו. מזל טוב על אמהותך בת 3 השנים ועל הילד המדהים הזה והגדול הזה. מאחלת לכם שוב המון מזל טוב, בריאות, אושר, אהבה... והמוני מזל טובים על הבטאות הגבוהות, מאחלת לך הריון תקין, שלם ובריא אצל הפונדקאית שלך, שבסופו תחזיקי עוד ילד או שניים שלך... מתרגשים אתכם ומאושרים אתכם

גיליה

New member
המון מזל טוב

מזל טוב לנדבי המתוק שנראה ממש גברבר קטן. ועוד מזל טוב ענקי על הבטאות המרשימות. מאחלת לכם ולפונדקאית הריון קליל ובריא ושיהיו תמיד ארועים משמחים שכאלה
.

3קטנה

New member
גם כאן כן גם כאן

מזלטב לנדבי אלביס המהמם
ובשעה טובהההההההה ומוצלחתתתתתתתתת
מתי את באה כבר??

panda321

New member
מזל טוב כפול ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לנדב (שנשמע ילד מקסים) וגם על הילד שבדרך

limordc

New member
איך פיספסתי???????????

קולולולולולולולולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איזו בשורה טובה! שימשיך תקין וקל!!! ויומולדת שמח לנדב...

רוית ונדבי ../images/Emo65.gif

מזל טוב ויום הולדת שמח! שמחה מאד על החדשות הנהדרות, שיהיה בהצלחה ובבריאות והמון מזל טוב!!

באיחור אלגנטי... ../images/Emo9.gif

אבל אחרי פוגרום יום ההולדת אצלנו, מצאתי את הזמן לברך את אלביס המדהים, הרי הוא נדבצ'וק
נדבי, אני רוצה לאחל לך המון אושר ובריאות, שתמשיך להקסים אותנו ככה עם הפנינים שאמא שלך מספרת שאתה אומר, בקיצור... שתמשיך להיות אתה
, ממני, אמא של רעותי ורביד.

באיחור מביש

יומולדת שמח יקירתי. הרבה הרבה נחת! מגיע לך להיות מאושרת ו..כמובן מזל טוב לילד שבדרך (טפוטפו...) נשיקות

בורכת, יש לך ילד חכם ומדהים

מכירה אותו רק מסיפורי הפורום אבל הוא נשמע כל כך נבון, להתעלף!!!! אני מתעלפת מסיפורי חוכמות של ילדים כל כך צעירים, מאיפה התבונה הזאת בגיל כל כך צעיר? מזל טוב כפול ומכופל, אינשאללה בעוד 8 חודשים נעשה קולולו גדול!

למעלה