אלביס נדבי בן 3

מזל טוב כפול !! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואו איזה מרגש... כל שורה שם מרגשת והפאנץ' ליין בסוף, בכל.................. את בטח הולכת נוטפת חיוכים מכל עבר! איזה יופי שיהיה מוצלח ונהדר!!!! וכמובן לאח הבוגר - שתמיד יהיה שמח ומאושר והחלטי כמו שהוא עכשיו!

חגיתלה

New member
יאאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif

ככה עושים לפולניה עמיתה למקצוע הפולניזם? מבין הדמעות הייתי צריכה לנגב שוב ושוב לראות שלא טעיתי ורשמת 110... פולניה יקירה שלי מאחלת לכם שהבטא תכפיל ותתפתח לאחות מדהימה לנדב. ועכשיו לנדבי
הילד הזה מ-ד-ה-י-ם לא יאומן כמה שהם גדלים מהר. מי הרשה להם להיות כבר בני 3? מי הרשה להם להפוך דעתניים כאלה? מבינים כאלה? רק אתמול הם נולדו??? פולניה שלי מאחלת לך ולחתיך ההורס שלך עוד שנים רבות של בריאות נחת אושר ושמחה שהחיוכים לא ימושו מפניכם שהאהבה תמיד תשרה על ביתכם ושתבוא אחות קטנה. מצטרפת לאפרסקה בתקווה שר' יותר סולידית ממך בענייני הריון

anguly

New member
ווואו!

ברכות כפולות ומכופלות! יופי של בטא - איזו התרגשות
שיהיה בשעה טובה ומוצלחת! שיהיה הריון ארוך עגול ומשעמם עם סוף בריא ומאושר
ומזל טוב לנדבי שנראה כבר ממש גבר גבר - מתי הוא גדל כל כך??? התמונה המשותפת שלכם נהדרת! הרבה נחת - ושביומהולדת הבא תשימי תמונה משולשת

1ויוי

New member
ואני כאגיל לא קוראת עד הסוף

אבל לא אשמתי הדמעות הציפו את עיני עוד באמצע בגלל האמא הזאת שלו מזל טוב כפול ומכופל אחלה מתנה שבעולם !!! תמיד אני בשוק שגם ילדים של אחרים גדלים מהר כמו שלי

גאיה100

New member
../images/Emo6.gif את הורסת אותי עם התיאורים

במיוחד על הארגון העצמאי של היציאהלסרט, רק מדמיינת את התמונה...
מזט טוב לגבר האלוף שלך
ומזל טוב לבטא העולה
תעדכני אותנו לפעמים, טוב?

יופיופ6

New member
התפוצצתי מצחוק כמו תמיד.... ../images/Emo24.gif

ואז בסוף מגיעה שורת המחץ! מזל טוב רוית מכל הלב. שרק יהיה לך נחת מנדב שלך. בשעה טובה על הבטא. שמחה בשבילך. באמת אושר גדול.

נתנאלה2

New member
WOW,

מזל טוב לנדבי , איזה בחורון מקסים שאת מגדלת. מי יתן ובעוד שנה, תחגוג לצידו פרסיליה אחותו ......

חבובי

New member
מזל-טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יייייייייוווווווווווווווווווווו.................... לא יודעת ממה להתרגש קודם.............. מהמקסים הגדול שלך או מהבשורה הכ"כ משמחת!!!!!!!!11 מאחלת לנדבי ולך את כל הטוב שבעולם! וכ"כ מאושרת בשבילך!!!! מזל-טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחלה מתנה שבעולם ../images/Emo77.gif

מזלטוב לך, אמא-בת-שלוש, מזלטוב למחזר הצעיר שלך, ומזלטוב לבטא, שתעלה ותבעט ותחגוג עם נדב את יומולדתו ה- 4.

ל א ו

New member
דייייייייייייייייייייייייייייי

אני מתה שמרת את הדובדבן. אז קודם כל מזל טוב לנדבי, באמת גבר-גבר ודבר שני, 110?זה באמת מתנה לגיל 3. תצליחו ותמשיכו להיות טובים ויפים כמו שאתם. יאללה בקרוב אצלי. ~לאו, שמפציעה בחדשות הטובות~

ladyluck

New member
הי

מה העניינים? סוף סוף אני נתקלת בך. ילדתי לפני 3 שבועות בת מתוקה בשם עלמה. בדיוק שנתיים וחודשיים אחרי שילדתי את גלעד. בחיים לא הייתי מאמינה שהפעם יהיה כ"כ מהיר. ספרי מה איתך? ליאת.

chompi XL

New member
מזל טוב פולניה ../images/Emo65.gif

כייף לקרוא את ההודעה שלך, ומרוב שהתרגשתי לשמוע שהתקשרת לצומפית עם ההודעה שכחתי להתקשר לברך לבד
. שיהיה בכייף, לא האמין כמה הם גדלו ואיך הזמן עבר אה.... ? מחזיק אצבעות להמשך הכפלות תקינות.

osi28

New member
יששששששששששששש!!!!!

איזו הפתעה חיכתה לה בסוף בקטנה... איזה אושר
קולולולווווווו אה כן, ומזל טוב שוב לנדב המקסים והבוגר כל כך!

מזל טוב כפול!

התרגשתי לקרוא את התאור שלך על נדבי, התרגשתי לראות את התמונות ובעיקר את זו של שניכם יחד, אבל הכי הכי התרגשתי משורת המחץ בסוף. שימשיך בריא, עגול ונפלא עם יצור מצווח אחרי 9 חודשים שלמים.

מזל טוב לנדבי../images/Emo65.gif

רויתושששששששש הרגת אותי איזה תאור, כמה אהבה איזה ילד קסם וחכי חכי מחכה שיגדל קצת כדי לספר לו איך הפכת מחלקה שלמה ומה אמרת לרופא על הביציות של אמא שלו
תשמעי עם אמא מסורה כמוך שהתעקשה על נדבי לא יכל לצאת ילד מדהים כמוהו והוא מדהים. ריגשת אותי עד דמעות והבאת אותה בבשורה שוואלה הייתי מוחצת אותך מאהבה עם חיבוק ענקי למרות שאת דקיקה. רויתוש מקסימה שתדעי רק נחת ואושר כמו שעשית לי עכשיו (עם דמעות של התרגשות).

רוית ב

New member
אנלא מאמינה שאת זוכרת את זה../images/Emo9.gif צדף

איך צרחתי על הרופא באותו היום של ההחזרה.... החזרת אותי מליון שנה אחורה...

רוית ב

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifעל האיחולים המקסימים

מאוד התרגשתי הבוקר לראות את הזרזור המכובד והמקסים הזה (שכמובן הודפס מיד ליומן החיים של נדבי) אגב כשסיפרנו לו על המתנה שלו (אולי אפילו תאומים עם הבטא המשוגעת הזו של הפונדקאית שמכפילה פה באלפים חמסה טפו, בחיים שלי לא ראיתי בטאות כאלו.... אני בהלם , אצלינו רגילים לבטא שמתעתעת ולא לבטא שרוקדת סמבה גבוה לשמיים) הוא לא התלהב בכלל בלשון המעטה וציין שהוא מעדיף עוד חתול ואולי עוד כלב ובכלל הוא תמיד רוצה להישאר התינוק שלי ומה פתאום....
הוא את הרעיון הזה לא אהב בכלל...
בנתיים אני עוד אוספת את אריזות המתנות, מתייקת את כל אותן ברכות יום הולדת שלו שכל כך הרבה אנשים שמעולם לא פגשנו אפילו מאחלים לו וזוכרים אותו עוד מימיו כזקיק קטן ואמיץ מאוד התרגשתי תודה.

hyb

New member
מזל טוב יקירתי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

וואו נדבי פשוט ענק!!!! וככה את שומרת את החדשות הטובות לסוף.... צרחתי מאושר... הרבה אושר ושמחה לכולכם...

למעלה