אלוהים איזה חום..

Lady McBeth

New member
חחחחחחחחחחח

עכשיו קראתי את המשפט בשלמותו. זה מה שקורה כשקדוש מזיין לך ת'שכל בכל אמצעי תקשורת בערך שקיים.

G COP

New member
לא..

פשוט לא רציתי לרשום "יגאל" כדי שלא תתחילו שוב לחפור לי על החצי הרוסי שבי....:) די נו תנו לי קצת קרדיט, אני עדיין מג"בניק ואני יודע להפעיל מחשב! כבר משו לא?

G COP

New member
אהה סליחה

מי אתן בדיוק? "חוליית-תקינות-משפטים"? אני הולך לקבל דו"ח על המשפט הזה?

JamicaniT

New member
בואנה יא מעפן.

אני הצדקתי אותך. וזה רק בגלל שהיית מג"בניק. ויש כבוד.

JamicaniT

New member
חח בגללך עד עכשיו שיגעתי את שכן שלי שישלח

לי את זה בבלוטוס המזורגג הזה. זה כזה ענק D:

G COP

New member
אכן.. מצחיק אותי כל פעם מחדש

דרך אגב את יכולה אפילו להוריד את זה מקאזה או אימיול מסתבר שזה כבר מסתובב שם וניתן להורדה.. תרשמי "רבקה מחברת מקורות"... עוד דרך אגב: זה מג"בניק עשה את המתיחה הזאת.... כבוד?

G COP

New member
....אה?

אמרו לי לפחות 5 אנשים שזה מג"בניק עשה את זה... (3 מהם אומרים שהם מכירים אותו אישית ושניים בכלל לא מג"בניקים ככה שאי אפשר להגיד שהם משוחדים...) טוב למי איכפת

הטRולית

New member
אחחח. מג"ב האלה..

לא מפותחים. יוצאים מנק' הנחה שאף אחד לא שומע שי ודרור. היא עוד שואלת שם, באיזה רדיו אני, ודרור (רבקה, בשבילך) עונה לה 102, כדרך אגב..

G COP

New member
את לא מפותחת!

הוא אמר לה 102 ואז שהיא אומרת לחבר הזה שלה להדליק תרדיו הוא מתחיל לצעוק לה "מפגרת איזה רדיו מטומטמת.."- יכול להיות שהוא סתם זרק לה 102 כאילו להסתבלט עליה טוב זה ממש עצוב שאנחנו מנתחים קובץ-פלאפונים..

הטRולית

New member
יו! בטח אתה קורא לי לא מפותחת!

יוווווווו *הלם* תקשיב, חצי רוסי, חצי לא ברור. שי ודרור. רק שי ודרור. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1600827 "ביי זונה, אני חייבת לסיים את השידור" ואני, אני בעייתית? דורשת התנצלות. אחרת, אתה וויורי, אותו גורל. גורל אכזר!!

G COP

New member
חחחחח

אוקיי אוקיי את צודקת את צודקת..... רק תסירי ממני את הקללה הנוראית של אותו גורל כשל וויורי... זה ממש אכזרי מצדך!!!! ואיפה לעזאזל ראית שקראתי לך "בעייתית"?

הטRולית

New member
זו לא הייתה התנצלות!

רק הודאה בטעות.. לא מספק... בקרוב גם אתה תיכנס למסגרת של הודעומט. 2 הודעות בשבוע. זה מה שיקרה, אם לא תתנצל.. ולא אמרת שאני בעייתית. רמזת. מספיק גרוע.

G COP

New member
טוב טוב סליחה!!!!! סליחה!!!

שי ודרור שולטים! הריעו לשי ודרור!!! מרוצה?

למעלה