ת
L Lady McBeth New member 29/7/07 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה, כמה דביל אפשר להיות................
ק ק ד ו ש New member 29/7/07 #39 אתה גם רוסי וגם שוטר? וואי אחי, מצטער לשמוע מישה, למקרה שקראת, אתה בסדר.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 29/7/07 #43 אתם לא מבינים משהוא? שאתם מדברים על רוסים אתם מזמנים את הויורי הנוראי!
ק ק ד ו ש New member 29/7/07 #44 עם ויורי אפשר להתמודד אתה כנראה שוכח את קבוצת גלוחי הראש שהגיעו לכן בעקבותיו.
G G COP New member 29/7/07 #18 או.. הנה מישו במצבי אני כל כך מזדהה... מישו ניסה פעם להדחס ולישון בתוך המקפיא?
L Lady McBeth New member 29/7/07 #21 אני כשהייתי קטנה. לא נגמר טוב. תגיד, איפה אתה גר? כל עוד אתה לא גר בת"א - אין לך מה להתלונן.
G G COP New member 29/7/07 #29 ראשון.. לא רחוק מתל אביב אותו חרא מבחינת חום+לחות אז דווקא יש לי מה להתלונן עכשיו בקשר לשינה במקפיא- האם כל האריזות של השניצלים הקפואים+קרח שהיה שם הם מטרד שיש לרוקן לפני שאו שניתן לעצב אותם בצורה נוחה לגוף? על סמך נסיונך כמובן..
ראשון.. לא רחוק מתל אביב אותו חרא מבחינת חום+לחות אז דווקא יש לי מה להתלונן עכשיו בקשר לשינה במקפיא- האם כל האריזות של השניצלים הקפואים+קרח שהיה שם הם מטרד שיש לרוקן לפני שאו שניתן לעצב אותם בצורה נוחה לגוף? על סמך נסיונך כמובן..
G G COP New member 29/7/07 #40 מה זה קרוב אלייך? איפה את גרה? ואני מהמרכז.. למרות שעם כל הבנייה והחידושים שיש בעיר הזאת כל חצי שעה כבר אי אפשר לדעת איפה זה המרכז מערב מזרח...
מה זה קרוב אלייך? איפה את גרה? ואני מהמרכז.. למרות שעם כל הבנייה והחידושים שיש בעיר הזאת כל חצי שעה כבר אי אפשר לדעת איפה זה המרכז מערב מזרח...