זנ נכון שהם חושבים את עצמם....
ליותר טובים, אבל רק שתידע שאני מכיר מספיק דתיים שלא חושבים את עצמם כל כך, וזו כלל לא המציאות, הצלחה, תוחלת חיים, כלכלהוכל זה לא נמדד לפי הדת שלך, זה ממש אידיוטי לחשוב ככה.... אולי האושר שלך נמדד ככה, ויש מספיק דתיים מאושרים, תאמינו לי.... הם מאמינים במשהו בעיוורון וזה גורם להם לביטחון ואושר, אני לא אומר שזה טוב, אבל אני אומר שזה לא נכון שהם פחות מאושרים ממנו..... ובקשר לתוחלת חיים, זו גם שטות לחשוב דבר כזה.... כמעט כל הרבנים היום חיים עד גיל 100+, וזה לא קשור לדת, הרבנים חיים הרבה כי הם חושבים וחשיבה מפתחת את המוח, אולי הם חושבים על דברים מתומטמים ואידיוטים, אבל הם עדיין מפתחים אותו, מה שגורם לפי מחקרים מדעיים לאריכות ימים, וגם אתאיסט מפעיל את המוח שלו די הרבה בשאלות אחרות פשוט אז אין משהו המבדיל בין האתאיסט ולבין הדתיים בקשר לתוחלת החיים..... ובכלל מה זאת ההשוואה הזאת בין תחומים אנושיים שכל בין אדם עושה לתחום דתו, אתם מכירים את המשפט "אדם באמונתו יחייה"? מה שאומר שלא חשוב מה הדת שלך בתחומים אנושיים יש הפרדה! ואני לא מחפש התנשאות, אבל המשפט הזה ממש מציג את זה ככה כאילו האתאיסט יותר טוב בכל תחומי החיים מהדתי, וזה שטות....