מכיר את השיר של המשוררת זלדה הכרמל האי-נראה? זו אחת היצירות האהובות עלי בשפה העברית.
R RainBird New member 17/8/06 #1 מכיר את השיר של המשוררת זלדה הכרמל האי-נראה? זו אחת היצירות האהובות עלי בשפה העברית.
ר רובין עוטה המגבת New member 20/8/06 #39 לבושתי, אני דווקא לא מכיר יש לך קישור למקום ברשת שמציג את המילים (כי ניסיתי לגגל אותן ולא מצאתי), או שאאלץ לקפוץ מזרחה מתישהו ולשאֹל ממך ספר של שירי זלדה (אם זה בסדר, כמובן)?
לבושתי, אני דווקא לא מכיר יש לך קישור למקום ברשת שמציג את המילים (כי ניסיתי לגגל אותן ולא מצאתי), או שאאלץ לקפוץ מזרחה מתישהו ולשאֹל ממך ספר של שירי זלדה (אם זה בסדר, כמובן)?
R RainBird New member 21/8/06 #1 רק בשבילך- חלק משיר "כאשר אמות לעבור למהות אחרת- יפרד הכרמל האי נראה שהוא כולו שלי, כולו תמצית האושר, שמחטיו, אצטורבליו, פרחיו וענניו חקוקים בבשרי- מן הכרמל הנראה עם שדרת האורנים שיורדת לים."* *(הכרמל האי נראה, משירי זלדה, 1971)
רק בשבילך- חלק משיר "כאשר אמות לעבור למהות אחרת- יפרד הכרמל האי נראה שהוא כולו שלי, כולו תמצית האושר, שמחטיו, אצטורבליו, פרחיו וענניו חקוקים בבשרי- מן הכרמל הנראה עם שדרת האורנים שיורדת לים."* *(הכרמל האי נראה, משירי זלדה, 1971)
א אני יונתן New member 24/8/06 #41 בעל כרמל הידעתם מי הנביא הראשון הקורא בשם בעל כרמל? (תשובה בסדר אותיות הפוך: יקסבוחינרשט לואש)
כ כוכב ה שחר New member 24/8/06 #42 כן, אני אוהב מאוד את השיר של טשרניחובסקי, אני רואה בו נבואה לכל דבר והוא מעין המנון דתי עבורי (לפחות חלק ממנו, אם כי אני לא זוכר אותו בעל פה).
כן, אני אוהב מאוד את השיר של טשרניחובסקי, אני רואה בו נבואה לכל דבר והוא מעין המנון דתי עבורי (לפחות חלק ממנו, אם כי אני לא זוכר אותו בעל פה).