אלו הולכות להיות 24 שעות ארוכות..............

דינה122

New member
יש מצב ש....

אמרו לאיתן ולענבר לא לדבר על מה שהם ראו עד השידור ביום ראשון!!!!!!!!!

סוזי כנראה פיספסת את דניאל יוצאת עם מגבת..

מחדר הבנים אחרי שעתיים נטו עם איתן,כנראה פיספסת את דניאל יוצאת עם חולצה של איתן עליה אחרי עוד שעה שלא צולמה במתחם הבנים הריק. כנראה פיספסת את דניאל ובן בשעת שיחה לילית מאוד שבו היא רומזת לו באמצעים גופנים על התקדמות יחסיה עם איתן,כנראה הלילה ה1 ששכבו. כנראה פיספסת מספר קטעים שבו דניאל לא משודרת\מצולמת והיא שעות לבד עם איתן. כנראה פיספסת את נירו בביקור שלו,יוצא ממתחם הבנים וצועק אורבך נעל את עצמו במקלחת,ומי היתה חסרה? נכון דניאל. כנראה פיספסת את ההשתקות,וההעברת מצלמות כאשר דניאל מדברת על ההתקדמות שלה עם איתן מבחינה גופנית. כנראה פיספסת... מותק אותי לא עשו ביום.

בובו

את הקטע עם החולצה ראיתי. וראיתי מה היה לפני. היא שמה חולצה שלו על חולצה/גופיה שלה שהייתה עליה. זה לא שאני בטוחה שהם לא שכבו, אבל אני גם לא בטוחה שהם כן. והעובדה שאתם ישר מחליטים שהם שכבו היא מטומטמת. אולי הם התמזמזו והרבה כשהם ננעלו, אבל זה לא מחייב שהם שכבו. זה מטומטם להחליט את זה על סמך מה שכתבת. אנחנו לא יכולים לדעת, לכן אל תחליטו בכלל.

שאפולי

New member
אני אישית- לא התכוונתי שהם לא שכבו

בתכוונתי שאם איתן אומרת לקרן ואורטל- "חברות תתעוררו אתן עסוקות בלשחק צעד תימני בנתיים המקבילה לכן יוצרת איתי זוגיות ()וסקס הוא חלק מהעייין) זה לגיטימי והוא צודק- ועובדה שאין מה להשוות את איך שהוא מרגיש עם דניאל לקרן או לאורטל.

מה זה רלבנטי, אם הם עשו סקס או לא?

הם לא ילדים, ויש משיכה גדולה ביניהם. אם הוא היה פועל רק מתוך חרמנות עכשיו, הוא כבר היה מתקדם עם עוד כמה בנות שם. וגם אם כן, אגב, שיהיה להם לבריאות.

זה רלבנטי כי הוא מנסה לסרסר את קרן לאותה רמה

שהוא הגיע איתה עם דניאל. כמובן שלרמה האינטימית-מילולית אבל הוא נותן משקל גם לשרלילות.

הצוואר שלו, לפחות כרגע, מושך לכיוון ההפוך

ממנה, מה שמשדר אי קרבה, בעליל. גם לדבר איתה, על ההתחלה, על האקסית שלו, וכפי שהבנתי, גם להזכיר את דניאל כמה פעמים? לא חושבת, שהוא חושב שזה מה שידליק אותה. היא תתמסר לו, אם ירצה, אבל כרגע לפחות, לפני הצ'ייסרים, לא משדרים, לפחות לטעמי, שום קרבה. גם למה לסרסר? אם כבר, סתם להשתעשע. אפשר לחשוב כבר לאיזה שלב הם יכולים להגיע שם.

שלב אחד אחרי 7 דקות בגן עדן,זה אומר 8 דקות

במקלחת,9 דקות בשרותים, 10 דקות בבריכה במתחם הבנים, ו11 דקות בבדיקת הריון,12 דקות של פאניקה, ו13 דקות של פוסטינור.

Lichy7

New member
דניאל מנווטת בעצמה את הקהל לכיוון הזה

היא היתה אחת המועדפות שלי בהתחלה, עד שהתחיל הקשר עם איתן. הבחורה הזו מתנהגת בצורה כ"כ זולה שקשה לי להאמין שיש בחורה שלא נבוכה מההתנהגות שלה. מאיפה כולם בטוחים שהם שכבו? האמת היא שיותר שקוף מזה אין. היו הרבה סיטואציות שרמזו על כך. במובן הזה, בין אם קרן משחקת או לא, היא צריכה להמשיך לשמור על ההתנהגות הזו עם איתן ולבדל את התנהגותה משל דניאל. זה יכול לעבוד לרעתה בתוכנית הזו כי איתן נקשר דווקא למי שאינטימית איתו.. אבל לפחות היא לא תתבייש להסתכל על עצמה במראה אחרי התוכנית (לפחות מבחינת ההתנהגות עם איתן)

סוזי אני אמרתי את הדברים האלו?חחח נראה לי

שזה יותר בראש שלך,הראש הכחול שלך... הם שכבו,אני שם על זה מיליון ש"ח עכשיו.כדוקטור לפיזיולוגיה פיזית\מינית אני יכול להבטיח לך שכל הסממנים מצביעים על חדירה באיזור צפון חדרה פינת בת-ים. אין שום רע בלהיות פתוחה מינית,רק אל תצפי לבומים אחרי זה. בכל זאת את בתכנית שמשודרת לייב. רק דבר אחד אני לא מבין למה ההפקה והבמאים לא מספרים את כל הסיפור לצופים.

כן, גם אתה

אתה לא שם לב לפרשנות שאתה כותב? "אז מה זה אומר.. שאם אחת שרלילה.." וכו... בכל אופן,קבעו פה שהם שכבו, על סמך.. הבעות? מבטים..? משיכה? לא מספיק.

איתן הטבל לא הבין עדיין שקרן רוצה רק את

מיליון השקלים ולא אותו כל הבכי שלה כל השבוע הוא על זה שהיא הבינה שהקהל בבית שונא אותה והלכו המיליון שקלים

Lichy7

New member
מה הקשר?

לא מדובר פה בדייטים פרטיים בין שני אנשים אלא בתכנית שמשודרת לעיני צופים בכל רחבי הארץ. מה בדיוק כ"כ מקובל בהתנהגות של דניאל בעינייך? היא מעוררת סלידה בדיוק כמו ליהיא גרינר (רק שאצל גרינר לא הופעלה צנזורה כזו מסיבית כמו שמופעלת פה), ואני מזכירה לך שההתנהגות של ליהיא עוררה אנטי עצום לא ברמת הפורום הנוכחי אלא בעיני חצי מדינה

אני לא יודעת מה דניאל עשתה,

זה ההבדל. אתם החלטתם שהם שכבו, בעוד שכל מה שראיתם זה שהם ננעלו מספר פעמים יחדיו. ומיד הסקתם שהם שכבו. אני לא יודעת מה קרה או לא קרה ואני לא קופצת למסקנות, לכן אני לא יכולה להגיד לך אם ההתנהגות שלה מקובלת עליי או לא. ליהיא גרינר, עשתה את זה חופשי, דיברה על זה חופשי, כולם ידעו והיא לא הסתירה כלום. ולא אהבתי את זה. לא אהבתי. אבל פה אתם מסיקים דברים. אז לא, אףאחד לא יודע מה היה. גם אני לא.

למעלה