אלו הולכות להיות 24 שעות ארוכות..............

Lichy7

New member
בכל אמירה לא וודאית פה

יש תמיד הסתייגות מסויימת. במקרה הזה, זה נראה כ"כ ברור שקשה להסביר.. זאת לא רק העובדה שהם ננעלו בשירותים מספר פעמים (היכן שלכאורה מבחינתם אין מצלמות, או במיטה כשהבנים מקבלים הוראה לא להיכנס, וכו'. זה גם מספר קטעים שהראו (למשל בבריכה) שזו סיטואציה שכ"כ ברור לך שזה זוג שקרה ביניהם משהו אחר הנקודה היא שהאנטי שדניאל יוצרת אצלי לא נובע רק מהדבר הזה, אלא מהמניפולציות הקשות שהיא מפעילה, מהיחס המתעלה על כל הבנות כאילו ואיתן שלה והן שם על תקן תפאורה, ההתנהגות האובססיבית אחרי איתן, המעקבים שהיא עושה לו, ועוד..

הכל יכול להיות

פשוט הרבה מדברים פה מתוך קביעה שזה קרה, כאילו ראו אותם עושים את זה, או שהם סיפרו והיו גלויים לגבי זה, כמו ליהיא גרינר. זה מה שהפריע לי. לגבי דניאל ו"איתן שלה"... עם כל ההתנהגות הזו שלה, שימי לב שהיא עדיין בשום שלב לא הייתה בטוחה בעצמה, בגלל שהיו עוד 2. ככה זה היה נראה לי בכל אופן.

Lichy7

New member
אוקיי

הבנתי מה הפריע לך פה. קחי בחשבון שהעובדה שאת (אם הבנתי נכון) מחבבת את דניאל, גורמת לזה לצרום לך יותר. עקרונית היא בטוחה בעצמה לרוב, אך בקטעים שהוא עם קרן או אורטל, היא מתערערת. לי פשוט ממש קשה עם ההתנהגות שלה. הקטעים שהיא משתכרת לגמרי נוראיים בעיני, הקטעים שהיא פלירטטה עם החדשים כולל גב, והדברים שהיא לחשה לו באוזן מול איתן.. לי זה ממש צורם. בקטע הזה אני מעריכה יותר את ההתנהגות של קרן, שבכל קטע אחר מדובר בדמות שאני לא מזדהה איתה בשום אופן. היא לא משדרת קלות דעת כזו צורמת. גם כשהיא עושה משהו היא איכשהו עושה את זה בטעם טוב. אבל עזבי, הבנות בבית הזה כבר מזמן התחילו לייאש אותי. והיום ענבר.. בכלל. אני מחכה לחדשות- רק מהן תבוא הישועה
באח הגדול זה הלך קצת יותר קל..

לא, אין לי רגש מיוחד אליה

היא וענת למשל, עדיפות בעיניי על פני רוב הבנות, אבל זה לא מתוך אהבת מרדכי, אלא שנאת המן. כרגע, כמוני כמוך, אני מחכה לחדשות. ואני מתה, מתה שתהיה מישהי (לא בהמה), שתעמיד את היצורות במקומן.

Lichy7

New member
../images/Emo45.gif

עם כל הטעויות של ההפקה, נקווה שלפחות בליהוק הזה הם לא יעשו פדיחות

גן עדן 11

New member
אתי אמרה לה "איתן גומר איתך את הלילה"

רמז עבה מידי וזה כבר ברור איך דניאל תפסה אותו. ובכלל מה פשר הקשר בין אתי ודניאל כרגע? לא ברור....

רגע רק רגע

Active member
שניה... אני בודק לו בת"ז ../images/Emo8.gif

קייזרינה, דיר באלאק לעשות פרפרזות על המשפט. אני יודע שזה נשמע כמו

גברת סוזי אני עוד לא הוכתרתי לרמב"ם.ומילותיי

אינן אורים ותומים. נכון כתבתי שרלילה,אבל מי קבע ששרלילה היא לשלילהההההה חחח יש גברים שאוהבים שרלילות,ויש כאלו שאוהבים נרגילות. בכל אופן, קראי מה שכתבתי לך מעל.ואז תביני מאיפה אני מסיק ביותר ממ100% שהיתה שם פעילות מינית שהיא יותר מנשיקה או גיפוף.

איזה לא קשור אתה

אתה יודע שהביטוי הזה מלכתחילה נאמר כדרך השלילה. אז אל תעשה לי פוסל במומו,

סוזי את יודעת שאני מעריך אותך,אבל...

את חייבת להפסיק להסתובב עם עירית לינור ומירב מיכאלי,הן לא עושות לך טוב לנשיות. אני אוהב אותך רכה,דשנה ומטופחת. דרך אגב מתי אני מקבל הזמנה לפורום טיפוח ויופי? שאני רואה אותך ואת שאפולי אני פשוט מסתנוור מרוב יופי.

בייב

אני לא סובלת אותן. או את שאר הפמיניסטיות ההזויות. שרלילה תמיד היה נאמר כדרך השלילה. תבוא מתי שבא לך, הוזמנת.

טוב,הבנתי,נחזור בי לא שרלילה,אלא קלת-דעת ..

באספקט המיני. זה כבר ענין של טעם וריח אצל גברים. וכן יש מצב שאקפוץ לביקור.נשמע פורום שמבטיח רבות. תגידי קרם גזר זה עוד איני? חחח

למעלה