"אליה וקוץ בה"

נימה3

New member
ניצת, אני אמנם לא מוכרת ולא מכרתי רכב

אבל באו ויצאו מביתי עובדים ערבים בכל מינימ תפקידים מעולם לא חששתי להשאיר אותם לבד בבית. אם פרסמת ברבים את עובדת המכירה את צריכה להתכונן לכך שאזרח כלשהו יגיע בין אם הוא יהודי ובין ערבי.

ועדיין זכותי לחשוש מהם ולבחור לי את מי אני

רוצה להכניס לרכב ביחד עם בעלי, כבר היו דברים מעולם.

את נימה אמיצה ואני חרדתית.

בת חן191

New member
אני לא חושבת שזה קשור לחרדתיות, זה קשור למה ששומעים יום יום

על ערבים שתוקעים סכינים בלב יהודים הרי הם שונאים אותנו בלב ובנפש
וגם קרה לא פעם שהתנקלו עם סכינים על המעבידים שלהם
צריך ללמוד מהמציאות וזה לא רק שבעלך יכנס לרכב , זה יכול חלילה לקרות גם בביתך

אני לא מאמינה שעם כל הרוע של היהודים לפעמים ,שכך סתם יתקעו סכין כי הוא יהודי
אצל ערבי כן יכול לקרות כך סתם כי הוא יהודי,

מסכימה עם כל מילה שלך בת חן , הם שונאים

אותנו והשנאה מעבירה אותם על דעתם ועל כן אני חרדה ומוכנה לוותר על מכירת הרכב רק שלא ניפגע חלילה.

הערבים תולים את השינאה אלינו בכיבוש

זה טיעון פוליטי שיקרי.
למה רצחו יהודים בערבה (סדום) ובנגב (פטיש)? ישבו שם ערבים ?
הרי מעשי הרצח הערביים החלו כבר מתחילת ההתיישבות, רצח ושוד.
איזה כיבוש היה בדיוק שגרם לפרעות חברון ?

כל הפוליטיקאים הדרקים לא מצליחים להבין שעם ערבים אין ולא היה שלום כל זמן שהדתיים ישלטו בשני הצדדים.

הערבים ימשיכו לנסות לחסל אותנו, מנהיגיהם יעודדו אותם כדי שהזעם על מצבם הקשה יופנה נגד ישראל ולא נגם כאשר הם שודדים את הציבור שלהם במאות מיליארדים.

ושום דבר לא ישנה זאת, ושלום לא יהיה כאן לעולם אלא רק באפשרות אחת בלבד: שהחילוניים בשני הצדדים ישתלטו על השילטון, אבל אנחנו יודעים שזה לא יקרה כיוון שהדתיים בשני הצדדים תקעו את טפריהם עמוק בשלטון ולא יעזבו לעולם.

אני מצרף שוב את הסיכום המתמצת הכל.

מינהר

New member
שפירא, למרבה הצער זה נכון. ולכן אין שום סיבה

לוותר להם על יו"ש. או להיות נדיבים לעזתים. הם בלאו הכי ימשיכו לרדוף אותנו.

אז עשו מעשה שלא ייעשה בחוק ההסדרה

כאשר החוק מאפשר לספח קרקע בלי אנשים שילכו לאן שהם רוצים, כך רק מחפשים סיכסוכים.

גם בעובדה שבונים ישובים בלי סוף (214 ערים כפרים התנחלויות וישיבות) ומושיבים בהם מעל 400.000 אנשים, וכך דוחקים את רגלי בעלי הקרקעות , ואחר כך "מתפלאים" שכל העולם נגדנו והטרור לא מפסיק.

זה הפתרון של הממשלות לסיפוח קרקע ללא אנשים.

מה גם שכל האנשים שהתישבו בגדה, אינם גרים בישראל אלא במדינת יהודה ושומרון שאיננה חלק ממדינת ישראל ולא חלים עליה חוקי המדינה פרט לנושא הביטוח הלאומי ומס הכנסה (חוקים מיוחדים להם)...,

הם נמצאים מעבר לקו הירוק (מחוץ לגבולות המדינה) והשליטה שם איננה חוקי המדינה אלא תקנה לשעת חירום שמאריכים אותה מידי פעם מחדש כאשר הריבון בשטח הוא צהל, באופן רשמי, כיוון שבאופן מעשי הריבון הם המתנחלים העושים שם כרצונם, ואין פוצה פה ומצפצף.....
.

יוליקה

Member
מנהל
טכנאי וספק בלוני הגז שלנו הם ערבים ישראלים

גם אם הייתי רוצה לא הייתי יכולה להחליף אותם.
לגופו של ענין הם מאד מקצועיים ואדיבים מאד.

שוויון בפני החוק, לא בענייני שחיתות, לזה השמים הם הגבול

הופעתי בבתי משפט מטעם המדינה אלפי פעמים ב-30 שנה, לעיתים ב-2-3 משפטים ביום, ומעולם לא שמעתי על דבר כזה.
זו הפרה של החוק וזכויות האדם ברגל גסה.
כעת כל מי שלא ירצה להישפט בפניה, לא יוכלו לאלצו אחרת ילך לבג"צ.

בת חן191

New member
שפירא אני בדעתך להגיד על שופט שהתנהג

בילדותיות?? מה זה שופט הוא ילד או בוגר??
היא יכולה גם בפעמים הבאות להתנהג בילדותיות
שופט צריך להיות רציני ובוגר ולא ילדותי

נימה3

New member
ניצת,תודה על השאלה. בהזדמנות זאת

אנסה גם לנסח לעצמי את הבעיה. אז ככה: בגצ מתפקידו לשמור שחוקי הכנסת או נכון יותר הממשלה נשמרים ושהכנסת בעצמה אינה חורגת מן החוקים שנחקקו בשמה (וכן הכנסת היא מחוקקת החוקים) אבל יש חוקים שהממשלה הזאת למשל לא מוצאים חן בעיניה, כי הם לא מאפשרים לה לפעול לפי כל הגחמות שלה אז הממשלה מתעצבנת ורוצה לעקוף את החוקים האלה. ואז היא מנסה לחוקק חוק עוקף. למשל כל החוקים של הכנסת בענין הפליטים היא בעצמה חוקקה, חוק כבוד האדם וחרותו, הכנסת בעצמה בזמנו יזמה את חוק הפליטים שנהוג היום בכל העולם, אבל היום זה לא מתאים למדיניות של הממשלה הזאת. הבגצ הוא הבלמים של הממשלה שמאותתים לה את לא כולה לעשות מה שמתחשק לך, זו הדמוקרטיה וחוק עוקף הוא גם עוקף דמוקרטיה. או נכון יותר מחריב דמוקרטיה.
ניסיתי. אם מישהו יכול להוסיף או לתקן, אשמח.

מינהר

New member
בשנים הראשונות לקום המדינה בית המשפט העליון

הביא בחשבון את העובדה שאנו מוקפים אויבים שרוצים להשמידנו. בשנים האחרונות הוא מנסה למצוא חן בעיני גורמים בינ"ל, שבטחון ישראל מעניין אותם כשלג דאשתקד. לכן הקואליציה רוצה להיות חופשיה לקבוע חוקים שבית המשפט העליון לא יוכל לפסול.

אסור לעשות זאת בשום פנים ואופן!

כל זמן שאין חוקה למדינת ישראל,
הבג"צ הוא התחליף לחוקה, אחרת כל ממשלה שתבוא תעשה מה שבא לה ואיך שבא לה ולא יהיו בלמים ולא יהיו איזונים.
בג"צ נראה לך לא אמין כי לדעתך הוא נוטה שמאלה, בעוד הממשלה נוטה ימינה ולכן נדמה לך שהוא לא אמין. אבל אין דבר כזה לא אמין. הבג"צ תפקידו לשמור על החוק ומה שעכשיו רוצה לעשות ראש הממשלה, זה לחוקק חוק עוקף בג"צ. דיקטטורה בהתגלמותה. תבוא ממשלה אחרת ותבטל את החוק הזה וכך תעשה זאת שתבוא אחריה. ללא בג"צ תהיה כאן אנרכיה. כל ממשלה תעשה מה שבראש שלה. כידוע לך, לא לעולם חוסן. נתניהו והימין לא ישלטו כאן לנצח. יום אחד המגמה תתהפך ומה תעשי אז? אז תתחנני שיהיה בג"צ.

בת חן191

New member
לא כתבתי לאן נוטה לאיזה כוון ואת עשית כבר סיפור שלם

ככה הם אנשים כותבים ועונים לא למה שנכתב אלא מה שרוצים
אשמח אם יחליפו אותם זה מה שכתבתי מה דחפת את נתניהו???

יחפה בפרק כדאי שתנעלי נעלים כי בלי נעלים את עונה לעצמך,מה שאת מעונינת

למעלה