"אליה וקוץ בה"

שמע ישראל, תהיי בריאה

נימה , עשית עבודה מעולה!

ואוסיף משלי , "חוק"עוקף בג"צ , הוא חמור יותר מחטאה של השופטת פוזננסקי . ואסביר : השופטת פוז....... טעתה בשקול דעת , פעלה בילדותיות . על טעות , העונש מופחת . ואילו נבחרי העם מנסים ביודעין ובכוונה , מתוך אינטרסים שלא לעניין ,לשנות את החוקים לצרכיהם , ובניגוד לטובת המדינה .
לפני כ40 שנה כשילדי היו בגיל המתאים קניתי להם את הספר של אפרים סידון "עלילות פרדיננד פדצור בקיצור" , ובו מסופר על המלך פרדיננד ששינה את חוקי המדינה חדשות לבקרים , לפי מצב רוחו באותו בוקר . פעם אסור היה להשתמש באותיות מסוימות כשדיברו . שבוע אחרי כן כולם קופצים על רגל אחת , במקום ללכת על שתיים . וכן הלאה . בהתאם לכך , הכנסת יכולה לחוקק חוק שכל משכורת שלישית של ,עובדי תחנות דלק , יהיו פטורים ממס הכנסה וכל משכורת שניה של עובדי שרותי בריאות , ישלמו מס הכנסה כפול . למה ? כי בא להם / כי הם יכולים / כי רוב עובדי שרותי הבריאות מצביעים למפלגות האופוזיציה .

מינהר

New member
כל אחד, כולל אותנו, מתנהג לפעמים בצורה ילדותית.

אפשר לשאול כל פסיכולוג. זה לא פשע. אם אני זוכרת הרצאות ששמעתי פעם- אז בכל אחד קיים הילד שאוהב להנות ולהשתובב, ההורה, שנוזף וקובע גבולות, ואיזשהו אני עליון שמנסה לאזן .

בת חן191

New member
כל אחד לא שופט ושופטת,,,,שיהיה ילדותי בבית לא על חשבון אנש

אנשים

ובכן כך -

ע"פ חוק השיפוט בארץ , פסק דין של בית משפט איננו ניתן לעירעור אלא אם הוכח שהיה כאן שיקול זר ולא ענייני או לא חוקי (אין חוקתי כי אין חוקה, יש כמה חוקי יסוד).

מבנה בתי משפט מהנמוך לגבוה= דתי/עירוני - שלום - מחוזי - עליון -בג"צ (בית דין גבוה לצדק).

כאשר מישהו רוצה לערער על פסק דין של בית משפט השלום (השופט דן יחיד) הוא קובל בפני בית המשפט המחוזי שיכול להפוך את הפסיקה של השלום. במשפטים אחרים ניתן לצטט פסקי דין של בתי המשפט המחוזיים ככאלו שמומלץ להתחשב בהם.

כאשר מישהו רוצה לערער על פסק דין של בית משפט מחוזי (השופט דן יחיד), הוא פונה לבית המשפט העליון. (שיכול להפוך את הפסיקה של המחוזי) ופסיקה של בית המשפט העליון מחייבת כאילו היתה חוק מדינה, וברוב המקרים המדינה מתקנת את החוק לפי פסיקת העליון.

במקרים חריגים, יכול בית המשפט העליון (3 שופטים) לשבת כבג"צ כאשר בו שופטים 5 או 7 שופטים .

חוק עוקף בג"צ הינו חוק דיקטטורי בו נקבע לפי התקדים הבריטי, שהממשלה יכולה לבטל פסיקות של העליון.

אז הולכים כאן בשני מישורים:
א. ממוטטית את מערכת המשפט החל ממינוי שרת המשפטים שהיא "הז מסטר וויס" של רא"המ, והיא ממנה שופטים מאנ"ש (אנשי שלומה) ואת ההבדל כבר רואים
ב. רא"המ פועל לחוקק חוק שיקבע שהממשלה יכולה לבטל את פסיקת הבג"צ, וכך להוציא את הצדק מבתי המשפט ולקבוע שיש רק צודק אחד: הממשלה המושחתת.

זו כמובן השחיתות במירעה ועוד צעד לקראת דיקטטורה מוחלטת.
ואני מוכן להתערב מה יהיה הצעד הבא - תזכרו , עד היום כל מה שאמרתי שיקרה, קרה - הצעד הבא הוא חיוב בתי המשפט לפעול לפי ההלכה (והלכה המדינה), לא לשכוח שכבר היום בצבא יש רב בכל גדוד והוא קובע מה יהיה והמפקדים לא יכולים לאמר דבר - כי החבר הדמיוני בעזרת שלוחיו ההזויים הם בשלטון,

וכך החילוניים ילכו ויידרסו במסמרות נעלי הדתיים.....
עוד צעד אלים בדרך למחיקת הציונות.....

נימה3

New member
בת חן אפילו הקיצוניים בשרי הממשלה

או הדתיים החרדים לא קוראים לבטל את בגצ מאיפה הבאת את הרעיון הזה?
קחי בחשבון שהגלגל מסתובב, מחר אולי את תזדקקי לעזרתו של הבגצ ומה יהיה אז מי יתמוך בך?

בת חן191

New member
אני רוצה לשאול אותכם שאלה,,,אנחנו נפגשים במד רחוב שלנו בימי

שישי ישנה אשה אחת שתמיד שומרת מקומות לנשים מסוימות
אני טוענת שבקבוצת חברות לא נאה לשמור כסאות לנשים מסוימות מי שבא
מתישב היכן שהוא רוצה, ולפעמים חסרים מקומות כי הם שמורים ואין יותר מקומות
וזה מבזה לדעתי

לא כולם מזדהים איתי מה אתם אומרים??

אני לא מכיר את הפונקציות בחברה הזו

אבל בהחלט לשמור מקומות למישהם, זה מעשה לא חברי לגמרי.
יש בזה בהחלט גם חוסר טקט- אם אתה שומר מקום למישהו, אז הוא יותר חבר שלך ממני ? והרי בחברה כולם אמורים להיות חברים של כולם....

מאידך, מי שמארגן, חייב שיודיעו לו מי בא ולפי זה להיערך ולמנוע חיכוכים.

בת חן191

New member
ככה גם אני חוושבת אין מארגן פשוט באים ומתישבים

אבל יש אחת ששומרת מקומות ולא נותנת לכל אחד לשבת
לא כולם מצדיקים אותי אבל אני בכל זאת חושבת ככה
מי שבא קודםו ויש מקומות מתישב ולא אומרים לו זה תפוס,

לדעתי זה מגעיל, לא עושים כך בקבוצה של חברים,

arye9

New member
תיגש לחנות מחשבים

אני מאמין שיעבירו את זה לדיסק און קי במחיר מועט ואולי
בחינם.
בהצלחה, אריה

מכניין למה אין אפשרות לתקן בעריכב, אני רואה

לאחרונה בלאגן בהתכתבויות, זה כותב פה וההוא כותב שם, אז
אם זה מתאים לכולם אתאים את עצמי ואכתוב גם היכן שיוצא לי מבלי להתאמץ.

זה לגמרי פשוט -

א. את קוראת הודעה של מישהו
ב. את רוצה להגיב ולוחצת על ההגבה להודעה וכותבת מה שרצית.
ג. זה לא משנה היכן את רואה את הכתוב כיוון שיש שכתבו לפנייך וכם בנושאים אחרים, התגובה שלך במקום וכותב ההודעה יקבל מידע שהגבת לו.
ד. שימי לב בצד ימין של הכותרת יש נקודה. כאשר תגעי בנקודה בתגובה שלך, יעלה קו כחול כלפי מעלה ויראה לך למי הגבת.
זה שהגבת לו, הקו במלואו יעבור משמאל לנקודה בהודעה שלו בלי לחצות אותה, כך גם תוכלי לראות למי הוא הגיב (הנקודה הבאה למעלה שהקו משמאלה) וכן הלאה.

במקרה הנוכחי רואים שאת הגבת לי כאשר אני הגבתי לאריה שהוא הגיב להודעה שלי שבראש השירשור.....

arye9

New member
מרסדס בנד ורוקוויל

סליחה שאני יוצא מהנושא.
עוד כשעה (2100) מתחילה אצלנו מסיבת העצמאות.
החליטו להביא את מרסדס בנד ורוקוול שעד עכשיו לא שמעתי עליהם.
היות ואני בערך בגילים שלכם, ואולי אתם מכירים את
הלהקות האלה, האם כדאי להסתובב עם הרגליים הדפוקות
למסיבה?
תודה, אריה

למעלה