ובגלל שאני באקסטזה אז הנה עוד תמונה שלי אני השניה משמאל...
R royi00 New member 11/10/02 #37 ../images/Emo9.gifהנה אני...../images/Emo9.gif הנה אני..אני זה זה עם החולצה הירוקה(כמו של הצבא)...ועם תיק.....רואים רק את הקו של התיק על החולצה..אני ליד אחת עם משקפים וזהו... -לתמונה לחץ פה-
../images/Emo9.gifהנה אני...../images/Emo9.gif הנה אני..אני זה זה עם החולצה הירוקה(כמו של הצבא)...ועם תיק.....רואים רק את הקו של התיק על החולצה..אני ליד אחת עם משקפים וזהו... -לתמונה לחץ פה-
ג גליייייייייייייייייי New member 11/10/02 #38 יובלי רק אני מעניינת אותך הא?... טוב אפשר להבין! חחח סתם לא אין לי תמונה, כאילו יש לי, אבל היא לא ממש....נועדה כדי שאתם תראו אותה..... נ.ב מתי המפקד פתיחה?
יובלי רק אני מעניינת אותך הא?... טוב אפשר להבין! חחח סתם לא אין לי תמונה, כאילו יש לי, אבל היא לא ממש....נועדה כדי שאתם תראו אותה..... נ.ב מתי המפקד פתיחה?
Y yuyu yop New member 11/10/02 #39 האמתי... לא רק את מעניינת אותי... בחלומות שלך... סתם רציתי לראות אותך... לדעת עם מי אני מדבר...
ח חמשושית בניין 2003 New member 11/10/02 #42 טובבבב הנה זה בא אבל אני לא דומה לעצמי חנוש אבל חפיףף הבטחתי וקיימתי הצופה דברו אמת חחחאני בצד ימין
א אישה משפיעה New member 12/10/02 #56 ../images/Emo12.gif למה זה כתב את זה כאן??? טוב לא חשוב אז זה לחמשושית בניין 2003......