עכשיו חשפת את הפרצופיםםםםם חןןןןן
M Mashina Girl New member 12/10/02 #54 הממ. ../images/Emo26.gif ../images/Emo28.gif ~ ~ כאן זה כמו השניה,אבל במין צבע אחר,אז..תהני .
Y yuyu yop New member 11/10/02 #45 הסבר לוחצים על ה "מצורף קובץ .36" ואז נפתח דף אינטרנט שאין בו כלום נכון? איפה שרשומה הכתובת יש נקודה בסוף תמחקו אותה והוווווופ יש תמונה
הסבר לוחצים על ה "מצורף קובץ .36" ואז נפתח דף אינטרנט שאין בו כלום נכון? איפה שרשומה הכתובת יש נקודה בסוף תמחקו אותה והוווווופ יש תמונה
B beTTyBooP New member 12/10/02 #61 לא תמונה שלי ממש אבל.. בטעות שמתי את זה קודם בשרשור אחר.. מצטערת אז הנה אני שמה גם פה
ג גליייייייייייייייייי New member 12/10/02 #63 אין לי תמונה שלי.... כאילו יש לי אבל ממש ממש ממש מכוערת, אז הנה לכם תמונה של הכלבה המתוקה שלי!!! ג´ינג´ר!
אין לי תמונה שלי.... כאילו יש לי אבל ממש ממש ממש מכוערת, אז הנה לכם תמונה של הכלבה המתוקה שלי!!! ג´ינג´ר!
ג גליייייייייייייייייי New member 13/10/02 #66 המממ......... ה-ק-פ-צ-ה זה פשוט שרשור ארוך ויה וחבל שהוא יעבור דף לדעתי בלה בלה בלה
ג גליייייייייייייייייי New member 14/10/02 #71 קוראים לה..... טטטטאאאם!!!! טטטטטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!!!!!!!!!!!!! טטטט5אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!! ג´ינג´ר!!!
קוראים לה..... טטטטאאאם!!!! טטטטטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!!!!!!!!!!!!! טטטט5אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!! ג´ינג´ר!!!
ג גליייייייייייייייייי New member 14/10/02 #72 למה זה לא הקפיץ אם כבר?<.... 12345678910!!!!! בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה