אלללללה, מומלצ"ש !

אלללללה, מומלצ"ש !

[לא גנבתי לזמי ת'פינה, היא ביקשה ממני להעלות
] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עבר לך עוד שבוע..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): זה לא שאני אור - אריק ברמן - אלבום השבוע: שוב, אריק ברמן. - האדם שעשה לכם את השבוע: נראה לי הגר, חברה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי אוויר לנשום...אני משתגע.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בטח משהו מחמישי או אתמול.. לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המון עבודה:\ - מאכל השבוע: אני בהתנזרות מג'אנק, אז לא יצא לי לאכול ממש - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמישי-שישי - משהו שהרס את השבוע: שלא הלכתי להופעה של ברי בסוף, ההצגות שלו אתמול.. וכל העבודה הזאת! לא נשאר לי זמן לעצמי..! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש אצל יפית
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבוע יעבור מהר, וששישי יגיע כבר. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: קח אותי בגלגלצ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית
, והאריאלניקים למיניהם
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
יש לי מצפן שמורה לליבך

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה \ אקוסטי - שיר השבוע (כללי): where you were young \ the killers - אלבום השבוע: אין משו ספטציפי - האדם שעשה לכם את השבוע: אפ'חד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש לי מצפן שמורה לליבך, כביש לכיוון אחד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין...או שאני פשוט לא זוכר - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא היה ולא נברא - מאכל השבוע: תפוזיות (עוגיות של אמא) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה בחמישי וההופעה בשישי... שתיהן היו מעולות! - משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי את עדידוש... ועוד ה=מ=ו=ן דברים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור מבחני טייס... להיות לבד... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "חסידה" \ קטע מהפס קול של הסרט "קלרה הקדושה" \ ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש ובנה... דחף עז... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מילי17

New member
נדיר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו- רמיקס. <לא של אורית> - שיר השבוע (כללי): all good things - אלבום השבוע: אריק ברמן -1 - האדם שעשה לכם את השבוע: שני כמובן. והמאבטח בקאמרי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Why do all good things come to an end - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אין כרטיסים? אין כרטיסים!!! מה? אין כרטיסים!!" "הא כרטיסים-כרטיסים" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ - מאכל השבוע: שוקולד לבן עם עוגיות. הרבה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: שבוע טוב

עבר לך עוד שבוע..!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -יכול ליהיות. שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: -דפש מוד. האדם שעשה לכם את השבוע: - אף אחד. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -כבר לא זכור לי..
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -הזמנות חינם להופעה. מאכל השבוע: - חביתה משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - עזריאלי עם ענבר,שנשונה,אוחנה, ואורצ'וק. משהו שהרס את השבוע: הופעה (מיסטר בראון) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - שעדי תבוא, וביקור באריאל. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -חזרות טובות להתקדם..למצוא עבודה חדשה. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -עדיין לא פתחתי אותו האמת האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: -עדייייייייי הכי הרבה! תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tomer TR

New member
../images/Emo66.gif (קלאודיו פור פבור)

(קלואדיו סוף עונה שניה) וונגה וונגה

אהה.. גם אני רוצה! ../images/Emo13.gif

- יריב
- נינט
- מהשמו ליאור אשכנזי..
- וזה הרבה יותר מתאים לי לנחי משום מה..

למעלה