אלללללה, מומלצ"ש !

Tomer TR

New member
חחחחחח הרגת עם יריב

- גבעון
- זוהר בעונה ראשונה
- זוהר עם השיער בעונה שניה
- אודי שניר
- סבא טוביה (שכחתי כבר תשם בסדרה)
- נעמי ואמא של נינה
- נינה... סתאאאם

Tomer TR

New member
שמש בגבעון דום, ירח בעמק איילון

זה נפתולי ובת שבע זה הדברים היחידים שאני זוכר מהסדרה הכלה הזאתי

חחחחחחחחחחחחחחחחח וואי

אני לא יכולה... אתה פשוט גוזר מדביק ומניילן כל פעם מחדש
.

עד ניתוק הנשימה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי): "עץ אגוז","עריסת יהלום"-גבריאל בלחסן. - אלבום השבוע:בשדות-גבריאל בלחסן. - האדם שעשה לכם את השבוע:תמר,עדי ומשה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "להתפלל שהנה אתה קם בבוקר והכל היה ואיננו, נספג בזיכרון." "ועכשיו הסכר המסוחרר נרץ והלב שלי גואה ומטפס ומטפס ומתמוסס.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דבר ראשון,ששברו למטומטם הזה את האף.אני חייבת להגיד שזה עשה אותי קצת יותר שמחה חח "זה מה שנקרא כוס חיובי!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כמה דיסקים - מאכל השבוע:הפסטה שלי ושל עדי בשישי בלילה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:ימי-חופש-מבצפר-משהו ושאופיר באה לישון בחיפה. - משהו שהרס את השבוע:כל הסיפור עם מאור.כמה מילים יותר מידיי.חיבוק אחד פחות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שליאן תבוא לחיפה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,ליאן,איתן,אדם והאריאלנקיות. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):.

little WhiSper

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): WDYG - שיר השבוע (כללי): כלמיני של אביתר בנאי. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ש'
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תני לי את היד שלך נקשור אל הפסנתר ומשחקים משחקים ביני ובין הרצפה את מוחה דמעה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "לקבוצה 1 יש את מ' לקבוצה 3 יש את מ' ולנו יש את אדווה" (חברה שלי מנסה להסביר למה כל הקבוצות היו איטיות במסלול)
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): רגליים כואבות. - מאכל השבוע: מממ.. ממתקים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תחילת השבוע - משהו שהרס את השבוע:כללל השבוע [הכל כולל הכל], אכזבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה גשם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo145.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר. - שיר השבוע (כללי): Simple plan - Welcome to My Life. - אלבום השבוע: הדיסק שעשיתי. :) - האדם שעשה לכם את השבוע: אריאל, סרג'ו, ומאמי. :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כוח לכתוב באנגלית... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למרות שאת לא מדברת איתי... קניתי לך במבה. "
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה קניות של שטויות. :) - מאכל השבוע: הבמבה שוש! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: בתשחץ של ידיעות ביום חמישי היה את רמת ישי!
זה בהחלט גרם לגאווה פה.. P: - משהו שהרס את השבוע: נמנמ, אולי הגשם ביום ראשון שלא בא לי בטוב, אבל בקטנה. :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביומולדת של נתי מחר..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שההופעה של החיילים באמת תתקיים! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו מהחדשים של בלאקפילד, שכחתי את שמו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמור.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סידרתי את חלק א' של הארון, גרמתי לאמא שמחה.

איי וונדר איפ יו נואו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הממ, נגיד שעידן האלוהים. - שיר השבוע (כללי): מגיע לך יותר- אביב. - אלבום השבוע: האמ.פי של אוחנה. :p - האדם שעשה לכם את השבוע: אור, שנשונה, אלמוג, מאי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יכול לראות אותך סובלת".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בטקס השבעה של בנה: "המסדר יעבור לנוח, עמוד נוח!".. זמי: "זה לא באמת נוח.."
אני מחספסת את זמי... זמי: "את לא רואה את החצ'קונים?! חיספסת אותי!" אני: "אל תשאלי איזה חצ'קונים.." זמי מצביעה עליהם: "יא מפגרת, תן קו!" אחרי המשמרת.. משה אומר לצחר לבוא אליו לראות הש"שיק.. אני: "איזה כיף לכם שאתם מספיקים לראות השיר שלנו, יואו.." צחר: "את תספיקי להגיע לשידור של מחר.." :D בעזריאלי: לא נציין שמות בשביל לא להרוס את שמה הטוב
"איכ, שמת את זה בתחתונים?!" "מי ישים שם דבר כזה? פתאום אני רואה את הכוס שלי מסטול"
"את רואה ת'שיערות להלהלהלה.."
!!! אוחנה: "איך עיצבנה אותי הבוצ'ה שהייתה בהופעה של שילה.." אני: "מה?
מי הייתה בהופעה של שילה?" אוחנה: "בוצ'ה." "גוד ביי מיי פרינדדדד"
קניאס בשבת-נחל על המדריך: "הוא רושם לעצמו וי שהוא הצליח" :D. זמי מותשת: "אז בשביל מה לנו לקום, כשבבוקר יש ספורט?!" "איפה הקולה?" "בבטן שלך."
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נסיעה לב"ט?
. - מאכל השבוע: הממ, המקדונלדס היום נראה לי . - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שני, והסופ"ש בעיקר- טקס השבעה+הופעה+טיול משפחות לבאר טוביה+ביקור בפנימייה של סירי. - משהו שהרס את השבוע: הכאבים שלה, אני לא יכולה לראות את זה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לאמא שלי, סגירת פרופיל בע"ה, שיחה בבית פיליפס על הנח"ל, עבודה, בוחן בספרות, עדי ויפית באות, ולהתכונן למבחן הענקי שיש שבוע אחרי זה
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לגשת לבוחן בספרות, ובעיקר שייגמר. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו מהדיסק של עומרי באוטו של זמי . - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי, יפית, נעמה, מור, טלצ' ושנשונה.

אני אהרוג אותך,היית בב"ט ולא אמרת

רק על זה אני לא אבוא לארוחה בשישי.... סתם,נראה לך שאני אפספס ארוחה "דיאטטית"?

למעלה