אלללללה, מומלצ"ש !

../images/Emo9.gif

אני מאוהבת בך

יווו זה יכול להיות נפלא../images/Emo65.gif

וככה לא אצטרך לשבור את המסורת ולהגיע ביום רביעי לבצפר! אוף..אך נקיפות המצפון... טוב תני לי הצעה ממש אטרקטיבית שלא אוכל לסרב לה ואהיה חייבת להבריז.

../images/Emo30.gif

אף פעם לא הבנתי ת'אנשים שרושמים שמחכה לך מסר, כאילו אתה לא רואה את זה לבד
.

S h A b i T

New member
טעות פטאלית בהצחקה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק מחכה לרגע שאני אצא לאוויר העולם ואגיד את זה למישו.

ValusH11

New member
סופשבוע לא רגוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קחותי - שיר השבוע (כללי):-youngbloodz-imma shine - אלבום השבוע- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם) :eek:nce in your life you find someone Who will turn your world around Bring you up when you're feelin' down Now, nothin' could change what you mean to me There's lots that I could say Just hold me now Cause our love will light the way - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הווו הרבה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המממ שומדבר מיוחד - מאכל השבוע: עוגה טעימה כזאת - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי בערב המסיבה... - משהו שהרס את השבוע: עבודה בשישי שבת.. כוסעומו דוסים מטומטמים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופשבוע!!!!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המממ... שאני לא יבריז כי הגזמתי :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: scorpion - love of my life -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אפילו שראיתי אותו לפני חמש דקות חח סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ואם את איתי זה בסדר...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי - שיר השבוע (כללי): Us/Regina Spektor - אלבום השבוע:post/Bjork - האדם שעשה לכם את השבוע:גיא וכרמי - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):דיסק חדש. - מאכל השבוע: סלט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המפגש היום, אתמול בפאב, - משהו שהרס את השבוע: עזבו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד יותר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח לאהוב אותו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בוא/עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר, רות, גיא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

איך הקור גבר על החום?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):המאה 20 - שיר השבוע (כללי):- - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:גיל,וכל האנשים ביום שני =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"איך הקור גבר על החום?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):עזבו,לא לכאן - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):התחלתי לעשות ריצות,דייט =],ובאסה בכללי,וסיימתי היסטוריה לכל ימי חיי - מאכל השבוע:רביולי ברוטב אפונה של אבא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול,יום שני - משהו שהרס את השבוע:קצת אתמול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות כבר פאקינג את אדם =[...ואולי לעזאזל שיקרה כבר משו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות את אדם ושאולי יקרה משו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:משהו מפולין של חברה שלי,ביצוע לשיר של ריטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם אדם אדם אדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

פסקש

New member
השבוע שלי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תעזור לי - שיר השבוע (כללי): מה שעובר עלי - איפה הילד - אלבום השבוע: בלאקפילד. - האדם שעשה לכם את השבוע: ליעדית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "It's too bad' but that me" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סיו באוטובוס - טריפל מתחתנת, עם אישה, סתם.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצלחתי לעבור אותו.. - מאכל השבוע: בונבון - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טיול שנתי - משהו שהרס את השבוע: הריב עם נדב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למצוא עבודה חדשה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה יותר טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תראי זה אני. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

לנין לנין, שלא יגמר לעולם.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): She's Your Cocain-Tori Amos. - אלבום השבוע: Songs- Regina Spektor. - האדם שעשה לכם את השבוע:
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You're your favorite stranger. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ארץ זבת חלב ודבש!"-נינה סימון
. http://www.youtube.com/watch?v=qIdAFO8QbkA&mode=related&search= - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומיות!! - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תשובות? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תשובות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Moonshiner- Cat Power. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

למעלה