מואהאהאהאהאהא! נו הודיה אל תמחקי ת'הודעה הזאת, באמאשלך!
H hodayoyo New member 10/5/05 #2 אלעדדדד אני ארביץ לך!!../images/Emo60.gif יא מופרעעע אויי, החתימה שלך זה כל כך אתה... אאוץ'
מ משועמםעדמוות New member 10/5/05 #3 ../images/Emo12.gif מה בחתימה הזאת מזכיר לך אותי? ולך יש חתימה של פקאצה טוב נו לפחות לא צוטטת בה את גבסו (כן כן, המנהלת שלכם גם מעריצה שרופה של שי גבסו! פיכסה!)
../images/Emo12.gif מה בחתימה הזאת מזכיר לך אותי? ולך יש חתימה של פקאצה טוב נו לפחות לא צוטטת בה את גבסו (כן כן, המנהלת שלכם גם מעריצה שרופה של שי גבסו! פיכסה!)
H hodayoyo New member 10/5/05 #4 וואי, אתה מה זה לא מעודכן../images/Emo60.gif מה פקאצה?! יוני מגניב וזה היה נורא משעשע איך שהוא התבלבל בשיר בניצנים ואת הציטוט של דניאל כדאי גם לך להפנים אהמאהמ וגבסו?! אני בפורום שלו רק בגלל שאני עוד מנהלת שם...
וואי, אתה מה זה לא מעודכן../images/Emo60.gif מה פקאצה?! יוני מגניב וזה היה נורא משעשע איך שהוא התבלבל בשיר בניצנים ואת הציטוט של דניאל כדאי גם לך להפנים אהמאהמ וגבסו?! אני בפורום שלו רק בגלל שאני עוד מנהלת שם...
מ משועמםעדמוות New member 10/5/05 #5 כן כן את פקאצה יוני סתם הומו ופילוסופיות סוג ד' לא ממש עושות לי את זה. למה תמיד את נמשכת לזמרים הכי עלובים?
כן כן את פקאצה יוני סתם הומו ופילוסופיות סוג ד' לא ממש עושות לי את זה. למה תמיד את נמשכת לזמרים הכי עלובים?
מ משועמםעדמוות New member 11/5/05 #7 בלהבלהבלה "חש את עצמך"? את רק מוכיחה את הטענה שלי שאת פקאצה ~הולך הביתה~
מ משועמםעדמוות New member 11/5/05 #18 חעחעחע א'- אוהל ב'- בית ג'- מה שמפריד ביניהם בדיחות צבא שולטות!
מ משועמםעדמוות New member 11/5/05 #25 626 ליולי 2006 התפקיד: מש"ק ממטרות בבסיס ג'בניקים סודי, אי שם במרכז הארץ
H hilape New member 11/5/05 #33 ../images/Emo6.gif;-ואם אתה רוצה לקבל מליון דולר ? מה מספר הטלפון של הבנק פרח מזכרוני
H hodayoyo New member 11/5/05 #14 אם אני אצטרך אני אביא אותן עד אליך לפורום... אפשר גם לבית שלך... מוהאהאהא
B BaRbiK New member 11/5/05 #17 תבחר מספר ומחר כולן אצלך חח.. אני לא עוד מעריצה..אני פשוט מעריכה אנשים מוכשרים!! ולא..אני לא פקצה..