אלעד, אוף טופיק, תכירו

את מעריכה אנשים מוכשרים?

אז למה אף אחד כזה לא מופיע בחתימה שלך?
(לרדת על מעריצות זה הדבר הכי כיפי שיש, אני חי בשביל זה)

אהמ

להזכירך, כל שיר שמשינה הוציאו לרדיו נהפך לקלאסיקה (תראי לי ישראלי אחד שלא מכיר את "ריקוד המכונה" או את "רכבת לילה לקהיר) שי גבסו, מצד שני, נעלם תוך כמה חודשים אחרי 2 סינגלים
ודניאל סלומון סתם מעפן
~מתכונן לסקילה~

hodayoyo

New member
*זורקת אבנים*../images/Emo60.gif

זהו, שמשינה עצמם נהפכו לקלאסיקה. פעם הם היו טובים. היום הם ממחזרים וממש מיצו את עצמם! שי גבסו לא נעלם, הוא תקוע בכל חור... ודניאל, רד ממנו.

~מתגונן~

למי אכפת אם הם ממחזרים חומרים? אני שומע את השירים הישנים שלהם, לא את החדשים. לא הוא לא. לורוצה

all star girl

New member
הממממ

אני לא מכירה את "ריקוד המכונה"
אבל אני מסכימה עם הקטע שגבסו הוא לא משהו אבל, דניאל לא מעפן
אגב, אני ירדן, מי אתה?

זה היה בציניות נכון? ../images/Emo11.gif

טוב נו נעשה איתך הסכם אני לא יורד על דניאל ושנינו נמשיך לשנוא את גבסו
אני אלעד

all star girl

New member
זה לא היה בציניות בכלל ../images/Emo67.gif

אמנם אני מכירה קצת משינה. אבל את השיר הספציפי הזה - לא
וטוב, עושים הסכם. אתה לא יורד על דניאל ונמשיך לשנוא את גבסו
מאיפה אתה? יומטוב

../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

תורידי אותו מיד אחרת החתונה שלנו מבוטלת! (וטוב שאני לא מגזים או משהו
) סגרנו. ממקום שבו אתה יוצא מהבית בבוקר אבל לא בטוח שתחזור בערב, ממקום שמלא בעבריינים וערסים וממקום ממש רחוק ממך ושאין סיכיו שהיית/תהיי בו
אשקלון
ואת?

all star girl

New member
הממ

את אומר לי להוריד שיר של להקה שאתה אוהב?
ולמה חצי מהמשפט האחרון היה בלשון זכר וחצי בנקבה?
אני בת! ואני, אני מחיפה
בן כמה אתה? חח יכולתי לשאול הכל בהודעה אחת. אבל סתם בא לי להעיר את הפורום

../images/Emo150.gif

אני לא אומר. אני מצווה. אהבלה
17 (יותר גדול ממך בהרבה
) וצריך הרבה יותר מכמה הודעות כשביל להעיר את הפורום האומלל הזה חח (הודיה אל תחסמי אותי! פליז!
)

all star girl

New member
אה רגע../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

בעצם קראתי שוב והבנתי שדיברת בהתחלה על עצמך....חחח אה וכן, הייתי באשקלון פעם. שהייתי בת 4 בערך

BaRbiK

New member
חעחעחע

כמה שאתה מצחיק אני פשוט מתה פה מצחוק כן אני מעריכה אנשים מוכשרים!! גבסו לא נעלם..שיר שהיה במצעד במקום הראשון חודשיים ומשיעים אותו כל בוקר לא נקרא נעלם כנ"ל על השיר השני.. עשה טובה ואל תגיד דברים שאתה לא יודע! שי בכל מקום..אולי אתה לא רואה אותו כי בשבילך יש רק משינה..

let's fight

בנאדם מוכשר זה לא אחד שמוציא 2 שירים יפים ושאר הדיסק שלו עלוב. בחיים לא שמעתי זמר שחוזר על עצמו כ"כ הרבה בדיסק אחד. מצטער להגיד לך אבל השמעה ברדיו זאת לא ממש אינדיקציה לזה שהוא לא נעלם. הוא לא מוציא דיסקים חדשים, הוא לא מתפתח לכיוונים חדשים והסגנון שלו לא משתנה. הוא תקוע במקום וזה מבחינתי נקרא "נעלם". וחוצמזה הסיבה שהוא הגיע לראש המצעדים היא שכל מיני פקאצות בנות 13 (והודיה
) הצביעו בשבילו. שי גבסו הוא יוצר ממוצע מינוס. תתמודדי עם זה.

למעלה