אלעד, אוף טופיק, תכירו

BaRbiK

New member
נחמד שאתה קורא לי פקצה בת 13..תודה!

ולא..זאת הוכחה רק שהוא לא זמר שנעלם אלא שעדיין שומעים אותו..נכון מצעדים זה גם משהו ורק שתדע, הוא עובד על אלבום חדש.. אולי בתקופה האחרונה הוא ניראה לך "נעלם" כי זאת ספירת העומר ועקרונית אסור לשמוע מוזיקה וכאלה.. לא מוציא שירים חדשים!? מישהו גדול יחסית חדש, אחריו עוד היה את בדיוק באותה דקה (או שזה היה לפני!?) ועכשיו "תזמורת של איש אחד" מתוך הפרוייקט של גלגלצ..אולי יצא לך לשמוע.. דיסק עלוב?!!?דיסק ממש טוב..אבל כל אחד והדעה שלו אני אישית מאוד אוהבת לשנמוע תדיסק..והוא לא חוזר על עצמו!! אולי שמעת כמה שירים או שסתם שמעת ברקע ולא התייחסת יותר מדי דיסק ממש יפה..המילים הכל!!! ולא..אני לא פקצה בת 13!!!!!! אני לא מאלה שצועקות לו "גבסו תעשהל י ילד" וצורחות כל פעם שהוא שניה בטלוויזיה.. אני מעריכה אותו בתור בנאדם מוכשר..שיש לו דיסק וכיף לשמוע אותו!

תראי איזה שרשור ענק פתחתי פה

כבר שנים שלא היה בפורום הזה שרשור כזה ארוך. רק על זה מגיע לי להיות מנהל פה (חסימה מהפורום פור אבריבודי! ווהו!)

היא לא נחשבת

היא מעריצה גם את שי גבסו וגם את עברי לידר. זה כבר יותר מדי. אין בן אנוש שיסבול את 2 הזוועות האלו ביחד

hilape

New member
../images/Emo8.gifישנם הרבה דמויות שהקשר והצירוף

בניהם הוא בלתי נסבל לדוגמא ניקח ענינים דימיוניים לרגע ןאנשים מציאותים שהם אנחנו שהעריצו כילדים את הענינים הדמיון כדוגמא לפינוקיו מי יכול היה לסבול ילד מעץ שהיה שקרן פתלוגי או גרגמל שהיה טוחן דרדסים חסרי ישע בתוך סיר שום בן אנוש לא יסבול את 2 הזועות האלה ביחד :)

למעלה