אלפונסו אנהי ודולסה בתקופת 406

סוכריה16

New member
../images/Emo99.gifהשיער

בגלל זה אני הכי כועסת שהיא עשתה אדום, כי למה למה להרוס כזה שיער!? בכלל היא לא הייתה צריכה לעשות את הקצוות המכוערים האלה ב 406? פשוט להשאיר אותו ככה.. וגם בכלל.. שהוא אדום אין בו ברק..

סוכריה16

New member
לשרלין יש גוף ממש יפה..

וזוכרים את הטיול האחרון שהיה להם!? היא לבשה בגד ים וורוד וגם ירוק.. ושתזפה מדהים, והשיער שלה היה לא פאן אבל מדהים.. קיצר פשוט התלהבתי ממנה אז.. ולדעתי בטיול האחרון של 406 היא הייתה מהממת... פעם ראשונה שחשבתי שהיא מדהימה ברמות... היא לא צריכה את כל האיפור שעלייה.. אבל תראו שלמות וטבעיות אמיתית.. שרה מלדונדו! חולה על היופי הזה שלההההה, מהפעם הראשונה שראיתי אותה ביש מצב לאהבה.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנכון ../images/Emo70.gif

חח אני אוהבת את אהרון עם כל אחת !! עם דולסה מזה אהבתי אותו בהתחלהה העדפתי אותה על מגדיס

סוכריה16

New member
דולסה הכי מתאימה לו, יותר משרה

אפילו! הם פשוט משלימים אחד תשני (ביופי.)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח יותר משרה ?!?!

לדעתי שתיהם מתאימות לו אבל דולסה ממש מתאימה כי היא קטנה כזאת כמו אנהי חח הם נראים ממש טוב ביחד אבל אנהי הכי חח אין מה להגיד !! השילוב המושלם אני מתה על הנשיקות של אהרון ושרה

TuTyBoP15

New member
לדעתי שרה לא מתאימה לו בכלל

הכי מתאימה לו זו אני...מה לעשות
זה מה שיצאאא תבלעו ת'קנאההה תאכלו ת'לב ותשתו ת'דם( אח שלי תמיד היה אומר לי את זה חהחהחהחה) רוני ורויתתתתתתתתתתת כזה מתאיייםםםםם ר"ר חחהחהחהחחהחהחהה יותר יפה מ-->מ"מ חהחהחה ו-ש"ר ו-ש"ר2 חחחח ויותר מ-א"ר ויותר מ--------->ג"ר!!!!!!!!!!!!

סוכריה16

New member
ואחרונים- תראו את שרלין ואהרון דיאז

אני לא מאמינה שאני אומרת אבל:: איזה חמודים הם יחדדד

סוכריה16

New member
הנה שרלין במצב הכי יפה

יש לה גוף כמו של דולסה רק בבהיר. לא!? חוץ מזה שהיא מלאה יותר.. אבל האו מהמם...

למעלה