אלפונסו אנהי ודולסה בתקופת 406

../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

אוייי איזה געגועים לקלאסהההה יש לי מלא תמונות ואני יעלה מחר ויש גם אתרים שלם ואני יקח משם.. איי כמה געגועים לקאלסה והיה פה איזה ויכוח מי הכי מתאימה לקיקה(אהרון) אז לפי דעתי הוא ואנהי זה שלמות ביחד
ודולסה ושרלין כאלה מושלמות כמה ששרלין חסרה...למרות שהיא סנובית במציאות אבל לדעתי ויוה פלוס משנים פרטים ועשו אותה כזאת... מקצינים!!! אויי וגרטל המושלמת!!!!!!!!!! איזה מדהימולה שתיכנס כבר לרבלדההההה... אוףף שיהיה המשך לקלאסה
עוד מעט אני יעלה מלא סירטונים ותמונות..פשוט דודים שלי כאן והקטן הקרצייה מתנחל לי במחשב עם המשחקים שלו חחחח אז אני קצת מוגבלת אבל בהזדמנות הראשונה נוסיף מלא דברים!!

pablo111

New member
סירטונים של חואצ'ו ומרסה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בבקשה עם יש לך ותמונותת

ג ב ש ו ש

New member
אם הוידאו שלי היה טוב../images/Emo7.gif../images/Emo88.gif

הייתי רואה את כל הפרקים שיש לי..ולא חסרים לי פרקים הייתי מקליט מלאאא...נראה לי היום אני מסדר אותו

אנשים למה הפסקתם לשים?!

תמשיכו בואו נעשה 406 תגובות?! איזה מגניב חחחח בנתיים קבלוצ תמונות ממני ותמשיכו!!!!!

../images/Emo25.gif ../images/Emo7.gif

געגועיםםםםם עוד מעט אני יעלה סירטון של התמונה תזכרו קצת בימים העצובים!!!

../images/Emo99.gif הזוגגגג שליייי

איזה זוגגג יואווו כמה עצוב היה שמגדיס עזבה כל כך אהבתי אותה.. אבל ג'יסקה מלאה את החלל הריק חחחחח

../images/Emo106.gif

והנה הזוג שלי 2... חחח כמה שאהבתי אותם הם כל כך ריגשו אותי..וכמה שהם בכו אני פי שתיים...

../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

זה הזוג שהכי הכי הצחיק אותייי עם התכתביות בצ'ט וזה..הכי אני זוכרת בקפה שניהם ישבו על המחשב והתכתבו והם ישבו אחד ליד השני איך נקרעתי..חחחח פשוט התחרפנתי שם!!! חחח זה היה כזה מצחיקק!!!!

סוכריה16

New member
אין לי הרבה ממש חח

היו לי פעם מלא תמונות אבל... נמחקו ואל ממש החזרתי אבל הנה אני רואה שזה עושה לכם טוב להזכר

למעלה