אל הברברי הדונלנדי

Teoden of Rohan

New member
אל הברברי הדונלנדי

נכתב עפ"י מילות מלכי המהולל שלא דובר את שפתכם המכוערת: לכבוד ראש השבט הברברי - אנא תקרא את ספר שר הטבעות ואז תקבע מי מאיתנו הינו הצד האפל כאן אם איני מופיע בדברי תעמולה פוליטית אז לדעתי אין אני חושב שישנו צורך פוליטי בהשגחתכם אך בפעמים הבודדות שהחיילים החלשים שלי התאמנו בהוצאת גופותיכים הנרקבות לא שרדת את 10 הדקות הראשונות של הקרב. צפוי לכם גורל של עם חלש - להכנע ולדרוש שלום של כניעה או למות בשנת המשחק הראשונה. ראה בזאת התראה אחרונה לפני ג´נוסייד מלא לעמכם המאורר רחמים. באם תרכין את בירכך לפניי ביום שישי הקרוב, אשקול באם לחוס על חייך או .למוסרם להקרבת למען אלינו היחיד באמה. אתה מחוייב בזאת על חוצפתך במס שנתי (דו שעתי במשחק) של כסף השווה ל5 מטבעות רוהאניות. במידה ולא תעש זאת, מציע אני תאודן בנו של תנגל מלך רוהאן שתעמיד ביום השישי הקרוב את החיילך הטוב ביותר מול כל אחד מאבירי עפ"י בחירתך (גם נשות החייל) על כך מברך אותך אני במיתה מהירה או ללא כאב כציווה לנו באמה-הצייד הגדול על החתום ביום זה שנת..... תאודן בן תנגל - מלך ריסטאניה-מוסטנגרים.

Varkong

New member
*חץ שחור נתקע בעץ, לידו אתה הולך*

*על החץ, ישנו מסר הכתוב על פיסת קלף שקצבותיו שרופים . אתה פותח אותה, ומייד שם לב לחותם של דונלנד. למרבה ההפתעה, הכתב שבמגילה הוא כתב מסולסל וברור לגמרי בשפה המדוברת.* "לכבוד הוא לי כי תאודן בן תנגל - מלך ריסטאניה-מוסטנגרים, פונה אלי כברברי, לפעמים אף אני מאחל לעצמי שהייה בזה מן האמת. צד אפל אנו, אתה רומז? הרי גם אם אנו רחוקים מן העולם הסובב אותנו, השמועות על הברית בין רוהאן לאומבר הגיעו אפילו לאוזננו. את גופות אנשינו הוצאתם? כזכור לבני עמי, היו אלו נערות שעוד לא הגיעו לגיל הבגרות, אך כפי שכבר אמרת, כנראה שטרף זה, הוא האימון היחיד שהחיילים שלך מסוגלים להתמודד אתו מבלי להתמוטט. מה שצפוי לנו, יודעים מועטים, אך אתה רחוק מן המציאות כפי שאף אחד עוד לא הייה. ובנוגע להתרעה שלך, היא אחת, כאשר ישנן כה רבות השמורות בספריה שלנו על מנת להציגן לעמנו בחגינו העליזים ביותר. איני מכיר אדם שכרעתי ברך בפניו, והוא עדיין בין החיים – אם אתה ממש רוצה, אשמח להשתחוות גם בפניך. אני בטוח שעליך לעלות את המס שאתה מטיל עלינו בכמה אחוזים טובים, משום שכל איכר פשוט יוכל להרשות לעצמו לזרוק חמשה מטבעות רוהירים לכל קבצן שהוא, אני אישית אדאג לכך. יהירות, הייתה תמיד הצד החזק של הרוהירים, ולכן לא אקח את ההודעה שלך ברצינות ולא יסביר לך כמה היא עלולה לפגוע במעמדך המדיני, אך אם ברצונך ללכת כעז בקיר, אני בוחר אותך, כאחד מחיילך. או שמה תעדיף להתחבאות מאחורי נשות אבירך ככלב עם הזנב בין הרגליים? שהסוס עליו אתה רוכב ימעד. על החתום: ורקונג קתאת´ - מלך דונלנד, מחזיק מטה אזארות´ מנהיגו העליון של צבא הארפל השחור."

Teoden of Rohan

New member
../images/Emo47.gifבאם עדיין לא הבנת ורקונג השוטה

אין בפנייתי עליך משום יהירות אלא הבהרה למען שלא תחייה בתיאורים של משחקי התפיקידם השולחניים שבהם הנך חי. חץ שחור (במידה ויהיה - באמת ישרוק ליד אוזנך) ואם הייתה מהווה כוח צבאי כלשהו כמו למשל מיקווד אזי היתה זוכה להתייחסות אחרת לגמרי. ושוב הנני מזכיר לך שאין כאן קוביית 20 להצילך - ויכולת החיילים (אם אפשר לקרוא לאוסף קבצנים עלובים חיילים) שלך ותגיד שאיני צודק מאוררת צחוק לכל היותר. להזכיר לך שבפעם הבאה שלא במסגרת האימון במקרה הטוב זה ייגמר ביד כואבת במיקרה הלא טוב (מקווה שיש לך חובש טוב בקבוצה). באם עדיין לא הבנת אתה לא במוד"מ!!! ולבטח שלא בלאר"פ ישראלי אני מקבל בהערכה את הזמנתך לדו קרב אך להזכירך אני איש כבן 50 ובני הלוחם EOMER יקבל ברצון את הזמנתך אבל באם תעדיף אותי בכל זאת אזי אני בוחר בחרב דו ידנית כי לפי חוקי הדו קרב אחד בוחר אוייב והשני - נשק לגבי אומבר - איני מכיר את השמועות - ו מה זה אומבר בכלל? על החתום תאודן בן טנגל מלך רוהאן

Varkong

New member
עלבונות? מרוהאן? נו באמת

אם ברצונך לעבור לאות פלי, בבקשה. אתה מדבר כאדם שמזלזל במשחקי שולחן. אתה כמובן רשאי לזלזל בזה, אך אני אישית מזלזל הרבה יותר בגישת ה "Hack and Slash", שאתה מציג פה. לזרוק עלבונות ליריבים שלך, זה יפה ונחמד, אך אתן לך עצה, והיא אף פעם לא לזלזל בהם באמת. בנוגע לדו קרב שלנו, הרי אתה הוא זה שהזמנת אותי לבחור אחד מהלוחמים שלך, ועל כן, אתה הוא המזמין לקרב. כמו כן, אמרת שאני יכול לבחור את הלוחם הטוב בדונלנד, וכך יהיה במידה ואתה תשלח את בנך להלחם עבורך, כאשר ההסבר העלוב ביחיד שיש לך, הוא גילך. אך כמובן, זוהי בחירתך, והקרב בין בנך לאלוף שלנו, אלול להיות מרתק. בנוגע לתגובתך על אומבר: "אתה יכול לפחות לנסות לשקר בהצלחה מרובה מזו". אם אתה טוען שהשמוע לא נכונה, זאת אני עוד אלול לקבל, אך אתה טוען שאתה לא מה זה אומבר? זה כבר מצחיק. אני.

Varkong

New member
אהה... סוף סוף רוהירי שלא בורח מקרב

עדיין קיימת המחלוקת לגבי המזמין לקרב. זה חשוב משום שאני מעוניין בנשק אחר.

teomir

New member
דו קרב (בשם מלכי)

במידה ואתה רוצה לא להפצע רצינית - עליכם להלחם עם נשק שווה כי במידה ולמלכי יהיה חסרון וגובה הנשק יהיה קטן - תאודן יצתרך להלחם על אמת - ואז באמת לא מסתכלים על חבורות ופצעים אז המלצה חמה - כך חרב דו ידנית כמו שמבקש מלכי.

סילבן

New member
אם כבר מדברים על ברברים...

אז נראה לי כי ראש שבט המתפאר ביכולותיו הצבאיום ובהן בלבד - צפוי שלא לשרוד את השעה הראשונה של המשחק. פרט לכך, הירשת וגם רצחת? לא הספיק לכם לגזול את אדמותינו הטובות ולהגלותנו לארץ טרשית וחמוצה, גם לשם תרפונו ותשימו לכם מטרה אחת - להרגנו? כנראה שאתם אכן ברבריים מברברים.

Ranger One

New member
בוא נראה...

מעניין אם שתי הארצות האלה קרובות לדרך המסע שלי... יהיה מאוד מעניין לבקר שם. אתם לא מסכימים?

Gongor

New member
לכבוד הרוהירי הטיפש המתנשא

באם תילחם נגד מלכי, ותגרום לו ליד כואבת, הרי משמעות הדבר תהיה שאינך יודע להילחם כפי שצריך. אם אתה "מקצוען", הרי תדע לעצור את המכה בזמן. אם מטרתך היא להסב נזק פיזי במציאות למטרות RP, אני מציע שתלך לטבוע בים. המטרה במשחק היא להינות ולא להסב נזק פיזי. בגלל זה הקרבות הם עם נשק מרופד, או ע"י אנשים שעברו בחינות, ואינם רוצים או שואפים (כמו כל בנאדם חכם שאינו רוהירי מסכן) לגרום נזק פיזי מציאותי. גם האמרה שלך לגבי חובש היתה שטותית - כדאי שתקרא שוב את האתר מא´ ועד ת´. ככלל, אני מציע לך שתחליט, אם אתה בא - סתם כדי להרביץ מכות, או בשביל RP עם משמעות, וכיף. עשה כרצונך. ואח"כ, כשתרגיש את נחת הזרוע של דונלנד, תמרר בבכי חסר אל, ותתחנן על חייך, אני רוצה לשמוע אותך אומר "לדונלנד יש לוחמים עלובים".

teomir

New member
רבותי מלכי עסוק כעת אך אני אענה../images/Emo91.gif

מלכי כרגע ללא יכול שהיה ברשת אך תגובתי הינה כזאת - אתם באמת מצפים שכל אחד יעצור את הנשק כ=בכל מכה שהוא נותן?! צר לי להיות המבשר של רעות במקומו של גנדאלף, אך רבותיי אל תצפו לרחמים בקרב... אני כאחד הלוחמים בצבא ריסטניה וכמלכי מספיק מיומנים ע"מ לשלוט בחרב עץ ולא לפצוע "קשה" אבל אם אתם מתכננים להתבכיין על כל שריטה - אל תבואה ל מ ש ח ק!!! נכון החבר העולה מברה"מ מתאמן בנשק עץ והאימונים שלנו הינם לפחות פעמיים בשבוע בפעמים היחידות שיצא מלכי או אחד מחברי כבודד או כשני חיילים כנגדכם מספר כפול משלכם נפל בדקות ספורות אבל אני שמח שאתם מ פ ח ד י ם כי אולי כך הפחד שלכם ישמור אותכם מכתיבת שירי שיטנה עלינו או מלהתקרב אלינו על מנת להחטוף (או להחטף) :) נכון אני מתיימר להיות רולפלייר רציני ושיחקתי משחקי שולחן כ DMאו כשחקן בערך משנת 93 (עוד הייתם עם חיתולים בזמן הזה, לא?) אבל במידה והמשחק הינו חי, הסייף אמור להיות חי מספיק כדי להיות אמין ובאמת ציפיתם שירחמו עליכם ובאמת יחוסו במכות כנגד נקניקי המלחמה שלכם? ודבר אחרון וחביב במיוחד - אם בפיסיקה עסקינן אזי ישנה לי שאלה אחת במתמטיקה בסיסית - מה יעשו 30 איש מתוכם כ-10 לוחמים (ישראלים ממפעל הנקניקים) כנגד 60 איש מתוכם 45 לוחמים עם שריונות מן המגזר הרוסי נגמר הזמן לחשיבה PICK UP YOUR CHOISE - SURRENDER OR DIE AND AFTER THAT DON´T CRY

Gongor

New member
לא הבנת , אבל זה ברור כי אתה רוהירי

הוא ציין חובש. מילא פגיעה קטנה. אבל הוא ציין שהוא יעשה זאת במטרה לפגוע ולהכאיב פיזית. ולזה אין מקום בלארפ, בין אם אתה רוסי ישראלי או אפגני. אם יש חשש שתפגע, תרפד את הנשק, זה לא בושה. וכמה הערות: 1. מה קשור מפעל נקניקים..... אתה טיפש. 2. אין קשר למי רוסי ומי ישראלי... ואני לא הולך להכנס לזה. ברגע שמגיע הלארפ אנחנו דונלנדים ואתם רוהירי, וזהו. 3. אם אתה חושב שמכות זה הדבר היחיד שעסקינן בו, אתה טועה. וכנראה שאתה גם לא קורא את הפורום - רדגסט כתב דברים ברוח זו לפחות 100 פעם. 4. ג ם א נ י א ו ה ב ל כ ת ו ב ע ם ר ו ו ח י ם , א ב ל ז ה ל א ע ו ש ה א ת מ ה ש א נ י כ ו ת ב י ו ת ר נ כ ו ן. 5. Choice כותבים ב C. 6. Pick your choice, בלי UP. שיהיה לך לבריאות, ויום טוב.

teomir

New member
כאמור

כנראה שאתה טוב בקליגרפיה ובדיבורים אבל מעשך... כאפס הם שאל את וורקונג על יום שישי האחרון שהיה ומה הסיכוי האמיתי להשרדות שלכם ואם עדיין לא הבנת עברית היא לא שפת האם שלי והפורום שבו אני בקביעות זה הפורום הרוסי - ואתה הייתה שם? ועסקינן לא במכות אל בטקטיקה ואסטרטגיה צבאית שכנראה אינך טוב בהן אם אתה מתיימר להיות מבין ונכון....

Gongor

New member
אומר לך זאת

הדיבור יכשילך במעשיך. ובייחוד ההקשבה. כנראה שאינך מבין שנסתרים דרכי האל - לא מה שקורה מול עיניך הוא המציאות. להרביץ למישהו בכוונה ע"מ לפגוע בו פיזית OOC, זה לא מכות ואסטרטגיה צבאית, זו טיפשות.

Hest

New member
חוסר תחכום

אני בהחלט מקווה שאין פרטים אלו נכונים. אם כן, הרי חשפת בפנינו את הרכביכם הצבאיים. דבר זה אינו חכם, לעולם. מסופקני עם כן, שאפילו רוהרי טיפש עד כדי כך. לא אפרט לפניך את הרכיבנו הצבאי (שהרי הרגע ציינתי את התבונה שבעניין), אך ארמוז. באם בקודקודכם הרוהירי הייתה בינה, הרי הייתם עושים מחקר עלינו. אך נראה שיהירותכם גוברת עליכם. באם הייתם עושים מחקר שכזה הייתם יודעים שאחוזי הלוחמים שאצלנו הרבה יותר גבוהים ממה שאתם משערים כרגע. מלבד זאת, כל הצבאות אשר תצליחו לגייס כנגדנו יהיו כטיפת מים לעומת אוקיינוס בני הברית שגייסנו זה מכבר.

Orc FreaK

New member
בקשה קטנה לשני הצדדים בוויכוח...

שלום. עד עכשיו לא ניכנסתי לוויכוח הז, כי אני לא שייך לו. החלטתי להיכנס בכל זאת בבקשה קטנה.. אם אתם מתדיינים, אז בקשה תנהלו דיון כמו שצריך. בלי עלבונות, בלי ביטויים פוגעים, ובלי ירידה לפסים אישיים. אי רוסי, אבל מה לעשות, גדלתי ושיחקתי רק עם ישראלים, משמע - נקניקי מלחמה. אז מה שאלה נקניקים? זה מה שאנחנו (הקהילה הישראלית) רגילים אליהם. בכל אופן, בבקשה תפסיקו לרדת אחד על השני ותנהלו דיון כמו בני אדם, ולא כמו אורקים. Nikolai E. Beltov.

חד וחלק!

אני שמח שהערה כזו באה מכיוון של שחקן, אבל ראו כל מילה שלו, בנושא רמת-דיון או פסים אישיים, כאילו אני אמרתי אותה. הפורום מיועד לשמש מקור מידע לשחקנים, ובשבועות האחרונים לפני המשחק כזירת Role-Play פומבית, ואני מבקש לשמור אותו כזה. חובבי העלבות אישיות ווכוחים אישיים מופנים לערוץ "ויוה"

Hest

New member
העלבות

ההעלבות היו (לרוב) מתוך RP. מן הסתם וויכוח שבין דונלנדים לרוהירים יהיה מלא שנאה והעלבות. הרי לא תצפו שוויכוח בין אויבים עתיקים יהיה מסביר פנים ונעים?

סבבה.

רק תוודא שמי שמשחק איתך מבין אותך כמו שהתכוונת. לדוגמא, אם אתה שולח "העלבה" כזו או אחרת, שלח הודעה אישית שמבהירה שזה Role-Play, ושאין ´נפגעים´ בכוחותינו.

teomir

New member
תגובה לשר אוצר הנכנע בכל הזמנים../images/Emo104.gif

לגבי התלהמות שחלה בכולנו אל לך לזכור שמי שהתחיל בכל התעמולה היה מנהיגכם שהעליב אותנו בשירו ולהתפאר.... כאשר תמות ותצא בתור בן עדה או גזע אחר - הנך מוזמן לבוא ולבקר - אנחנו מדינה צבאית וסגורה (דומה לישראל -לא?!) ואתם שבט קטן קיצוני ברשות טרוריסט היושב ברמאל... אופס בהרים ומסוגר רק לשיר שירי מלחמה...:) חוץ מכך להזכירכם לפני כן הנומרנור שלטו בשטח זה :))הטורקים) ואחר כך שטח קלנרדון (זה השם שבספרים) היה שייך לבריטים... אופס לגונדור ושטח זה ניתן לנו על גברתנו למלכנו הראשון איורל על גבורתו וגברת בני עמנו ע"י קיריון - שליט גונדור

למעלה