אל הברברי הדונלנדי

Gongor

New member
תגובה

לא ממש ברור לי הקטע הזה. ואיך זה מתקשר ל RP. פעם היה ילד שקראו לו שמעון... סליחה משה. והוא היה חבר של יחזקאל... סליחה יוסף. ואז בא עם שקראו לו היהושועים... סליחה השימים. קשור? לא. בדיוק.

teomir

New member
זה לא רק RP

זה LRP LIVE ROLE PLAY ותבין אף אחד לא ירחם עליכם שם ולא יהיה אמה ולא אבא ואם חשבת שכן - כדי שתתחיל להתאמן בזמן הקצר שנותר לך

Gongor

New member
מה קשור

ברור לי שהולך לכאוב לי, אין לי ספק, ואני גם מוכן לכך. אבל, כאמור לפגוע פיזית, OOC, בכוונה תחילה, כפי שצויין פה, כל אחד יגיד לך, שזה לא RP ולא LRP ולא בטיח. אחרת פשוט אמור LG. LIVE GAME. ותעשה את החוקים כך שתהרוג אדם במציאות....... למה לא ? *אנחה*.

teomir

New member
המשך...

אם לגבך רק רדאגסט הינו גורם עליון ואתה לא מבין את ההקשר ההסטורי הנובע מספרו של ג.ר.ר.טולקין אז כנראה שלא קראת אותם ואז מקומך הוא לא במשחק בכלל...

Gongor

New member
תגובה

רדגסט, כאיש ולא כדמות, כותב בפורום הזה חוקים ושאלות לתשובות של בני אדם, ובפירוש הוא כתב כמה דברים חשובים שמסתבר שעליך לקרוא. את הקשר ההיסטורי אני מבין היטב. אין לי כוח לוויכוח יותר, שהרי ברור שאני צודק. יום טוב.

teomir

New member
אז אם אושר כתב, SO?

קראת את חוקים עצמם או רק את הפורום? :) החוקים של משחק זה היה לנו במועדון על השולחן 4 חודשים לפני שהגיע מישהו ישראלי בכלל

Varkong

New member
טפשות של אנשים.

אף אחד. ואני מבהיר שוב אף אחד, מהקבוצה שלנו נכנס לשיחות פוליטיות ללא אישור ממני. אם אני יראה עוד פעם שמישהו שהוא לוחם פשוט כמו גונגור נכנס לשיחה פוליטית, הוא יענש בחומרה. אלו שיש להם את הסמכות מודעים לכך. אף אחד לא עומד לפגוע בכוונה באף אחד. לא אני במלך רוהאן ולא הוא בי. פה הויכוח נגמר, זה ברור לכולם.

Gongor

New member
הבהרה

לדעתי מקור הבעיה פה היה, האם הויכוח הזה הוא OOC או IC. ועל מנת להבהיר את זזה קצת יותר. בכל הנוגע לOOC בעייתי היתה, כשחשבתי, כנראה בשוגג, שהכוונה של הרוהיר היתה לפגוע בנו פיזית, בכוונה תחילה, ועל כן התלהמתי, כנראה יתר על המידה, ואני מצר על כך. בכל הנוגע לOOC אני מכבד את המשחק של הרוהירים, וגם את זה של הדונלנדים, ומצפה לכך בכל מאודי (למרות שברור לי שאני אמות
) בכל הנוגע ל IC לויכוי הזה לא היה שום קשר לIC, ואם מישהו חושב כך, אני מצר על כך. אם היה לויכוח זה משמעות מעבר למה שהתכונתי, אני מתנצל, מלכי, ולהבא, אשתדל להבהיר יותר את דברי.

dianno

New member
קידה למלכי

אני רואה שנוצרה אי-הבנה קטנה - אובכן, אין צורך להתלהט! השיר שהפך להיות כה פפולרי בארץ התיכונה בזמן האחרון הינו שיר עם דונלנדי שנכתב לפני דורות רבים. אין זה אומר שנחישותם של הדונלנדים נשחקה, חס וחלילה, אך נעים לי לראות את חוסר הבטחון המוחלט של רוהן אל מול שיר. ולגבי הודעתו האחרונה של מלכי וורקונג- אני מעמין שדבר כזה ל א יחזור על עצמו! ידידי- אם כוחכם אינו בלשונכם- התנחמו בכוח שבחרבכם! ושהערפל ירכב עם כולכם! נ.ב.- teomir אינך הרוסי היחיד- לא בלארפ ולא בעולם אז תפסיק עם זה. гилендор

gilnathuring

New member
בשם ורדה...

בני האדם הם אכן עם קשה ומהיר חימה! האין הגיעה העת להניח שנאות עבר, הביטו סביבכם, ישנן סכנות גדולות המאיימות להטביע את העולם ואתם מתוכחים על חלקת אדמה...באמת! אני מסתובב בעולם עוד לפני הולדת אב אביו של מלך הדונלנדים הראשון ששלט בארץ שעתה שמה רוהאן, מאז חלפו ימים רבים מספור ואתם עדיין בעולם להנות מפירותיו ואתם עדיין נהנים מהשמש והכוכבים- הסתפקו בכך! האופל מגיע וברצונו להטביע את כל הדברים הללו ועלינו לעמוד כנגדו יחד, הראו שבמהלך השנים אף טיפה אחת של תבונה דבקה בעמכם וכל ההשקעה שהאלפים שמו בלימוד שלכם תהיה שווה. הראו בגרות על אף שנותיכם הקצרות ופתחו עיניים - הסערה באה והעץ העומד לבד ישבר - ז כ ר ו ז א ת ! ! !

Hest

New member
אופל

מהיר חימה? לסבלנות מלכי אין קץ. אך עת לשלום ועת למלחמה. האדמה אינה "חלקת אדמה" כדבריך אלפית! דמייני לעצמך שנבוא כעת, אנו וצבאותינו ונכבוש את ביתך, ללא כל סיבה, או איזו תירוץ, אפילו העלוב שבעלובים, שחלקת אדמה זו שייכת לנו. פשוט לכבוש את האדמה, סתם. אותך, את עמך, את בעלך, את ילדיך, את כולם נשלח לגלות, להיתיישב בלית ברירה בחלקת אדמה חסרת חיים. נשאירך להילחם על חייך באיזור נטול פירות, בארץ אוכלת יושביה. בנתיים, אנו נתיישב בביתך, נישן במיטתך, נאכל מעציך שגידלת את, נהנה מהגנת החומות שבנית את במו ידיך. התוכלי, אי שם במהלך חיי הנצח שלך, אלפית, התוכלי לקרוא לביתך הישן אי פעם "פיסת אדמה"?

gilnathuring

New member
הקשב

ראשית כל זכר אני וזאת היית שומע אם היית פותח אוזניים! שנית מעט כבוד כשאתה פונה למבוגרים ובכירים ממך! שנית האדמה הזאת לא תשנה דבר בבוא האופל וכוחותיו שכן הם ישחיתו את כל שבדרכם והיה וינצחו האדמה שעליה חיים אתם כעת תראה כאדמת ולינור בהשוואה למה שישאר אחר כך. שנית נווד אני וגידלתי עצים וטיפחתי חיות בכל הארץ התיכונה- עצים שכרתת וחיות שצדת אז אל תדבר איתי על אובדן שכן כך או כך כל חייך באים ממתנות יבנה ומשרתיה. בדבריך כבדרך אגב רק הוכחת שאכן מהיר חימה אתה שכן לא האשמתי אותכם רק בקשתי שתפתחו עיניים ואוזניים ותסתכלו סביב - האויב בשער!!!

סילבן

New member
הערה היסטורית

אתה כופר בעובדה כי אבותינו היו האנשים הראשונים שחיו בקלנדרון? אתה יודע, מישהו נתן לארץ את שמה, וזה לא הייתם אתם.

Ranger One

New member
אווו.... Shiny....

סתם להשכלה כללית, למטה שלך יש כוחות מיוחדים? (In and out of the game) ורק לידע כללי ,אני חושב שאתה מדבר דיבור יפה ,אבל אתה לא תגבה את זה במעשים. כמובן אנחנו ההוביטים ראינו את חלקנו של מריבות, למשל ישר לפני שבוע אני (פוסקו טריטופ) התווכחתי עם מריבלוב הייזל על בסי וזה כמעט הגיע למהלומות, אבל כמו תמיד בסופו של דבר שנינו נרגענו והלכנו לשתות תה של ארבע ביחד.

Ranger One

New member
הממ...

אתה נותן לי רשות לקחת לך את המטה ולהתחיל לראות מה הוא עושה? אווו... זה יהיה כיף. מעניין אם אני אביא את זה לגאנדאלף או גלאדריאל הם יגידו לי מה הוא עושה. טוב, עכשיו אני גם צריך לאתר קוסם רב עוצמה... אויש ,לא צריך. נזכרתי בסוד... (הי הי) רק להיות בטוח ,זאת הייתה רשות לקחת לך את המטה, נכון? ברגע שאני אקבל את המפות למסע שלי אני אגיד לך בערך מתי אני מגיע...

Ranger One

New member
מצויין..

אני אשתדל להגיע ביום הראשון בזמן שיש עוד אור (נכון שאני אופטימי?)

למעלה