אל הברברי הדונלנדי

Ranger One

New member
תראה...

מתחילים לשחק בשש אם אני לא טועה ,אז זה נותן לי ארבע דקות טובות של אור יום לפני שמחשיך... אז אולי אני אגיע מאוחר יותר בלילה. אבל בטח לא כדאי להפסיד את היריד שלנו! ולא את הנשף! (לא הורג אותכם לדעת שבזמן שאתם תלחמו על חייכם אנחנו נעשה משתה הוביטי ענקי? כמובן שגם אתם מוזמנים. אחנונ נשמח לשרת אדונים מכובדים כמותכם)

Hest

New member
בורות

אנשים טיפשים וחסרי הבנה. הדונלנדים שונאים את הרוהירים. הדונלנדים רוצים את רוהן, האדמה שבעבר הייתה שלהם, בחזרה. הגיוני במיוחד ששיר כמו זה שפורסם כאן מידנו יהיה אחד משירי הפולקלור של דונלנד. מהודעות שאני קורא פה נראה כאילו הרוהירים (ובמיוחד מלכם החד) מופתעים מהעובדה שהדונלנדים שונאים אותם.

Gongor

New member
שונאים?!

אני אולי שונא לשתות חלב בבוקר. את רוהאן, אני מתעב.

סילבן

New member
וקצת פולקלור צרפתי...

ישנו פתגם ידוע בצרפתית: "חיה מוזרה מאוד. כשתוקפים אותה היא מחזירה!", והמבין יבין...

bigbenben

New member
פיטום הכבשים בדונלנד

אני רוצה להתייחס לתופעה המחרידה של פיטום בכח אשר מקיימים הברברים הדונלנדים- חמש פעמים ביום דוחפים הדונלנדים צינור ברזל לגרונם של הכבשים המסכנים ודוחסים לתוך בטניהן מזון - שליש ממשקל הכבש כל פעם!!! הדבר גורם לקיבתה של החיה האומללה לתפוח עד לפי-10 מגודלה הטבעי- ועקב-כך גם לקריעת איברי גוף ולגסיסה איטית של הכבש!!! משהו חייב להיעשות!!! עיצרו את הזוועה!!! עוד לא מאוחר- הצילו את הכבשים!!!

Varkong

New member
עוד בן אדם שמתעניין במה שהוא אוכל?

הכבשים של דונלנד, הימן הכבשים הטעימות בעולם, אתה לא צריך לדעת אין אנחנו מכינים אותן, ואני איני מבין איך מידה סודי זה הגיע אליך!

dianno

New member
אין בושה

אנשים- הרשע הזה - העמלק הזה- הוא מביט לכם בעיניים ומודה בזוועות נוראיות! היש עוד טוב בעולם? מה יהיה על הכבשים? הו אלי- למה? למה?

Varkong

New member
תגיד...

אתה בכלל מתאר לעצמך מה האורקים עושים לנשים שלהם???? תחשוב, למה הן נראות ככה?!

raistlin majere

New member
וואללה?

וואללה? מוזר איך לא שמתי לב לזה עד עכשיו.... היי דולי בואי לאכול בואי דולי שלי בואי לאוכל בפעם האחרונה להיום..(פעם חמישית השמנה אוכלת..) חה חה חה

סילבן

New member
תעמולת הבדאי!!!

הזהרו מהנ"ל, למה הוא מסרב לחשוף את שמו, למה הוא דואג לחיות על פני החיים? למה הוא מחרחר מלחמות בין כוחות האור? קראו את הודעתו הראשונה בפורום זה...

למעלה