אם אין לנו מספיק צרות והתלבטויות

TWEETY =^.^=

New member
וודאי שכן,,,ולא בגלל הצד הגנטי.

ודאי שריבוי צאצאים הוא אינו חשוב מבחינה בריאותית, אבל במדינה קטנה כשלנו הוא מאוד מאוד מאוד חשוב, בגלל הפחד ששני אחים יפגשו יכירו ויתאהבו. ואין קשר בכלל אם אנחנו בעד נשואיי קפריסין או לא, במקרה של מפגש עתידי שכזה. וודאי שלא התכוונתי בכלל לערב את הדת -הרי זה יהיה שטות גמורה, אבל כן ליצור איזה שהיא אופציה שבה יתאפשר לרבנות בעתיד להגיע לפרטי התורם במקרה של נשואין - משו שכזה לא בדיוק ברור לי איך. לגבי הפירצות בחוק,,,,אני בהחלט רוצה שהן יסגרו ושוב,,,אני שמה את הקטע של הדת והרבנות בצד ובלי קשר אליהם יש הרבה מאוד שאלות פתוחות שנכון להיות אין לאף אחד תשובות.

VALENSIA

New member
אז ככה

כל דבר שרוצים לדסקס בפרטיות עושים בתיבת המסרים. (זה מין אימייל, רק יותר נגיש) אם את בעבודה, ונכנסת לפורום, את מחפשת הודעה שלך ולוחצת על השם שלך (ולא על נושא ההודעה) ואז את מגיעה למסך המשתמש שלך, ושם בצד ימין יש אפשרות של משלוח מסר, עם אייקון של מעטפה. את לוחצת, וכך נכנסת לדף המסרים שלך. אם את בבית, אמור להופיע לך בתחילת עמוד הפורום הודעה: "דורית יש לך או אין לך מסר/ים" את יכולה לבחור לענות או לא לענות על מסר. (תמיד תעני, זה מנומס ונעים למי ששלח את המסר) מענה על מסר שקיבלת - בתחתית עמוד המסר שקיבלת, יש אפשרות של "השב" את לוחצת, כותבת, ולמטה, בתחתית הדף יש אפשרות של "שלח" את לוחצת, ומחכה מס´ שניות שיופיע כיתוב "ההודעה נשלחה" אם את רוצה לשלוח מסר למישהו, את נכנסת להודעה שלו/ה ובין האופציות יש לך גם "משלוח מסר לכותב ההודעה" נפתח לך דף, את כותבת, לוחצת שלח, מחכה לאישור, וסה טו. בהצלחה

דורית++

New member
ומה מבטיח פרטיות?

הייתי מעדיפה שתתקשרי אלי טלפונית אם השאלות פרטיות. אני לא סומכת על המדיום הזה בכל מה שקשור לפרטיות. אשלח לך מסר (לפחות אנסה...) עם המספר. דורית

VALENSIA

New member
לא, ואני אשאל פה בכ"ז

תרגישי חופשי להגיב או לא פשוט רציתי לדעת אם את ממליצה על בי"ח מסוים.

דורית++

New member
למען האמת לא

אני עברתי את הטיפולים באסף הרופא, אבל נראה לי שכולם פחות או יותר אותו דבר. היו לי סיבות אישיות לבחירה בבית החולים הזה, ולמען האמת, זה גם היה נוח שזה בדרך שלי לעבודה... בהתחשב בניג´וס הצפוי, אני יכולה רק להמליץ שתבחרי מקום עם גישה נוחה (קרוב ו/או נטול פקקים), וחנייה שלא תעלה לך את הסעיף. אין בהכרח קשר לבחירה זו עם בחירת המקום בו תלדי אח"כ (בשעה טובה). דורית

VALENSIA

New member
תודה דורית שמעתי דברים מצוינים

על אסף הרופא, גם בתחומי הIVF

למעלה