אם באנו לעולם כדי לחיות- למה אנו מת

sherif

New member
אם באנו לעולם כדי לחיות- למה אנו מת

בס''ד אדם קיבל שכל לברר, כמו שהוא מברר כל דבר בחיים את הדבר העיקרי ודאי שהוא צריך לברר, הרי השאלה הראשונה שצריך כל אדם לשאול זה אם באתי לעולם בשביל לחיות והמטרה היא לחיות למה אני צריך למות, אם המטרה זה למות בשביל מה לחיות? באנו לעולם במטרה לחיות- אז לחיות בלי סוף בלי הגבלה ואם זה נפסק מה התועלת? מה שווה כל מה שאדם היה בעולם אם אין המשך? אם יש המשך אני מבין למה יש עולם, אם אין המשך אז מה ההבדל בינינו לבין בעלי חיים? אין שום הבדל. אלא מה, התורה הקדושה מגלה לנו שבעצם העולם הזה הוא רק פרוזדור לטרקלין, העולם הזה זה עולם ההכנה לעולם הבא, והתורה אומרת בבראשית ''וייצר ה' אלוקים את האדם עפר מן האדמה ויפח באפיו נשמת חיים''. מה אנחנו שומעים? שאדם עשוי מעפר ובתוך העפר הכניסו נשמת חיים אז האדם עשוי מגוף ומנשמה.

שיריה

New member
knight

תגיד, אתה מאמין בדברים על טיבעיים ? כמו סיאנסים וקריאת מחשבות ?

iziman

New member
אני לא

מאמין בכל הדברים העל טבעיים למיניהם . ורק שתדעי קריאת מחשבות לא חייבת להיות על טבעית , מפני שמוח האדם לא ממש את כל הפוטנציאל שלו . אז יכול להיות שעם מימוש הפוטנציאל שלו נוכל לתקשבאופן טלפטי .

lala897

New member
בלה בלה בלה. ויכול להיות עוד מלא

דברים שאנחנו יכולים לעשות עם המוח שלנו. הדמיון יכול לעוף קדימה יותר מקריאת מחשבות. כל עוד אין לזה הוכחות אז אי אפשר.

אני בערך כמו איזימאן

אני מאמין בקרישאת מחשבות, OBE's ושאר יכולות מוחיות אפשריות בהחלט למרות שהן עדיין לא הוכחו. לא מאמין בסיאנסים ושאר ירקות.

lala897

New member
הי לא מתאים לך-

להאמין במשהו שעדין לא הוכח מ ד ע י ת נפל לך השכל? חשבתי שזו צורת החשיבה שלך לגבי כל הדברים לא רק לגבי דת. אהה..

iziman

New member
מתי כבר

תבינו שאין מטרה מוגדרת לחיים של בני אדם . כל אדם קובע לו מטרה מישלו .

מתנדב

New member
ומתי כבר תבינו

שיש כן מטרה מוגדרת לחיים של בני אדם. אתה רואה את זה בצורה כזאת, ויש הרואים את זה בצורה אחרת, אז אתה רוצה שיבינו אותך? אולי נעשה ההפך תבין אותנו?

iziman

New member
קרא

את מה שאמרתי , לכל בן אדם יש מטרה אחרת לך לעבוד את אלוהים , לי להמציא תרופה ולמישהוא אחר לעשות הרבה כסף . לכל אחד מטרה אחרת על פי בחירותו .

tamarhp

New member
זה לא היה מובן מהדברים שלך

אבל בכל זאת, כל אדם בא לעולם למלא שליחות מסויימת, לא עפ"י בחירתו אלא עפ"י מה שנקבע לו. הקב"ה נותן לכל אחד את הכלים בשביל לעשות את השליחות, כדי שנוכל לבצע אותה. ומשפט יפה שקראתי פעם - כך תדע אם כבר ביצעת את השליחות שניתנה לך: אם אתה חי - אז כנראה שלא. עוד משהו - הבנתי פעם שלא חייבת להיות דווקא שליחות אחת אלא יכולות להיות כמה שליחויות.

Vdrums

New member
רגע אני רוצה לראות אם הבנתי,

את אומרת שהאדם פה בשביל שליחות ושהוא מבצע אותה אז הוא מת?

tamarhp

New member
בערך

לא בדיוק, כי לאדם יש כמה מטרות בחיים. אבל האמונה היא שכן - כשאדם גוומר את תפקידו (לא שליחותו, תפקידו) בעולם - הגיע זמנו למות ולעבור לעולם הבא - עולם הנצח.

Vdrums

New member
אוקיי,

אז ילד שמת בפיגוע באוטובוס, או ילדה שנדרסת בדרך הביתה מבית הספר מילאו את תפקידם והגיע זמנם לעבור לעולם הבא?

למעלה