אם הייתי רוצים להפסיק לכתוב בבלוגיה

דנטל

New member
אם הייתי רוצים להפסיק לכתוב בבלוגיה

(כי פשוט נשבר לכם מלהאבק עם השמירה, למשל) איזה אתר בלוגים יש סיכוי שהייתם בוחרים לפתיחת בלוג חדש?

בלוגלי או יוצר בלוג עצמאי לחלוטין

סביר להניח יותר שהייתי מקים בלוג עם וורדפרס בשרת שאני משלם עליו. אם הייתי מתעצל אז בלוגלי זו האפשרות השנייה.

למה שלא תנסי את כותבים

אם תתקבלי לשם תוכלי להצהיר שאת גם כותבת איכותית, וזה בונוס רציני. אני יכולה להגיד לך איפה אני לא רואה אותך. מההיכרות הוירטואלית והשיטחית שלי איתך, נדמה לי שבחיים לא הייתי תופסת אותך בדה מרקר. אני לא רואה אותך מתערטלת בחשיפת יתר של עצמך. משום מה את נתפסת בעיני כביישנית מידי למדיה הדורסנית הזאת.

דנטל

New member
לא ממש ביישנית, במקרה הזה

ובתפוז יש כמה וכמה תמונות של הפרצוף שלי (אם הבנתי נכון והתכוונת לזה שבדה מרקר מתעקשים על תמונה). יש לי בעיה עם פלצנות ונראה לי - מהכרות שאפילו שטחית אי אפשר להגיד עליה - שדה מרקר זה קצת פלצני. לגבי כותבים - אם צריך להתקבל, אז זה הו-הו פלצני. יש בי מן הסנוביזם ובכל זאת באופן כללי אני מעדיפה עמךָ.

דם דם

New member
מה שנץ אמר

השתיים האלה נשמעים כמו אפשרות סבירה ביותר זה גם יתן לי יעניין אותי יותר ליצור בלוג בעצמי איך שנראה לי לנכון בלי תבניות מוכנות והכול

דנטל

New member
זה בגלל השועל שלך, לא?

לא שאני טוענת שבגלל זה אתה צריך להתענות. המערכות האחרות תומכות שועל?

דנטל

New member
אענה לסקר של עצמי... יששששששששששש סקר

וול, אם הייתי יודעת לבחור, בטח לא הייתי חושבת על השאלה הזו. זה בגלל שאין לי מושג מה מערכות אחרות מציאות (חוץ מהשאיפה שהן מציאות כפתור שמירה שבאמת שומר ואשכרה עושה את זה בכל פעם שמקליקים עליו). בקיצור, יש מצב שזה אומר שאצטרך להתחיל לגלוש במערכות אחרות בשביל אולי להכיר אותן ומכך לדעת אם לפחות אחת מהן מתאימה לי. אגב, אני לא בקטע של עיצוב בעצמי, זה לגמרי לא לסבלנות שלי, כך שזה לא מה שימשוך אותי דווקא למערכת מסוימת. אני מניחה שישרא נשמע לי הכי פחות מאיים, אבל זה לא שזה מבוסס אצלי על משהו.

חהמן

New member
מה שנץ אמר.

סביר מאוד להניח בלוג עצמאי. פרסומות של גוגל, פורום קטן משלנו, מקום לכל מיני תוספות ומשחקים, כי אם כבר אז כבר...

randomalit

New member
הייתי ממליצה על בלוגלי.

לבלוגלי יש יותר פיצ'רים ללא תשלום לעומת הפיצ'רים של הפרו בישראבלוג. מה גם שיש לך שם יותר מ-30 תבניות עיצוב מוכנות לבחור כך שלא תצטרכי להתעסק עם העיצוב. אני אישית ממליצה על וורדפרס כי אני אוונגליסטית וורדפרס, אבל צריך מעט ידע טכני וסבלנות להתקנה עצמאית של וורדפרס.

דנטל

New member
וואו

עכשיו גיליתי שבישרא מוחקים בלוגים שלא התעדכנו 3 חודשים. (נו, מה לעשות, אני מתחילה לגלות דברים מחוץ לבועה התפוזית)

שלא תעיזי לעזוב אותנו דנטל

אין לך אישור.

דנטל

New member
אבל אני לא יכולה לסבול את זה יותר

כמה זמן יש לי בלוג? אין לי כח לבדוק. 4 שנים אולי? 4 שנים(!) אני מתענה. כשהיה לי רק בלוג אחד עוד אמרתי "טוב, אולי זה משהו עם הבלוג שלי", אבל עכשיו יש לי עוד שניים (שלא לדבר על אינספור הודעות בפורום התמיכה בענין), כך שזה לא הבלוג שלי, זה תפוז, וזה במיוחד לא מקובל עלי הנסיונות האלה להפיל את האשמה עלינו ועל מחשבינו האישיים. בקיצור, פתאם קלטתי שממש מטומטם מצידי להמשיך להתענות בגלל הנאמנות שלי לתפוז. אני חייבת משהו לתפוז? אני חייבת לנהל בלוג דווקא פה? ממש לא! וניהול בלוג לא אמור להיות עינוי. חוץ מזה, את פורום הבלוגיה במילא לא אעזוב, הרי הוא עוסק גם בבלוגים שלא בתפוז. אה, ולגבי מערכות הבלוגים השונות - תודה על התשובות
. אני צריכה עוד לחקור, אבל מכיוון שאפילו אני מעדכנת לפחות פעם ב- 3 חודשים, אני לא פוסלת בינתיים את ישראבלוג. שאר המערכות פחות משכו אותי ובלוגלי, כאמור, הטריף אותי עם האיטיות שלו, אז מחקתי את הבלוג שפתחתי שם אתמול.

למעלה